Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גיר מזייף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6203 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החלפתי שמן גיר ביונדאי אקסנט 2001 לפני חודש בעקבות קפיצת הילוך חמישי לניטראל לא באופן קבוע אחרי שבוע בערך הפסיקה לי הבעיה אך כמה ימים אחר כך היה קושי לשלב הילוכים וגם בעיה זאת הופסקה כמה ימים אחר כך

בשבוע האחרון יש לי רעש מהגיר וקשה להכניס הילוכים במיוחד בתחילת נסיעה אחרי כמה דקות יותר קל לשלב

חלק אומרים לי שהגיר צריך שיפוץ או החלפה במרכזי אמרו שזה נדיר שגיר נדפק מהר אחרי 150 אלף בלבד ועוד שהגיר שלי ידני

אם אני יחליף שוב שמן זה יפתור לי את הבעיה.

ולמה רק אחרי כמה דקות של נסיעה יותר קל להכניס הילוכים זה קשור לשמן או שהמסבים בגיר באמת שבורים.?

אני יכול לסחוב אם הבעיה הזאת או חייב להחליף גיר דחוף ?

כי הבעיה באה וחוזרת ושוב נעלמת יש למישהו פיתרון לבעיה?

אמרו לי חלק שברגע שמחילפים שמן גיר בידני הגיר לא חוזר למצבו הרגיל וכל השבבים בגיר דופקים את המערכת

למרות שבהוראות יצרן מחילפים כל 24 חודש או 45 אלף

מה לעשות?

תודה אני כבר מיואש

פורסם

1) מדוע אתה פותח עוד שרשור בנושא? מה היה לא טוב בראשון?

2) אם לא תקרא את כללי הפורום ולא תכתוב כותרות תקינות נמחוק לך מעתה והלאה שרשורים.

3) גלישה מהנה!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6203 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...