Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8129 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל אנשים אני רוצה להגיד שלום כי אני חדש בפורום ממש לפני כמה דקות נרשמתי...

חוץ מזה אני מחפש רכב טוב לקנות בסביבות ה-5 אלף דולר.... כל מי שיש לו הצעה מוזמן להציע לי פה או בפרטי... אני אשמח לשמוע על כל רכב.... תודה רבה חברה....

we talking race cars nigga',this aint no joke...

פורסם

שלום גם לך.

מחירי המכוניות בארץ, מאז שהאינפלציה הדוהרת נגמרה (ביולי 85) נקובים בשקלים

ולפיכך אני מבין שאתה מחפש רכב ב-22500 ש"ח.

חוץ מזה כדאי שתספר לנו באיזה רכב אתה חפץ.

ב-22500 ש"ח אפשר לקנות פיאט דוקאטו ואפשר גם לקנות רנו טווינגו הכל תלוי בצרכים שלך.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

טוב תראה אתה צודק אחי אמממ בוא נגיד שהתקציב גם יכול לגלוש קצת לכיוון ה-30 ככה זה לא כזה סגור אבל בכל מקרה אני מחפש בעקרון אוטו טוב אמין וחזק...לא איזה רכב ספורט מפלצתי אבל גם לא עגלת קניות... משהו יפה וגם זריז יחסית... :wink:

סך הכל אני מוכן לקבל הצעות בערך על כל דבר רק לא על לאדה או על איזה רנו אקספרס חחח... זה אוטו בשבילי ובשביל אחי שאני בן 17 וחצי והוא חייל..... בכל מקרה תודה....

we talking race cars nigga',this aint no joke...

פורסם

ועכשיו ברצינות, קצת יותר פירוט לא יזיק. מס' אנשים שייסעו באוטו? ידני? איזה נפח-עד2.0 או גם 4.3? כמה חשובה אמינות? וכו'

אם אין לחם, תאכלו עוגות!!!

מארי אנטואנט ברגע של ההארה

פורסם
קודם כל אנשים אני רוצה להגיד שלום כי אני חדש בפורום ממש לפני כמה דקות נרשמתי...

חוץ מזה אני מחפש רכב טוב לקנות בסביבות ה-5 אלף דולר.... כל מי שיש לו הצעה מוזמן להציע לי פה או בפרטי... אני אשמח לשמוע על כל רכב.... תודה רבה חברה....

מה, ועוד שאלת אותי כמה אני רוצה על האוטו שלי? :shock:

הסכום בו אתה מעוניין לרכוש רכב נמוך מסך ההשקעה שלי באוטו...

בכל מקרה, בהצלחה בחיפוש. :)

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

• תוכן חדש...