Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6042 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בהתחלה פירסמתי את זה בפורום אספנות, אבל אני חושב שיש לזה עניין קצת מעבר לפורום ההוא. אם לדעת המנהלים זה לא מתאים, אז עמכם הסליחה.

במסגרת פרויקט שעושה בימים אלו את צעדיו הראשונים (כחלק מהפעילות ההתנדבותית שלי בעל"ם) אנחנו מתכוננים לפרויקט שיפוץ של רכב אספנות שיבוצע על ידי בני נוער במסגרת הפעילות של על"ם בהוד השרון, כאשר המטרה היא שבסוף הפרויקט הנערים יוכלו להתגאות במטרה שהם השיגו בעצמם. הרעיון הוא שבסופו של הפרויקט, הרכב ימכר באיזושהי מכירה פומבית (או משהו בדומה), והכסף ישמש להמשך הפרויקט עם רכב נוסף.

כרגע הפרויקט ממש בחיתוליו, ואנחנו בשלב של מציאת המשאבים:

1. רכב: כשאני חשבתי על הפרויקט, חשבתי על איזשהו רכב לא נדיר מדי ולא מסובך לשיפוץ - המחשבה הראשונית היתה חיפושית או 2CV, אבל כיון שהצרפתיה נדירה במחוזותינו, כרגע נראה שחיפושית היא הכיוון. אם מישהו מכיר חיפושית (או רכב דומה כלשהו, אני פתוח לרעיונות) שתוכל להתקבל כתרומה, או בסכום סמלי, אני אשמח לדעת.

2. מקום: אנחנו מחפשים מוסך בהוד השרון או באזור, שיסכים לארח את הפרויקט ולתרום ידע וחניכה לנערים במסגרת הפרויקט

3. כסף: אנחנו נשמח למצוא יבואן כלשהו בתחום הרכב שיסכים לקחת חסות על הפרויקט, לעזור במימון הפרויקט וכדומה. כמובן שכשאני אמצא את הרכב לשיפוץ, אני אשמח לגלות שיבואן המותג מוכן לפרוש את כנפיו על הפרויקט, כך שאם למישהו יש קשרים שיכולים לעזור, זה הזמן... :wink:

4. מתנדבים: אם יש מישהו שמוכן לתרום מכשרונו, זמנו ויכולותיו בכל תחום שקשור לשיפוץ, אני אשמח לשמוע על כך.

אם יש מישהו שמעוניין בעוד פרטים, או במסרים או ב 052-6304411

זהו בינתיים, אני מבטיח לעדכן כשתהיינה התפתחויות.

יוסי

• תוכן חדש...