Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6220 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

איזה יום מנחוס, היום בבוקר בכניסה לקרית אתא עמדה ניידת בצד עם 3 בוחני תנועה ועצרו את כל הטנדרים והמשאיות וכל הרכבים המשופרים, אני היתי בדרך לעבודה בדימקס שלי, עצר אותי הבוחן וישירות אמר לי אני מוריד אותך מהכביש בגלל שהגגון שמותקן על הארגז בולט 30ס"מ מעל תא הנוסעים ועאלק זה אסור, ונתן לי דף שחתמתי עליו ורשם את הליקוי וסימן למטה בדף שעלי לעשות טסט חדש , הלכתי לרישוי אפיק זה הכי קרוב שם וקודם עברתי אצל חבר שלי וחתכתי את הבליטה של הגגון, והלכתי לטסט אמר לי הכל בסדר חוץ מפנסי ערפל שחייבים להוריד, ורשם שהטנדר עמוס מאוד!

בקיצור לא עברתי טסט, אז רציתי לשאול האם אני חייב אחרי הטסט ללכת לתחנת משטרה?

ובמכון נתן לי שבוע ימים לעשות טסט חדש ורציתי לדעת האם אוכל לעשות טסט חדש במכון אחר כי אפיק זה רחוק בשבילי ויש לי ליד הבית מכון?

והאם לפי חוק אסור להתקין פנסי ערפל מקדימה?

!!!DODGE RAM 3500 HD 6.7 CUMMINS TDI 2013

פורסם

אתה יכול לבחור לעשות טסט היכן שתבחר אחרי 30 יום.

לגבי פנסי הערפל.. לא ציינת היכן הם מותקנים ואם הם מקוריים.

פורסם

פנסי הערפל הם לא מקוריים אבל מותקנים ליד המקום המקורי ומחוברים לקבלים המקוריים וגם מתחת לפנסי החזית לפי החוק.

ולגבי הטסט שמעתי פעם שאני לא יכול לעבור כל פעם טסט במכון אחרהאם זה נכון?

פורסם
פנסי הערפל הם לא מקוריים אבל מותקנים ליד המקום המקורי ומחוברים לקבלים המקוריים וגם מתחת לפנסי החזית לפי החוק. שינוי במבנה הרכב לכל דבר.

ולגבי הטסט שמעתי פעם שאני לא יכול לעבור כל פעם טסט האם זה נכון?

שאלה לא מובנת.

12345

פורסם

1. ע"פ התקנות אינך יכול לעבור מכון רישוי אם לא חלפו 30 ימים מיום הכנסך לראשון.

2. אתה חותם ע"כ ומצהיר בזאת שלא בקרת ב-30 הימים האחרונים במכון אחר לצורך ביצוע הטסט לרכב זה.

פורסם

אבל אם הוצאתי כפל רשיון והלכתי למכון אחר ועברתי טסט בשלום, האם אחר כך מישהוא יכול לשלוח לי דוח או יהיה לי בעיות?

פורסם

כן המשקל מעל המותר אבל הוא לא הראה לי שום נייר שרשום עליו תוצאות בדיקת המשקל, אבל אמר לי שלפי המחשב שעברתי מעליו בטסט מראה לו שהטנדר עמוס והוא אומר שהרכב נמוך מדי מאחורה בגלל המשקל,

אבל לפי דעתי הטנדר עמוס אבל לא מעל המותר וגם לא מתקרב למותר.

פורסם

1. פנסי ערפל קדמיים, גם אם הם לא מקוריים אינם מהווים שינוי מבנה ואין בזאת כל עילה לפסילה ו/או להורדה מהכביש, כל זאת בתנאי שהורכבו כיאות וע"פ התקנות(כפי שציינת).

2. האם טופס ההורדה הוחתם גם הוא בחותמת כניסה של מכון הרישוי? במידה וכן, לא תוכל לעבור למכון אחר אלא אם יחלפו 30 ימים כפי שציינו קודמיי.

3. רכב עמוס חייב בבדיקת בלמים פעם נוספת. בדיקת בלמים בטסט תעשה ברכב לא עמוס.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם
אבל אם הוצאתי כפל רשיון והלכתי למכון אחר ועברתי טסט בשלום, האם אחר כך מישהוא יכול לשלוח לי דוח או יהיה לי בעיות?

ומה לגבי הרשיון למישהוא יש תשובה סופית?

פורסם

עמית התכוונתה שפנסי הערפל אצלי מותקנים כחוק?

אם כן למה רשם לי בטסט שצריך להוריד אותם אבל הוא לא דבר כלום עליהם רק אמר לי תבוא פעם אחרת בלי משקל על האוטו ונעשה טסט אחר ולא הזכיר את הפנסים, עכשיו אם אלך בפעם הבאה עם הפנסים יפסול אותי עוד הפעם?

ולגבי טופס ההורדה סמו עליו כמה חותמות במכון אבל לא זוכר בדיוק מה רשום שם,

ואם אוצי כפל רשיון לרכב האם אוכל באמת לגשת למכון אחר יותר קרוב אלי ולעשות שם טסט?

תודה

פורסם

עכשיו קראתי את התפסים עוד הפעם, במכון נתנו לי שבוע לחזור ולעשות טסט חוזר אבל כתוב למטה שיש לתקן את כל הליקויים ולעשות בדיקה חוזרת תוך חודש אז איך זה?

והשוטר נתן לי בכלל רק שעתיים ללכת לתקן ולעשות טסט מזמן ההורדה.

• תוכן חדש...