Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3602 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה פשוט נגד הספאם שמקבלים בפקסים

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

הבן אדם עם הקבריו רשם "אין לי זמן למפגרים" מהסיבה שישראלים אוהבים להתקשר ול*** את השכל יותר מדי! בן אדם יכול לבקש סכום מסויים על רכב ו100 איש יתקשרו וינסו להוריד את המחיר בשליש. אחרי כמה זמן זה מעצבן אז רושמים מה שרושמים.

סתם דוגמא: בזמנו פירסמתי רשת רוח לרכב שלי ורשמתי סכום מסויים. כמו כן רשמתי שהרשת במצב חדש והמחיר סופי!

כל מי שהתקשר רצה לקנות אותה ב600 שקל פחות אפילו שרשמתי שאין לי בעיה שהרשת תישאר אצלי ולא תימכר והמחיר סופי ומה לא...ושאל באיזה מצב הרשת?!:roll:

אני גם פירסמתי את הרכב למכירה עכשיו ורשמתי שהמחיר סופי ואם יהיו הרבה אנשים שיציקו סתם אני אשתמש בשפה יותר בוטה כדי להבהיר שלא יז*** את השכל והמחיר לא ניתן לויכוח וחבל על השיחה!

פורסם

הכי מעצבנים אבל אלו שלא נותנים פרטים על הרכב חוץ מהדגם ורושמים "התמונה מדברת"

כאילו שהתמונה אומרת לי אם יש טסט או לא ומספרת לי את היסטוריית הטיפולים.

טוב שלא רשמו "מזגן מקפיא את ההרגשה תחושו בתמונה"

פורסם

הינה בבקשה...פרסמתי את האוטו אתמול ורשום במכירה שאני לא מעוניין בהחלפה ושהמחיר סופי! שלושה טלפונים...אחד רצה להחליף על vr6, אחד רצה לקנות ב15 אלף מתחת למה שפרסמתי ואחד התקשר בישביל להגיד לי שיש לו 2 רכבים כמו שלי והוא ימכור לי אחד ב45:shock::shock:...

ושלושתם שאלו כמה אני רוצה על הרכב כשבמכירה ביד 2 רשום!

אני באמת לא מבין את זה!

פורסם

כי לא רשמת "אין לי זמן למפגרים" :roll:

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
כאילו שהתמונה אומרת לי אם יש טסט או לא

אפשר לראות את המדבקה על החלון ולדעת אם יש טסט...

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

בקשר למתקשרים המפגרים-זה קטע די הזוי.

בימים האחרונים שמתי מודעה בחלון של רכב מסוים שלי(שנמכר אתמול).

במודעה ציינתי שנה, טסט, ומחיר.

מתקשרת אלי בחורה: שלום, ראיתי את האוטו ברחוב, איזה שנה האוטו? אני: :shock: 90'.

היא: וכמה רוצה על האוטו? אני: :shock::shock:..12K..גמיש..

היא: תודה.. וסגרה.

לא מיקוח, לא דיבור, לא פירוט. רק הפרטים שנכתבו כבר במודעה. בקיצור, המצב השכלי קשה..:wink:

לפחות, המתעניין הבא שהתקשר היה בחור רציני שסגר איתי עסקה במהירות הבזק וקנה את האוטו.:-D

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם

אולי היא ניסתה לבדוק אם אתה סוחר. הרי סוחר מוכר הרבה מכוניות ולא זוכר בטח פרטים של רכב ספציפי, אלא אם כן, אתה מזכיר לו על איזה רכב מדובר.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

בדיוק. כשאני וחברה שלי לשעבר חיפשנו לה רכב וגם שעזרתי לאבא שלי למצוא רכב למשפחה, אני עשיתי את רוב הטלפונים, ושאלתי לפחות שתי שאלות שהתשובות שלהן מופיעות במודעה, פשוט כדי לדעת שלא מדובר בסוכן. (מיותר לציין שלא ציינתי את סוג הרכב שתחילת השיחה אלא קראתי לו "הרכב")

עריכה - ובקשר לכל השרשור הזה, ממש לא מצחיק ולא חוכמה לפרסם כל מודעה של BMW שיש ביד2.

אוקיי זה קצת מצחיק, אבל תעלו דברים מעבר לBMW עם שגיעות.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

לפי התמונה הטסט שלו נגמר עוד חודשיים, אתה כנראה צריך משקפיים.

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

פורסם

מדבקה לא אומרת הרבה לגבי טסט. יש לבדוק רישיון רכב, הרי אפשר להדביק איזה מדבקה שרוצים ואפשר להשיג גם מדבקות של טסט.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

זה חוקי להדביק מדבקה לא מדוייקת, או בכלל ללא מדבקה ?

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

פורסם

תשובה של אחד מפורום אחר:

..."חובה להדביק את המדבקה של הטסט ומי שלא מדביק יקבל דוח על זה וכמובן תלוי במצב הרוח של השוטר באותו יום.."

ולגבי השאלה הראשונה שלך,

.."אם כן זה לא חוקי , למה? כל משרד רישוי בארצנו הקטנטונת מקבל סט מדבקות מודפס ע"י רשות הרישוי או בבית דפוס של זכיין מטעם המשרד, כך שלכל מדבקה יש מספר סידורי הרשום על שם כל מכון רישוי, המדבקה מכילה שלושה מספרים זהים אחד מדביקים על טופס הבדיקה והשני מדביקים על הרישיון של הרכב והשלישי נשאר עם המדבקה על החלון, משמעות : לפי מספר האסמכתא שנמצא על החלון משרד הרישוי יכול לזהות את כל פרטי הרכב, במקרה והוחלפה שמשה קידמית יש להעביר את המדבקה ואם אין אפשרות אז פונים לכל מכון רישוי אחר ומקבלים מדבקה נוספת שנרשמת במחשב לזכות רכבך וללא תשלום."

• תוכן חדש...