Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6229 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום..

החלטתי לשפצר קלות את המערכת הנוכחית שלי ברכב.

כרגע הרכב שלי הוא לנד קרוזר קצר, וברמת הגימור הנוכחית שלו(פרימיום) מקבלים מגבר (מתחת לכסא) הבנתי שהמגבר של חברת JBL , בתוספת 9 רמקולים (כולל טוייטרים).

מכיוון שאיני מבין כלל במערכות כאלו רציתי את עזרתכם לגבי בחירת שדרוג המערכת שלי באוטו.

חשוב לי שיהיה לי באס במוזיקה ומכאן בא הרצון לשדרג אותה.

התקציב שלי לא גבוה, חשבתי ללכת על מוצרים יד שניה, רציתי רק לדעת כיוון. מה לחפש.

המליצו לי להוסיף למערכת הנוכחית מגבר של 500 וואט ולא יותר(2 יציאות), וסאאב קטן אם איני טועה גם בהספק 500 וואט(או שזה קשור לגודל) בנוסף נאמר לי שכדאי לחלק את הספק המגבר ל 250 לרמקולים ו 250 לבאס והתוצאה תהיה טובה. רעיון נכון?

חשוב לי שהמערכת שאנ מוסיף לא תהרוס או תגרום לקצרים באוטו למיניהם ותשתלב טוב עם המערכת הנוכחית.

התקציב עומד כעת על 700 שקל למגבר וסאאב לא כולל התקנה...(ולכן אני אחפש יד שניה), אם יש יותר זול עוד יותר טוב :D

אני פתוח להצעות..

תודה רבה :D

dreams dreams dreams do not come true

פורסם

ראיתי שמישהו פירסם למכירה סאאב + תיבה, 300 ש"ח

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=264553

בזאפ הסאב הזה עולה 390 ש"ח אבל ללא תיבה. יכול להועיל?

בנוסף ראיתי ביד שניה מגבר פיוניר מדגם GM-X252 ב 250 שקל

(סתם חיפשתי אין לי שום ידע בנושא, חשבתי שזה יכול להתאים).

פורסם

תחסוך עוד טיפה ותיקנה משהו טוב,הסאבים של פיוניר הם זבל הם עושים בומים חזקים אבל בלי שום דיוק

HU: PIONEER DEH-3950MPRAER: lightning audio B4.69.3 AMP1: JENSEN 2CH 200WAAT AMP2:JBL GTS180 2CH SUB:sundstreem xs12 250RMS

פורסם

תיבדוק איזה HU יש לך אני הייתי מתחיל בהחלפת הHU למשהו טוב יותר,אחרכך קומפוננט ומגבר ואחרי זה סאב

HU: PIONEER DEH-3950MPRAER: lightning audio B4.69.3 AMP1: JENSEN 2CH 200WAAT AMP2:JBL GTS180 2CH SUB:sundstreem xs12 250RMS

פורסם

מזה HU ?

2000 שקל גדול עליי בשידרוג כזה.. אני סה"כ רוצה להגביר את הווליום ב 20 אחוז ולהוסיף לו קצת באס, בכל אופן ארד מפיוניר, יש למישהו דגמים מדוייקים של מגברים וסאבים אפילו יקרים יותר, אני אנסה לבדוק מה ניתן להשיג?

פורסם

HU=HEAD UNIT יחידת ראש=רדיו דיסק,אני אישית מציע לך לחסוך ולדחות את הקניה לעוד חודש חודש וחצי ככה התקציב יגדל ותוכל ליקנות דברים איכותיים

פורסם

moharush.. ציינתי כבר שהתקציב לא יגדל

אני מעדיף לקנות משהו בינוני ואם בהמשך אני יחליט על שיפצור אני אשפצר.

אני לא אחליף HU, ביררתי והיא נחשבת איכותית ( ואגב מאוד יקרה 3,000 ש"ח). אם אחליף אני יהרוס את כל הפאנאל של הרכב, אני מחכה לתגובת קצת יותר ענייניות ומקצועיות של אנשים שמכירים את הרכב.

פורסם

אם חושב לך רק תוספת באס קלה, אני מציע להוסיף אכן מגבר וסאב, חפש מגבר יש שנייה שייתן בגישור בערך עד 400 RMS (מגבלות תקציב) וחפש סאב כגון P2 של רוקפורד או HERTZ ENERGY, התקציב שלך קצת בעייתי אך עם סבלנות ניתן למצוא רכיבים סבירים.

חפש בפורום מגבר (תתחיל משם) יד שנייה ואז חפש סאב עם סליל אחד של 4 אום של עד 350 RMS בערך.

אם תוכל למתוח את התקציב ב 200 שקל נוספים זה בהחלט יוכל לעזור לך להכניס רכיבים אחרים טיפה יותר טובים.

HU: Skoda Kodiaq OEM | Processor: Helix Ultra | AmpTw/Mid: Genesis S3 | AmpWoofer: Rockford Power1050S | AmpSub: Rockford 1501BD | Tw: GoldenEar Reference HVFR | Mid: HAT X3 | Woofer: CDT Audio ES6+ | Sub: IDMAX 12" X2

פורסם

עשיתי חיפוש קל, ויש לחבר פורום הזה 2 מגברים מעניינים:

אחד זה הZAPCO 250 ב 4 אום (2 ערוצים בגישור) מגבר מצויין.

והמגבר השני שלו של בוסטון אקוסטיקס שעובד בגישור גם 4 אום וגם ב 2 אום, גם מגבר 2 ערוצים, מגבר מצויין.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=267337

קצת מעל התקציב שלך, אך שווה בדיקה.

HU: Skoda Kodiaq OEM | Processor: Helix Ultra | AmpTw/Mid: Genesis S3 | AmpWoofer: Rockford Power1050S | AmpSub: Rockford 1501BD | Tw: GoldenEar Reference HVFR | Mid: HAT X3 | Woofer: CDT Audio ES6+ | Sub: IDMAX 12" X2

• תוכן חדש...