Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6176 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם,

יש לי ברכב קומפוננט של

Morel Dotech Ovation 6

שמחובר למגר של Soundstream מדגם Rubicon

ביחד עם גישור לסאב של JL.

עשיתי התקנה אצל מתקין מקצועי, אבל אני מרגיש שכשאני מגביר קצת המערכת "נחנקת",

הכוונה שלי היא שהשיר הוא בצלילים יותר מדי גבוהים, בלי "צבע" , אני מקווה שתבינו למה אני מתכוון...

שומעים יותר מדי את הטוויטרים , הם קצת צורמים, והאמת שבאוטו הקודם שמעתי איתם נפלא, אז כניראה שזה הכיוונים לא טובים...

חבר אמר לי שיש יותר מדי טרבל, בקיצור מה אני צריך לעשות כדי שישמעו פחות "צעקני" ויותר איכותי עם "עומק".

תודה לעוזרים ומקווה שהייתי ברור.

פורסם

תסביר איך הרמקולים מחוברים ולאיזה מגבר.

הדוטק אוביישן מוגבר על קרוס פסיבי?

הטוויטר מוגבר בנפרד מהמידבאס?

מה מחובר לJL בגישור? סאב?

איזה HU (רדיו דיסק) יש לך?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

לא הבנתה אותי כניראה,

יש לי מגבר אחד

של Soundstream מדגם Rubicon

שאליו מחובר הקומפוננט הקדמי (המורל) שבא ביחד עם הטוייטרים והקרוסים שמחוברים גם כן.

בנוסף , הסאב שלי מחובר בגישור למגבר , סאב של JL , בגודל 10".

הHU שלי הוא : Piooner DEH6850 , דגם הדגל של 2006.

פורסם

או קיי עכשיו זה יותר ברור.

תנסה את הדברים הבאים תהפוך קודם כל את הפאזה של הסאב - כלומר תצליב לו את החוטים של המינוס והפלוס - תראה אם יש שיפור בבאס.

חלק מהעובדה שטוויטרים יכולים לצרום תנבע מזה שהסאב והמידבאסים יעבדו באותה הפאזה והמידבאסים יבוטלו ע"י הסאב, התוצאה היא חוסר באס בקדמת הרכב ע"י המידבאסים.

מעבר לזה על כמה הסט חתוך במגבר אם הוא חתוך בכלל?

הסט הקדמי אמור להיות חתוך בHPF בסביבות ה60 עד 80 הרץ - תנסה לראות אם אתה יכול לרדת עד 60.

הסאב צריך להיות חתוך בLPF ב60 הרץ או אולי אפילו 50 הרץ.

במצב הזה תנסה לשחק עם הפאזות של הסאב ובמקביל עם הפאזות של המידבאסים, בהתחלה תמיד תהפוך את שני המידבאסים ביחד - תהפוך רק את החוטים של המידבאסים אחרי הקרוס ולא את החוטים שמגיעים לקרוס כי כרגע אתה לא רוצה להפוך את הפאזות של הטוויטרים.

אחרי משחקי הפאזות האלו אתה אמור להגיע למצב שבו אתה שמעת הכי הרבה באס מכל שאר המצבים - במצב הזה תשאר.

עכשיו תנסה להפוך את הפאזות של אחד המידבאסים בלבד - כל פעם אחד אחר, אם הגעת לתוצאה טובה יותר - תשאר שם.

(רצוי שתרשום כל שינוי שאתה עושה בשביל לזכור מה עשית - תרשום גם את הרשמים שלך מהסאונד).

עכשיו תנסה לעשות את אותו המשחק, עם הטוויטרים ותראה אם הצלחת להשיג תוצאה רגועה יותר, בהתחלה תהפוך את שניהם ואח"כ כל פעם רק אחד מהם כלפי השני...

מעבר לזה תבדוק אם בקרוס שלך יש הנחתה לטוויטר ותנסה גם להוריד קצת את הגיין במגבר.

אם בHU יש לך הוספה של טרבל או באס או LOUD מופעל - כבה את כל הדראעק הזה ותשתמש רק בהגברה ובמשחקי פאזות.

אתה אמור להגיע לתוצאה הרבה יותר טובה...

בהצלחה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

זה בסדר, גם אני לא מבין מה אני כותב :-P

Pioneer TS-X150

פורסם

אוקיי,

אז בקשר לHPF באמת היה גבוה על 125 והורדתי ל 63 , שזה קצת עזר,

וגם את הLOUD הזה כיביתי.

אבל עדיין צרם קצת, אז התקשרתי למתקין שלי (שרון מאוטו'ס)

והסביר לי להכנס בתוך הפאנל לגרף כלשהו ושם ללכת לאחד המלבנים של הגרף ולהוריד ל0.

עכשיו שומעים יותר טוב גם בווליום גבוה וזה לא צורם.

תודה.

פורסם

סבבה - אחלה יחס של מתקין.

טוב לשמוע שהסתדר לך.

Pioneer TS-X150

פורסם

עוד משו שמעצבן אותי, זה שעד ווליום 35 בHU (פיוניר) בקושי שומעים ורק מ35+ מתחילים לשמוע חזק,

וגם מ50 כבר מתחילים לשמוע לא מדוייק, עם טיפה רעשים...

הHU עצמו מגיע ל60-65 משו כזה...

ככה זה אמור להיות או שיש אפשרות לשחק עם זה?

פורסם

זה אומר שהווליום בHU שלך מאוד רגיש ולוקח זמן עד שהוא באמת מתחיל להוריד את ההתנגדות שלו כלפי היציאה למגבר ואז זה סוף סוף מתבטא ב... ווליום.

לגבי ה50... שרשמת - זו הנקודה בה המערכת שלך כנראה מתחילה לעוות.

הפתרון הוא להנמיך קצת את הגיין במגברים כדי שתוכל לפתוח יותר ווליום במערכת.

ייתכן בנוסף לכך שהחיתוך נמוכים מידי בקרוסים או שזאת המגבלה של הסט\התקנה...

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...