Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6172 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נתקלתי ב EBAY בצ'יפ שכזה המציע להוסיף עד 25 כ"ס נוספים לרכב

ע"י כיול מסוים של המחשב עם המוע.

POWER BOOST CHIP WORKS BY TELLING THE ECU THAT THE INCOMING AIR IN THE INTAKE SYSTEM IS COLD SO ADVANCES THE IGNITION TO COMPENSATE PRODUCING MUCH MORE POWER!!!!!!!!

נשמע כמו איזו בדיה מעניינת, או שאולי מישהו מכיר דבר כזה ואיך להתקין את זה...

2 לינקים מצורפים:

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/HONDA-CIVIC-ACCORD-PRELUDE-PERFORMANCE-CHIP-35BHP_W0QQitemZ390076214862QQcmdZViewItemQQptZRace_Car_Parts?hash=item5ad25aae4e&_trksid=p4506.c0.m245

http://www.qcwo.com/technicaldomain/?p=172

פורסם

לטענתם הצ'יפ עובד על עיקרון של קריאת "התנעה קרה" והמחשב מפצה בתוספת דלק.

התנעה קרה יש לך בכל בוקר. בכל פעם שאתה מניע את הרכב בבוקר (גם בינואר בחרמון, וגם באוגוסט באילת) המחשב מקבל קריאה של התנעה קרה. אתה חושב שבכל פעם שאתה מניע הרכב חזק ב-25 כ"ס בגלל הזרקת דלק עשירה ? זו פעולה יומיומית שגרתית במחשב (או בצ'וק ברכב עם קרבורטור).

אין לה השפעה על הספק המנוע, ואם תסע במצב קבוע של תערובת עשירה - אפילו תגרום נזק.

חירטוט.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

תוספת דלק, הצתה מוקדמת יותר, יכולה להוסיף להערכתי כ-5 כ"ס בתוספת נזק של:

1. שטיפת השמן מהרינגים-שחיקה מואצת

2. הצתה מוקדמת תגרום לנקישות, צלצולים, לבסוף תלתל שבור או בוכנה שבורה

3. צריכת דלק שתהפוך לצריחה...

בקיצור, רד מזה...

ראובן, חבר מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ישראל

בפייסבוק: ALFA ROMEO CLASSIC ISRAEL

נפגשים בימי שישי ביכין סנטר פ"ת החל מ-16:30

פורסם

המוצר הוא לא בדיה רק שהמוכר שכח לציין כמה עובדות.

כל רכב נוסע מעט יותר טוב כאשר הוא קר מכמה סיבות.

הראשונה היא תוספת הדלק וקידום ההצתה שמחשב הרכב נותן כתוצאה מנתוני חישן חום המיים וחום האויר.

השניה (שהיא הסיבה המשמעותית) היא נצילות המנוע כאשר הוא קר. האויר הנכנס למנוע לא מספיק להתחמם וכמו שכולנו יודעים כמות החמצן באויר היא ביחס ישיר לחום שלו.

ביחד שתי התנאים יוצרים יותר כוח.

כאשר מתקינים את המוצר המדובר למעשה אומרים למחשב הרכב שהחום של המנוע הוא נמוך מהחום האמיתי.

מחשב הרכב יעשיר את התערובת ואולי יקדם מעט את ההצתה מה שיביא לשיפור קטן מאד עם בכלל מכיוון שחום האויר הנכנס למנוע בשלב זה הוא גבוה (מתחמם מחלקי המנוע וכ'ו) !!! בחלק מהרכבים מנורת התקלה תופיע מכיוון שמחשב הרכב יזהה שחום המיים לא תואם באופן יחסי לחום האויר.

אני בספק עם יגרם נזק למנוע מהמוצר אך מה שבטוח שעוגמת נפש כן :cry:

גיא

פורסם

מצד אחד- עוד נושא מיותר שכבר נטחן עד דק, מצד שני אם זה מה שהיה צריך בשביל לגרום לפרילינג להכנס ולהצטרף לפורום, אז בהחלט היה שווה.

Para comer bien hay que saber manejar

"Dona Rosa"

פורסם

משהו פה מוזר לי.

לפי ידיעתי, תערובת עשירה מדי בדלק גורמת לכך שהמנוע לא מנצל את כל התערובת וההספק יורד, כאשר רוב המנועים מכוונים לתערובת מעט עשירה כיוון שעדיף תערובת עשירה מתערובת עניה (דבר היכול לגרום לנזק אמיתי לרכב).

לפי הדבר הזה תוספת דלק רק תחריף את בעיית התערובת העשירה ותגרום להספק נמוך יותר. או שאני מפספס משהו??

פורסם

תודה חברים, האמת שכבר עמדתי להזמין...

נוותר על "דרכי הקיצור" ונעשה מקצה שיפורים קטן, אך אמיתי...

ומה בדבר צ'יפ טיונינג... ניתן לעשות משהו בכל זאת

תודה מראש.

פורסם
משהו פה מוזר לי.

לפי ידיעתי, תערובת עשירה מדי בדלק גורמת לכך שהמנוע לא מנצל את כל התערובת וההספק יורד, כאשר רוב המנועים מכוונים לתערובת מעט עשירה כיוון שעדיף תערובת עשירה מתערובת עניה (דבר היכול לגרום לנזק אמיתי לרכב).

לפי הדבר הזה תוספת דלק רק תחריף את בעיית התערובת העשירה ותגרום להספק נמוך יותר. או שאני מפספס משהו??

גם תערובת עשירה מידי תגרום נזק אמיתי למנוע, רק לאט יותר מתערובת ענייה מידיי .

• תוכן חדש...