Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6136 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חשבתי שאוכל למצוא לי משהו חמוד עד 25K. לאחר המון זמן של חיפושים, פגישה עם המון מוכרים, ביקור במגרשים, די התיאשתי.

התקציב עומד על 40K וזה תקציב סופי. אני אהיה נהג יחיד ברכב. כמו שצינתי בעבר, רכבים קטנים לא באים בחשבון (פרט ל 206).

רוב הנסיעות יהיו עירוניות וכמובן טיולים מדי פעם. ולהלן המתמודדות:

פורד פוקוס 01-00

מזדה לנטיס 99-02

סובארו ני איג' 02

כל המזדות שראיתי עד עכשיו היו עם ק"מ מאוד גבוהה ויחסית עברו הרבה ידיים.

פורד פוקוס אני לא אוהב אותה מבפנים, העיצוב ממש מרגיז של הדשבורד.

סובארו, אי כמה שאני חולה על פנסי החרק האלו. אני מאוד אוהב את איך שהרכב מתנהג רק שהוא מרגיש קצת כבד. נהגתי ברכב קצת ומאוד אהבתי פרט לזה שהיא מרגישה קצת כבדה, קצת משעממת, בפנים אין פינוק מיוחד או עיצוב מושך, הכל מאוד פשוט.

בעליות אפשר להרגיש את הרכב מתקשה לטפס. אבל חוץ מזה די נהנתי לנהוג עליו.

איזה מהרכבים הם מומלצים יותר או פחות ? האם לקחת מזדה ק"מ גבוהה על פני ניו איג ק"מ נמוך יותר ?

מאוד חשוב לי אמינות. זה רכב שאני הולך לקחת לפחות ל-3 שנים. בכל מקרה, כל מה שיש לכם תשפכו.

פורסם

החלטי שאני רוצה את האמפרזה עם פנסי חרק. כמעט רכשתי לי אחת לפני כמה ימים (מישהו הציע יותר מהמחירון).

יש לי ליד הבית אימפרזה נראת מאוד שמורה משנת 2002 יד 3 עברה 136K , פסיכולוגית לא בא לי רכב מעל 120 K.

אני יודע שק"מ הזה נחשב יחסית לא גבוהה אבל אולי עדיף לחפש משהו עם ק"מ יותר נמוך ?

אופציה שניה זו סוכנות ליד הבית, לסוכנות קוראים LA ויש להם אימפרזה יד 2 עם ק"מ 90 והם מתחיבים בבדיקה על הכל ונותנים חצי שנה אחריות על גיר מנוע . יש לי קצת חשש לקנות ממגרש, הרגשה שאולי שיחקו עם הק"מ. השאלה שלי אם אני יכול לצלצל לאן שהו לברר את הק"מ האמיתי ? אם אני אתקשר לסתם מוסף מרכזי של סובארו, אבקש פרטים על רכב כזה או אחר, אני אקבל פירוט ?

פורסם

ראה,

מבחינת אמינות שלושתן מצויינות. הפורד תהיה הנוחה ביותר ובעלת התנהגות הכביש הטובה ביותר.

מרווחת ובעלת תא מטען גדול. שקול שוב עד כמה אתה לא אוהב את העיצוב.

לגבי הסובארו, זהו רכב של "שים דלק וסע". כמובן שיש יוצאים מהכלל, אבל כעקרון היא סופר אמינה, טיפולים וחלפים זולים.

הרכב אכן כבד יחסית בתאוצות, מאד נוקשה ולא נוח (יחסית לאחרים), מושב נמוך מאד וצר.

פשוטה מאד בפנים, אבל גם השאר לא בדיוק מכוניות פאר...

לגבי הסוחר (ולא דווקא הספציפי), מכוניות טובות (וסחירות כמו השלושה שציינת פה), בד"כ לא מגיעות לסוחרים, ובטח ובטח

לא עם ק"מ נמוך וכל השאר. אז אלא אם יש פה איזה שילוב של מזל היסטרי ונס משמיים, ותרשה לי לפקפק, אני בהחלט הייתי מחפש מיד פרטית. אני לא חושב שחסרות אימפרזות.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם

תודה על התגובה.

מאוד קשה למצוא אימפרזה עם ק"מ נמוך. ואם יש אז אנשים מגזימים ומבקשים הרבה מאוד מעל המחירון.

שמעתי שהפורד פוקוס בשנים האלו פחות אמינה, העיצוב מרגיז. לא יצא לי לנהוג בא. צריך לעשות נסיעת מבחן.

אני פשוט מאוד אוהב איך שהמפרזה נראת, נכון מבפנים היא סופר פשוטה אבל ממש נהנתי לנהוג בא.

אני אוותר על הסוכנות, נראה לי חשוד מדי אבל שוב גם בן אדם פרטי יכול למכור לך זבל. צריך כאן הרבה מזל.

• תוכן חדש...