Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6176 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עדכון נוסף עכשיו חזרתי מסיבוב על הרכב נסעתי בסביבות החצי שעה לבדוק את המאוורר הסורר :)

אחרי התיקון מדרכה שעשיתי בבוקר , חיברתי את הטרמוסטט בצורה נורמאלית והחלפתי צינורות קרועים בקרבורטור + בפילטר אוויר + ניקיתי בחאפריות את הקרבורטור (צביקה על תכעס :) ) הרכב עכשיו נוסע סוף סוף

עכשיו המאוורר של הרדיאטור נכנס לפעולה שהרכב מגיע לאמצע המד חום כך שהרכב לא מתחמם.

בעיה נוספת שגיליתי, נראה לי שהמצבר התעייף אין לו כח שמתי לב לזה שניסיתי להניע הסטרטר מסתובב חלש חלש והשעון שעל הדש פשוט נכבה בכל ניסיון להתנעה.

רשימת מטלות ליישור קו:

1.להחליף מצבר

2.לעשות טיפול 10 אלף

3.להחליף נוזל קירור ברדיאטור + נקיון של הרדיאטור ובדיקת צנרת לנזילות

אני מאמין שהכל יסתכם בסביבות ה-1000 ש"ח , בתקווה :)

פורסם

עוד עדכון למי שזה מעניין אותו

מצבר לא צריך להחליף לשמחתי.

הייתי במכון לקרבורטורים , כל צינורות הוואקום לא היו מחוברים כמו שצריך כנראה שאני שמתי אותם לא טוב או שפשוט ככה זה היה ואני שמתי כמו שהיה בדיוק . אז חובר מחדש והוחלפו צינורות שלא היו נראים טוב והקרבורטור קיבל כיוון מחדש.

זוהתה בעיה נוספת של משאבת דלק שתחת לחץ בדוושה היא משפירצה דלק על המנוע מזל ששמתי לב לזה בזמן! כנראה שדלק נמצא גם בתוך השמן, יש קצת ריח של דלק בשמן, המשאבה הוחלפה, השמן והפילטר יוחלפו ביום ראשון אני מקווה.

בנתיים אני ממעיט בנסיעות על הרכב.

אני צריך עזרה מקצועית, יש פלאנג' בצד ימין של המנוע ממש ליד המפלג שעליו יש שני יוניטים, האם אחריו אמור לבוא הטרמוסטט? ומה תפקידם של שני החיישנים שיושבים על הפלאנג'?

כנראה שבשבוע הבא אני מפרק את כל המערכת קירור לצורך נקיונה כי כמו שזה נראה עכשיו נראה לי שאין טרמוסטט בכלל וגם מים נעלמים בכמויות של חצי ליטר ביום.

מחכה לעזרת מומחים

פורסם

אוקיי עדכון נוסף..

והפעם קצת מבואס :(

פירקתי את כל צנרת הקירור לבדיקה\ החלפה שהקירור יעבוד כמו שצריך!

הורדתי את הרדיאטור + מאוורר ונסעתי למכון רדיאטורים שם התגלתה הזוועה הרדיאטור כולו היה סתום היתה אולי שורה אחת שעברו בה עדיין מים, וכן היה ברכב רק מים ולא נוזל קירור! (יטופל)

אני באמת מתפלא איך הרכב הזה נוסע (מבחינתי זה האבא של הרכבים האמינים) שבכזאת התעללות הוא עוד נוסע.

אוקיי אז נוקה הרדיאטור כי הוא במצב טוב עדיין חזרתי לבית, שטפתי את המנוע עם מים זורמים עד שיצא כל הג'יפה

אמרתי אם כבר פתחתי הכל נפתח גם את הטרמוסטט, בורג ראשון יוצא בורג שני גם בלי בעיה מיוחדת, ופה התחילו הבעיות הבורג השלישי של הפלאנג' נגזר, אין בשר בשביל לתפוס את הבורג ! ב!#$#! ועוד הפתעה בכלל לא היה טרמוסטט

האם כדאי לשים טרמוסטט? ואיך לעזאזל אני מוציא את הבורג שנגזר לי?

מחכה לעזרת חכמים, אני מקוו שמישהו קורא את התרד הזה בכלל :)

פורסם

טרמוסטט כדי לשים לבדיקה כי אים הכל נקי והזרימה טובה זה יעזור למנוע הגיע לטמפ' עבודה במהירות

ובקשר לבורג תנסה עם שפיץ דק וחזק לדפוק עליו בצד לונסות לסובב אותו ולהוציא אבל בעדינו שלא תשבור משהו אחר

אים לא אז קדיחה עדינה והברזה חדשה

פורסם

הברזה מחדש זה בעיה אין גישה לשם, צריך להוריד מנוע :(

החלטתי לא לשים טרמוסטט , מה שעשיתי זה כזה דבר

שמתי אטם על הבית טרמוסטט ושמתי עליו המון סיליקון RTV ונתתי לו להתייבש לאחר מכן סגרתי עם השני ברגים שנשארו תקינים

כרגע אין נזילות משם לשמחתי.

מה שבטוח אני לא רוצה לפתוח ולשים טרמוסטט כי אז יתחילו נזילות אז שיהיה בלי טרמוסטט לא כזה נורא מבחינתי.

המנוע לא מתחמם יותר מרבע, בוצע נקיון יסודי לרדיאטור והוחלפו המים לנוזל קירור.

מה שנשאר זה רק להחליף שמן ופילטר

• תוכן חדש...