Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5945 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לגבי מכון תקנים.

M27 לא עבר מכון תקנים ולעולם לא יעבור מכון תקנים כי לא צריך להעביר אותו במכון התקנים.

גם חיישני רוורס רגילים לא עוברים מכון התקנים, הקטגוריה של מוצרים הנקראים "ציוד איתות קולי לרכב" (גלאי רדאר, חיישני חניה וכד') אינם מחוייבים מכון התקנים אלא אישור משרד התקשורת בלבד.

לגבי ה- wiseeye, עוד לא הגיע אלי אפילו נהג אחד עם המוצר הזה לבדיקה ולכן מסופקני אם הוא בכלל נמכר בארץ, אולי בסימטאות אפלות...

קודם כל תודה,

יש לי אלייך המון שאלות בתור אחד שרשיון שלו יקר לו.

1. אז גם TARGET מצריך רק אישור משרד תקשורת, כי זה לא רק מה שרצו ממני.

2. איך קריס ממשיך למכור LPP אם החברה פשטה את הרגל (אני יודע בוודאות שמלאי ישן נגמר)?

3. האם יש כבר אישור משרד התקשורת לבליינדר M27, ואיך מתייחסים למה שכתוב על אריזה במכס.

4. האם כבר נמצא אקדח חדש בארץ כדי לבדוק את יעילותם של חיישני חניה?

5. למה אף פעם לא ראיתי בדיקת השוואה בישראל כמו שעשו Guys of Lidar או Jammer Test Gang

6. האם ניתן עוד להזמין A-BOND לLPP?

• תגובות 82
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בבקשה תשובות:

1. אז גם TARGET מצריך רק אישור משרד תקשורת, כי זה לא רק מה שרצו ממני.

מה זה TARGET ?

2. איך קריס ממשיך למכור LPP אם החברה פשטה את הרגל (אני יודע בוודאות שמלאי ישן נגמר)?

החברה לא פשטה את הרגל, מה שרואים באינטרנט באתר radarjammer משהו, בכלל לא שייך לחברה שעומדת מאחורי LPP, אם תסתכל על תאריך פשיטת הרגל תראה שהוא בכלל לא מסתדר עם פעילות החברה.

3. האם יש כבר אישור משרד התקשורת לבליינדר M27, ואיך מתייחסים למה שכתוב על אריזה במכס.

אין בעיה לנסות להוציא אישור משרד התקשורת לבליינדר M27, כל אחד יכול לבקש כזה אישור. השאלה מה יהיה כאשר יראו שם את השם "בליינדר" וזה אני לא יודע. מה שאפשר להגיד בסבירות גבוהב שלגירסאות הקודמות לא היה אישור "אמיתי" אלא כנראה אישור פיקטיבי, כי בהצהרת שימוש "משבש" לא היו נותנים רשיון יבוא.

אם מישהו רוצה כאן לנסות לקבל אישור כזה הוא יכול להיכנס לאתר משרד התקשורת ולהוריד טופס, ממש פשוט.

4. האם כבר נמצא אקדח חדש בארץ כדי לבדוק את יעילותם של חיישני חניה?

עדין לא אצלי, אני מנסה להביא, מניח שיהיה אצלי לפני שיהיה מבצעי, אשמח להשתתף במפגש חברי הפורום ולהראותו.

5. למה אף פעם לא ראיתי בדיקת השוואה בישראל כמו שעשו Guys of Lidar או Jammer Test Gang

הדבר בעייתי מאוד ואני אסביר. כאשר מדובר על פעולת משבש בהפעלת ממל"ז ללוחית הרישוי אזי כמעט כל המשבשים יתנו תוצאות דומות מאוד כי מדובר על מרכז המעטפת. אולם כאשר רוצים לבדוק באמת מי חזק יותר הולכים על ירי לפנסים וכד'. במצב הזה יהיה יתרון ברור למשבשים מבוססים דיודת לייזר על פני לדים בגלל העוצמה וזה לא סוד שכל משבשי הדיודה חזקים יותר בעינית אחת משתי עיניות לדים, עבור רוב המצבים. בגדול במשבשים מיקום נכון ומדוייק של העיניות משפיע יותר מהמשבש עצמו והדגמתי את זה להרבה מאוד נהגים שהגיעו אלי עם התקנות שונות ומשונות.

צריך להבין שבירי ממל"ז לכיוון פנסים כל סטיה של סנטימטרים יכולה להפוך לקריאה או לשיבוש ולכן בקלות אפשר לקבל תוצאות סותרות גם אם עושים הרבה מאוד ריצות.

שים לב שמאז המבחן האחרון של GOL הם הפכו להיות חסידים של LI, שבעקבות פרסום המבחן העלו מחירים מאוד והאמת בלי סיבה, למרות שמדובר במוצר חזק.

מה שבטוח יש הסכמה בין כולם שהמשבש של אסקורט ובל הכי גרועים! אז מה יש לו עינית אחורית, שלא מצליחה להגן על האחוריים של האוטו אפילו בטווחים גדולים.

6. האם ניתן עוד להזמין A-BOND לLPP?

כן בהחלט

אם פספסתי משהו אשמח להשלים.

אמרו שלא מפרסמים כאן בלי רשות של רגע ודודלי :shock:, בסדר.

שמו אותי במעקב של שני גורילות, גם זה בסדר.

פורסם

כמה ריאלי בעינייך בנייה עצמית של משבש ע"י רכישת דיודה ?

אני הבנתי שקרוב לוודאי שלא כדאי להיכנס לזה

הדיודה יקרה ואין לי סיכוי להגיע לשידור נכון לאקדח והכי חשוב- בזמן מתאים לפני שהקרן שלו חוזרת אליו

ירון

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

פורסם

אם באמת אתה רוצה לבזבז את הזמן שלך, זה הדבר הנכון לעשות !

לשדר לא יספיק לך תצטרך גם לקלוט ולשדר באופן מסונכרן ברמת מילישניות על מנת לא ליצור טעות E07.

פורסם

מה זה A-BOND ואיך זה עוזר לי?

בנוסף, במבחן המציאות LLP מול M27 איזה מהם מאפשר הגנה יותר טובה?

האם הם מבוססי דוידה או לדים?

פורסם

שאלה לי:

האם הגלאים הזולים (קוברה, בל וכו') מזהים את הדבורה?

הבנתי שהדבורה משדרת כל כך חזק שהוולנטיין קולט אותה מקילומטר.

לא מפריע לי לקבל התראות שווא, נכון לעכשיו אין לי כסף לוולנטיין.

פורסם

a-bond.com מייצרים מוצרים מיוחדים כמו למשל הסלקת משבשים, יש מדינות שהעונש על משבש הוא חמור מאוד !

ראה את הסרטון הזה ותבין:

http://www.youtube.com/user/abondsystems#p/u/5/MJJqkQtXKi4 דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

במבחן המציאות m27 מול lpp הייתי נותן לך תשובה טובה יותר לפי הרכב הספציפי. במרבית הרכבים LPP יתן תוצאה טובה יותר.

LPP מבוסס דיודה, בליינדר מבוסס לדים. LPP עם שתי עיניות מאפשר רכב חסין לייזר !

לא בדקתי גלאים זולים מול הדבורה. בל חדשים מגלים אותה.

כאשר הדבורה פועלת הולנטיין יגלה אותה גם מטווחים הגדולים מ- 3 קילומטר.

מה שלא תחליט, שים תמונה של סוג הרכב שלך ואגיד לך היכן אני ממליץ להתקין.

פורסם
a-bond.com מייצרים מוצרים מיוחדים כמו למשל הסלקת משבשים, יש מדינות שהעונש על משבש הוא חמור מאוד !

ראה את הסרטון הזה ותבין:

http://www.youtube.com/user/abondsystems#p/u/5/MJJqkQtXKi4 דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

במבחן המציאות m27 מול lpp הייתי נותן לך תשובה טובה יותר לפי הרכב הספציפי. במרבית הרכבים LPP יתן תוצאה טובה יותר.

LPP מבוסס דיודה, בליינדר מבוסס לדים. LPP עם שתי עיניות מאפשר רכב חסין לייזר !

לא בדקתי גלאים זולים מול הדבורה. בל חדשים מגלים אותה.

כאשר הדבורה פועלת הולנטיין יגלה אותה גם מטווחים הגדולים מ- 3 קילומטר.

מה שלא תחליט, שים תמונה של סוג הרכב שלך ואגיד לך היכן אני ממליץ להתקין.

אוקיי ומה לגבי אאודי A3 שנת 2001?

איזה משבש עדיף? איפה להתקין? האם אפשר להזמין מחו"ל ומה המחירים בארץ?

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

פורסם

שני הרכבים שציינתם בעלי חזית קטנה יחסית ולכן גם LPP שיהיה מותקן סביב הסמל (בגריל העליון ) וגם בליינדר יספקו הגנה מעולה.

לגבי מחירים, סקר שוק, כמגוון החנויות מגוןן המחירים.

לגבי מקום להתקנה, כל מתקיני הסטריאו עובדים על המוצרים האלה, אם יש לך מתקין מועדף שלח בפרטי ואגיד לך דעתי עליו.

אפשר להזמין הכל מחו"ל, לפעמים מצליחים מאוד לפעמים קונים סידרה דפוקה שהעדיפו ליצא למדינה רחוקה, וזה קרה באמת !

לגבי הקליאו אין משמעות ל UV כי המשבש מותקן בגריל.

פורסם

תודה רבה לך, סוף סוף אני מקבל תשובות מאדם שבאמת מבין בארץ ולא מחפש תשובות בפורומים בחו"ל.

Target LT400

The LT400 TARGET LaserTrack is an advanced Class 1 laser remote control system which can be used for various actions. Using Target's patented Remote Control technology, the LaserTrack LT400 can be used to open an electronic garage door, electronic gates or a security light fully automatically. - i.e. no remote control key fob.

ראיתי שGOL הפכו להיות חסידים של LI. השאלה היא אם יש כאן אינטרסים זרים. כמו שיש מלחמות בים LPP לבליינדר.

לגבי A - BOND, פשוט גנבו לי עייניות כמה פעמים, הבעיה היא שללאון מדור אחרון זה יהיה נמוך וכנראה פחות אפקטיבי.

אשמח אם תרשום לי על מיקום מתאים.

יהיה מאוד נחמד לעשות בדיקה אם טרו ספיד כנגד LPP גם ליריה אחורית.

פורסם

שני דברים מענינים אותי גיא.

האם לדעתך צבע מיסוך שווה את ההשקעה בו + משבש?

ודבר שני אם זה נכון שרוב השוטרים מכוונים ללוחית הרישוי אז הייתי לוקח את העצה שבדר"כ נותנים לכופף לוחית הרישוי מעלה אות מטה כמה מעלות.

מה שאני מנסה לעשות הוא להרוויח זמן עד לקריאה של גלאי הלייזר.

כמו"כ אני מעריך שבשנים הקרובות שוטרים עם לייזר ילכו ויפחתו והאכיפה תישען יותר ויותר על גטסו כפי שהדבר מוכר באנגליה.

מבחינת אכיפה עם גטסו ניתן לאכוף גם על כמה קמש"ים בודדים מעל המותר ומניסיון בחו"ל אין הפחתות וכדומה כפי שהדבר נעשה עם הלייזר.

ירון

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

פורסם
שני הרכבים שציינתם בעלי חזית קטנה יחסית ולכן גם LPP שיהיה מותקן סביב הסמל (בגריל העליון ) וגם בליינדר יספקו הגנה מעולה.

לגבי מחירים, סקר שוק, כמגוון החנויות מגוןן המחירים.

לגבי מקום להתקנה, כל מתקיני הסטריאו עובדים על המוצרים האלה, אם יש לך מתקין מועדף שלח בפרטי ואגיד לך דעתי עליו.

אפשר להזמין הכל מחו"ל, לפעמים מצליחים מאוד לפעמים קונים סידרה דפוקה שהעדיפו ליצא למדינה רחוקה, וזה קרה באמת !

לגבי הקליאו אין משמעות ל UV כי המשבש מותקן בגריל.

קצת בעיה לשלוח לך פרטי, לי הופיעה ההודעה: "speeder555 has chosen not to receive private messages or may not be allowed to receive private messages. Therefore you may not send your message to him/her"

בכל אופן אודה לך אם תוכל לכוון אותי למקום בו המחיר למשבש שאתה חושב שיספק הגנה מקסימלית יהיה הנמוך ביותר ועוד יותר אודה לך אם תוכל לכוון אותי למקום שיתקין לי אותו באופן מקצועי באזור המרכז (ראשל"צ)

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5945 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...