Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ו כל הציוד למכירה.

///ALPINE
השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
שימו לב! השרשור הזה בן 5178 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם , בעקבות שיגעון קטן החלטתי למכור את כל מה שיש ברשותי ולהתחיל מהתחלה , אני מוכר את כל הרכיבים באוטו שלי כולל חיווט , חשוב לי לציין שהציוד שלי הוא כימעט ולא בשימוש ואני אוהב להפעיל רק במפגשים למינהם ולא סתם בימים רגילים כך שהציוד שמור מאד בנוסף אני מדגיש כל תקלה או משהו שלא כסדרו באשכול על מנת למנוע אי נעימות עם הקונה ( מנסיון שלי קורה הרבה בפורום הזה).

דאבל דין Boss BV9250

מכשיר מעולה , כולל בתוכו TV TUNER מובנה ( לבד עולה כ800 שקלים ) , כולל כניסות AUX למצלמות רוורס ועוד פונקציות , ישנה בעיה קטנה שלעיתים נדירות הדיסקים לא נשלפים , תיקון לשיכולכם .

מחיר 800 שח.

קומפוננטים Morel Tempo 5.25

קומפוננטים במצב חדש , נקנו לפני 8 חודשים מאז מורכבים באוטו ששומע רק רדיו , מחוברים למגבר , באחד הטויטרים נקרע החוט באמצע תוך כדי התקנה אז יש איזולרנבד.

מחיר 250.

מגבר Crunch GP1500.1

מגבר של קראנץ' 1500 RMS לערוץ 1 מונובלוק הפעיל 2 סאבים קיקר L5 בכבוד ורבים יעידו , עבר תיקון שבוע אחרי שנקנה בעקבות טעות שלי חברתי סאב הפוך. מחיר 700.

מגבר Rockford p450.4

מגבר מעולה , פה כבר נגמרות לי המילים הקניה הכי טובה שלי , שווה כל שקל מבחינת אכות ועוצמה 96RMS לערוץ , פשוט בהמה ! מחיר 700.

סאבים של קיקר L5

Kicker L5 , יש לי זוג סאבים של קיקר , אחד הם התנגדות של 2 סלילים 2 אום והשני עם התנגדות של 2 סלילים של 4 אום שני הסאבים למכירה לבחירתם דורש 650 על כל סאב ( אכותייים ללא תקלות , אחד נקנה חדש ואחד משומש שניהם מעולים!!!)

סאב של קיקר CVR -

הסאב האהוב עליי!!, נקנה על ידי דוד שלי ב2003 ברכב הראשון שלו שהושבת לאחר 3 חודשים , הסאב הוצא מהמחסן לפני כ4 חודשים במצב מדהים , יותר נדהמתי לגלות שהוא חובר על סליל אחד ולעולם לא פעל על עוצמה!

מחיר 300 שח.

תיבות לL5 , L7 -

ברשותי 2 תיבות - אחת כפולה ( תיבה של CVR אורגינלית של קיקר שעברה הסבה לסקוור אצל נגר ) עם פורט .

מחיר 450 ש"ח.

תיבה שניה תיבה בודדת - מקורית של קיקר L5 מתאימה לL7 נקנתה עם הסאב. יש צורך בברגים עבים .

תימכר עם הסאבים בתוספת 50 ש"ח או בנפרד ב100.

חיווט 4 גיג' של רוקפורד פוסטג' 5 מטר כבל עבה עבה עבה (1450 סיבים ) - 150 שקל.

חיווט 8 גיג' של Boss פשוט מעוייד למגברים פשוטים - 50 שקל.

אני אשקלוני , ספונטני מגיע לאזורים קצת הזויים לא תמיד אבל , 0572251300 , מחירים ברובם לא גמישים ( הכל פרסמתי בחצי מחיר ממה שקניתי)

תהליכי שיפוצים

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• שבועיים מאוחר יותר ...

תהליכי שיפוצים

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קומפוננטים , רוקפורד 4 ערוצים וחיווט רוקפורד 4G לא אקטואלי.

מחירים יורדים טיפה.

דאבל דין צריך תיקון , מסך טאץ' תקין כולל טלויזיה תקינה יש בעיה בשליפת דיסקים ( ניתנת לתיקון ידני אבל חוזרת אחרי כמה שבועות באופן רציף).

500 שקל.

תהליכי שיפוצים

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • שבועיים מאוחר יותר ...

מקפיץ , מונו בלוק וL5 בודד עם תיבה יחיד לא אקטאלי , נשאר לי L5 אחד עם תיבה כפולה , מחיר מציאה.

מחפש החלפה מעניינת על הדאבל דין או הסאב השני שנשאר לי על סט קומפוננט 6.5 דחוף!

תהליכי שיפוצים

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...