Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חסמו אותי בלה בלה בלה- איך ואיפה קונים שמיכת פוך?

babayaga
שימו לב! השרשור הזה בן 5563 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

היי פורום,

החורף הגיע והשמיכה הישנה סיימה את תפקידה. איך אני בוחר שמיכת פוך זוגית טובה ולא יקרה?

מבט חטוף בזאפ העלה המון שמיכות שכולן עשויות מפוך אווזים ועולות 100-150 ש"ח (וכמובן בכולן התמונה זהה) :roll:

משום מה זה לא נראה לי הגיוני (כאשר מבט בחנויות מתמחות העלה מחירים של 4 ספרות לכל הפחות), כנראה הקשר לאווז הוא די מקרי אם בכלל.

התקציב- עד 300-350 ש"ח.

אשמח להמלצות לאיפה קונים שמיכה טובה באיזור המרכז.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שמיכות פוך אמיתיות עולות אכן הרבה מעבר ל- 100-300 ש"ח, ואפילו ניתן להזמינן לפי מידה. אמא שלי השתגעה והשקיעה איזה 600 ש"ח בשמיכה לילד שלי בן השנתיים, אבל זה כמובן מיותר לגמרי כי השמיכה כבדה מידי עבורו (וזה, אגב, קריטריון נוסף לכמה היא אמיתית).

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

למרות שכולם אומרים שמיכת פוך צריך להבדיל בין כמה סוגים:

1. סינטטי - הולופייבר - סיבים חלולים

2. נוצות - שזה נוצות אווז

3. פוך - שזה פלומת נוצות שלוקחים ממקום מאוד ספציפי באווז

4. שילוב - גם פוך וגם נוצות. (עוד לא ראיתי שילוב עם חומר סינטטי).

לחורף בארץ כל שמיכה אמורה להספיק, אבל אין ספק שלשמיכת פוך מלא יש תחושה אחרת. שמיכת פוך מלא (גם תלוי בעובי שלה ובמשקל של השמיכה - כלומר המילוי לס"מ מרובע) תהיה היקרה ביותר.

אתה מחפש שמיכה ליחיד או זוגית?

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זוגית. תקציב עד 350 (לא אתנגד למשהו איכותי שיעלה חצי :lol:).

המטרה היא שמיכה שלא תדרוש יותר מדי לבוש נוסף (כלומר לישון בשיא החורף עם גופיה ובוקסר..)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

המלצה שלי לא לקנות באינטרנט -לבוא ולמשש .וגם לא לקחת שמיחה עבה וחמה מאוד- באקלים שלנו זה עלול להיות חסרון ואתה תתעורר מיוזע.

...Our necessities are few but our wants are endless

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בדקתי.

פוך (כלומר פלומות) החל מ-650. :-(

נוצות ופלומות (לא כתוב מה היחס, אז כנראה שלא הרבה פלומות) -360. :roll:

סינטטי- 270.

יש הצעות יותר אטרקטיביות?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

רק אני מסוגל לישון בשיא החורף בשמיכה ב150 ש"ח עירום לגמרי ולהתעורר חמים ונעים ? (לעתים גם מיוזע, אבל זה רק כי אני עצלן להחליף לשמיכה דקה, עדיין לא ממש חורף).

או שנאמר שגם שמיכה סינטטית דיי זולה עשויה להספיק.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש לי פוך נוצות (כבר הרבה שנים), ושנה שעברה קניתי סט של סדין ושמיכה מפליז, תענוג לא פחות מהפוך נוצות וגם אין את המכת קור הראשונית כמו בפוך.

some people need a high five

in the face

with a chair

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

רק אני מסוגל לישון בשיא החורף בשמיכה ב150 ש"ח עירום לגמרי ולהתעורר חמים ונעים ? (לעתים גם מיוזע, אבל זה רק כי אני עצלן להחליף לשמיכה דקה, עדיין לא ממש חורף).

או שנאמר שגם שמיכה סינטטית דיי זולה עשויה להספיק.

כנ"ל. :-D

לא צריך להגזים גם יותר מדיי, זה לא שיש לנו מזג אוויר סתם לדוגמא כמו רוסיה/ארה"ב של הרבה מינוסים מתחת לאפס.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...