Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6096 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

בעיה 1: ברשותי גולף דור 4 99 - לפני כחודש עשיתי טיפול אצל חיים יוד - ניקוי מזרקים , ניקוי במערכת הדלק ,החלפת חוטי הצתה והחלפת פלגים - את האמת הטיפול היה מצויין , השירות טוב מאוד והבעיה שהייתה עד אז באמת נפתרה, היה לי קפיצות בטורים וחיים יוד התותח הצליח לעלות על הבעיה וטיפל מאוד יפה.

אבל לאחר הטיפול נתקלתי בבעיה אחרת - שאני מתניע את הרכב חם/קר נוצרה בעיית התנעה ארוכה כלומר לוקח זמן להתניע ניגשתי שוב לחיים ואמר לי כנראה הבעיה במזרקים ןלא שווה לי להחליף אותם.

השאלות שלי:

האם לא יכול להיות הבעיה אחרת ולא דווקא המזרקים?

האם ההתנעה הארוכה תפגע בסטארטר או במעכרת אחרת ?

בעיה 2: כשהרכב נמצא במצב P או N ואני מעביר ל D נכנס להילוך טיפה מאוחר מהרגיל ובמידה ואני לא לוחץ על הברקס הרכב קופץ לי טיפה.

האם זה בעיה רצינית של הגיר ומכריחה שיפוץ? והאם להמשיך לנסוע בצורה כזו יכול לפוגע?

לציין כי אני שומר על הרכב ושאני מעביר הילוך אני מחזיק טיפה ונותן לו להיכנס חלק!

תודה!

פורסם

בקשר לשתי הבעיות אני ממליץ לך לגשת למוסך רון לשם בדיקה מקיפה.

לא כול בעייה בגיר מחייבת שיפוץ לפעמים ייתכן שיש צורך לבצע רק BASIC SETTINGS או החלפת סולנואיד.

איזה כייף לי :)

פורסם

שלום לכולם!

בעיה 1: ברשותי גולף דור 4 99 - לפני כחודש עשיתי טיפול אצל חיים יוד - ניקוי מזרקים , ניקוי במערכת הדלק ,החלפת חוטי הצתה והחלפת פלגים - את האמת הטיפול היה מצויין , השירות טוב מאוד והבעיה שהייתה עד אז באמת נפתרה, היה לי קפיצות בטורים וחיים יוד התותח הצליח לעלות על הבעיה וטיפל מאוד יפה.

אבל לאחר הטיפול נתקלתי בבעיה אחרת - שאני מתניע את הרכב חם/קר נוצרה בעיית התנעה ארוכה כלומר לוקח זמן להתניע ניגשתי שוב לחיים ואמר לי כנראה הבעיה במזרקים ןלא שווה לי להחליף אותם.

השאלות שלי:

האם לא יכול להיות הבעיה אחרת ולא דווקא המזרקים?

האם ההתנעה הארוכה תפגע בסטארטר או במעכרת אחרת ?

בעיה 2: כשהרכב נמצא במצב P או N ואני מעביר ל D נכנס להילוך טיפה מאוחר מהרגיל ובמידה ואני לא לוחץ על הברקס הרכב קופץ לי טיפה.

האם זה בעיה רצינית של הגיר ומכריחה שיפוץ? והאם להמשיך לנסוע בצורה כזו יכול לפוגע?

לציין כי אני שומר על הרכב ושאני מעביר הילוך אני מחזיק טיפה ונותן לו להיכנס חלק!

תודה!

חבר'ה אלה הבעיות שהיו ומהמלצות שקיבלתי בפורום פניתי למוסך רון ברחוב המסגר בת"א - רון ואיאן באמת פתרו לי את הבעיה , החליף לי מזרקים ברכב (מחיר מאוד סביר) וזה באמת פתר את הבעיה ששיגעה אותי חודשים וטיפול ברכב והכנה לטסט.

אני ממליץ בחום כל בעיה שיש לכם ברכב בעיקר ברכבי פולקסוואגן לפנות למוסך רון,הוא והצוות שלו יפתור לכם את הבעיה במחיר הרבה יותר משתלם ממוסכי פולקסוואגן.

פורסם

לגבי הבעיה השנייה - (הגיר)

איאן הציע לי לעשות טיפול גיר (החלפת שמן גיר) ועוד איזה טיפול שאני לא זוכר (לא דיבר על שיפוץ), אבל הוא אמר לי שנתקל בזה בעוד כמה רכבי גולף - כך שעכשיו הבעיה לא מציקה לי כל כך, אולי בעתיד אני אעשה טיפול גיר.

• ספונסר פורום
פורסם

כאשר ישנה דליפת דלק מהמזרקים הדבר גורם לתערובת עשירה מידיי

בהתנעה שלא מאפשרת לדלק להתלקח ,

וגם פורקת את לחץ הקו שאמור להישאר בקו הדלק ולעזור להנעה מיידית .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

• תוכן חדש...