Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5932 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני צריך לעבור מחר תקינה לרכב שהבאתי ביבוא אישי. וזה בחולון אבל אני לא מכיר את העיר כל כך. מישהו יוכל להסביר לי פחות או יותר איך ולאן אני מגיע? אני מגיע מכביש 4 דרום כיוון אשדוד יבנה

פורסם
אני צריך לעבור מחר תקינה לרכב שהבאתי ביבוא אישי. וזה בחולון אבל אני לא מכיר את העיר כל כך. מישהו יוכל להסביר לי פחות או יותר איך ולאן אני מגיע? אני מגיע מכביש 4 דרום כיוון אשדוד יבנה

תלחץ עליי ותקבל הוראות

מיישר קו עם כללי החתימה באתר, כעת החתימה שלי לא עקומה.

פורסם

נוסע בכביש 4, אחרי שאתה עובר את יבנה אתה ממשיך ישר ויוצא בחולות - איילון צפון כביש 20 - נוסע הרבה , עובר את ראשון לציון ובת ים עד שאתה יוצא ביציאה של וולפסון ובכיכר הגדולה לוקח ימינה וממשיך ישר - אתה תעבור את בית חולים וולפסון ואחר כך תחנת דלק . תמשיך ישר עד שתגיע לסוף הכביש ( צומת T ) ולוקח ימינה ואחר כך שמאלה . ברגע שתגיע לצומת T שדיברתי עליה ותיקח ימינה אתה כבר תראה את מכון הרישוי משמאלך .

 

כמובן שעדיף להדפיס מפה ולקחת איתך אבל אם תצמד להוראות פה אתה גם תגיע בקלות .

×
×
  • תוכן חדש...