Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6073 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני כבר לא יודע מה לעשות אחרי שמלא אנשים ניסו לכיוון לי עדיין לא הגעתי למה שציפתי ואין לי צפיות גבהות אני פשוט רוצה לשמוע נקי וטיפה חזק יכול להיות שמה שקניתי לא טוב... מבחינה איכותית זה המפרט:

HU-פיוניר 6050

קומפ"נ..:hi energy HSK 165

רמקולים האחורים:קנאוד 600 וואט(90 RMS)

מגבר:ינפינטי 475A

האם מה שקניתי טוב מבחינה איכותית או שפשוט אני אמור ללכת למקצוען שיכוון לי ולזרוק עוד כסף בשביל כיוון?

פורסם

בסה"כ רכיבים לא רעים, כנראה עניין של כיוון, אני רואה שאין לך סאב, זהו אלמנט שיכול להוסיף לא מעט לנפח הסאונד.

HU: Skoda Kodiaq OEM | Processor: Helix Ultra | AmpTw/Mid: Genesis S3 | AmpWoofer: Rockford Power1050S | AmpSub: Rockford 1501BD | Tw: GoldenEar Reference HVFR | Mid: HAT X3 | Woofer: CDT Audio ES6+ | Sub: IDMAX 12" X2

פורסם

אופס שכחתי לרשום יש לי סאב אבל לא משהו....audiobuan 10T הוא נחמד כי אני לא אוהב יותר מדי בום בום אני מעדיף לשמוע את המילים והצלילם באיכות טובה

פורסם

הרמקולים האחוריים של הקנווד ממש מיותרים ויש סיכוי שהם אף הורסים את הרכיבים הטובים שיש לך.כלומר בגלל שהם לא מנגנים יפה הם הורסים את הצלילים של הקומפוננט.כמו כן לא תגיע לתוצאות טובות מבחינת איכות ללא סאב

פורסם

מה לגבי ההתקנה עצמה: באיזו רמה היא?

האם קיים בידוד אקוסטי בדלתות?

מאיזה מקור אתה שומע? (דיסקים מקוריים/ MP3/ רדיו)

מתחדשת*

פורסם

אין בידוד לא שווה להשקיע על אוטו של 3 אלף שקל... אני בדר"כ שומע דיסקים

האמת פניתי בפלאפון למה שמבין והוא אמר לי שזה גם מאוד קשור להקוסטיקה של הרכב ושכנראה אין מה לעשות עד שנתחדש ברכב חדש:)

• תוכן חדש...