Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5951 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

בשעה טובה עברתי לבית חדש השבוע.

אני לקחתי את יחידת המרתף, אבל לא את כולו- פיצלתי אותו באמצעות קיר ודלת זכוכית.

מכיוון שבתוך היחידה שלי יש חדר שינה , שירותים ומבואה ענקית ומצמוד למבואה יש קיר זכוכית והדלת לכניסה ל"חלק שלי"- אני רוצה לקנות וילון יפה שמתי שאני ארצה קצת פרטיות אוכל להשתמש בו, אבל המטרה שלו שיהיה יפה ושישתלב עם הקיר זכוכית.

מאיפה קונים וילון כזה?

תודה

ניב

מבולבלים? גם אנחנו.

פורסם

אני משער שאתה מתכוון לוילון ונציאני. ניסית את איקאה? אם הגדלים הסטנדרטיים לא יהיה טובים לך תוכל לפנות לאורגון שיכינו לך לפי מידה.

פורסם

כן הייתי באיקאה השבוע וראיתי- אך לא התרשמתי.

מזכיר וילונות מטבח.

אני יודע שוילון רגיל לא ישתלב יפה עם הזכוכית ולכן אני שואל עם יש אלטרנטיבות יותר טובות? הכוונה היא שבאיקאה זה ניראה פשוט מאוד ולא מרשים.

תודה

ניב

מבולבלים? גם אנחנו.

פורסם

וילונות ונציאניים קיימים מפלסטיק, ממתכת ומעץ.

אם אתה צריך וילונות גדולים, אני מממליץ לך לשים בצידי הוילון כבלים שמחזיקים אותו כמו במסילה (מדובר בפריט סטנדרטי שמושחל בתוך קצות השלבים).

החברות המקצועיות יציעו לך מגוון צבעים ואפשרויות, כולל שילוב גוונים וכן הם לוקחות מידה מדוייקת ומבצעות התקנה.

נסה לבדוק, אולי וילונות ורטיקליים יתאימו יותר.

http://www.google.co.il/search?q=%D7%95%D7%99%D7%9C%D7%95%D7%A0%D7%95%D7%AA+%D7%95%D7%A0%D7%A6%D7%99%D7%90%D7%A0%D7%99%D7%9D&rls=com.microsoft:he:IE-SearchBox&ie=UTF-8&oe=UTF-8&sourceid=ie7&rlz=1I7SKPB_en&redir_esc=&ei=gi-uS5aUN8nDsgal5cWLDg

http://www.google.co.il/search?q=%D7%95%D7%99%D7%9C%D7%95%D7%A0%D7%95%D7%AA+%D7%95%D7%A8%D7%98%D7%99%D7%A7%D7%9C%D7%99%D7%99%D7%9D&rls=com.microsoft:he:IE-SearchBox&ie=UTF-8&oe=UTF-8&sourceid=ie7&rlz=1I7SKPB_en&redir_esc=&ei=SzGuS6jkFOfdsAb5jNWDDg

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

• תוכן חדש...