Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה לרופא עור

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6077 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני סובל מבעייה מסויימת כבר המון זמן ואני מחפש רופא עור טוב.

דרך קופת החולים שלי (כללית) ניתן להזמין תור לרופא עור רק לעוד חודשיים (!!!) שזה בהחלט ביזיון.

אני מעוניין ללכת לרופא עור באופן פרטי (אין לי ברירה) למשל ביררתי לגביי תור לד"ר אלכס גינזבורג,

אבל הוא לא עובד עם קופת החולים שלי ואז אני אצטרך לשלם 900 שקלים מבלי לקבל החזר כספי

מבקש המלצות מכם, עדיף מאיזור הדרום/מרכז.

תודה :)

פורסם

אם אתה מחפש רופא מומחה רק בעיר שלך, אתה מצמצם לך את האפשרויות.

אם תבקש שימצאו לך רופא זמין בערים סמוכות, בד"כ יהיו תאריכים קרובים.

חבר מפ"ת שהיה צריך רופא עיניים, קיבל תור בת"א לשבוע אח"כ ואילו בפ"ת נתבקש לחכות 3 שבועות.

חבר מחולון שהיה צריך רופא מומחה, קיבל ביפו ליומיים אח"כ בעוד שבחולון היה להם רק לעוד חודש.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם
אם אתה מחפש רופא מומחה רק בעיר שלך, אתה מצמצם לך את האפשרויות.

אם תבקש שימצאו לך רופא זמין בערים סמוכות, בד"כ יהיו תאריכים קרובים.

חבר מפ"ת שהיה צריך רופא עיניים, קיבל תור בת"א לשבוע אח"כ ואילו בפ"ת נתבקש לחכות 3 שבועות.

חבר מחולון שהיה צריך רופא מומחה, קיבל ביפו ליומיים אח"כ בעוד שבחולון היה להם רק לעוד חודש.

.

קופת החולים לא מוכנה לקבוע לי תור בת"א. אני אמרתי שאין לי בעייה להגיע גם לירושלים, מרכז, שרון....

הם אומרים שאני שייך למרפאה בבאר שבע ואני צריך להיות שם.

פורסם

תנסה דרך האתר אינטרנט שלהם. הוא יותר גמיש

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם
תנסה דרך האתר אינטרנט שלהם. הוא יותר גמיש

ניסיתי, האתר הפנה אותי למוקד *2700 כשאני מנסה לקבוע לת"א

וגם באתר התור הכי קרוב זה לסוף פברואר.

פורסם

הדוגמאות שנתתי נעשו במוקד התורים הטלפוני.

אם לא הצלחת עם מוקדן אחד, סגור, חייג שנית ונסה מזלך עם מוקדנית אחרת.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

• תוכן חדש...