Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6226 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אשמח לקבל הסבר הגעה למקום,

לבאים מכביש החוף מכיוון דרום לצפון (ברכב).

תודה

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אין לי מושג מה זה בסכ"מ, אבל כדי להגיע לחבצלת השרון את נוסעת על כביש החוף עד מחלף... חבצלת השרון!

עולה על המחלף ונוסעת לפי השילוט לכיוון חבצלת. אין יותר פשוט מזה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

כנראה, מדובר בבסיס ללימודי קציני משטרה (נעורים).

באמת, צריך לרדת במחלף חבצלת, לעבור מעל כביש 2 ולנסוע לכיוון הים.

קוראים לזה "דרך הים". יש קצת פיתולים, אבל השם לא משתנה עד שמגיעים לבסיס, ממש ליד חוף הנעורים.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

בית ספר לכושר מבצעי= בסכ"מ

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אני מניח שמדובר בביה"ס לכושר מבצעי של משטרת ישראל. אוקסימורון לא קטן.

לא לגמרי ברור לי איפה זה נמצא (צוקי ים/נעורים/חבצלת?), אבל ההגעה לשם

אמורה להיות פשוטה. עובדה - אפילו שוטרים מצליחים למצוא את המקום הזה.

בגדול, נסיעה צפונה בכביש החוף, בקטע שאחרי נתניה, תוביל אותך לשורה של

מחלפים קטנים, חלקם עם גשר, המובילים ליישובים הסמוכים. למען הסר ספק,

הייתי מרים טלפון למזכירות הבסמ"כ הזה ובודק מהי דרך ההגעה האופטימלית.

(אבל אל תגידי "אופטימלית" בטלפון, זאת מילה גדולה, הם לא יבינו.)

פורסם

אם מדובר בפנימיה של השוטרים, אז ההגעה היא כמו ש-vladcar כתב.

עקרונית, את נוסעת עם הכביש, וכשאת מגיעה לצומת T, את צריכה לפנות ימינה (צפונה) לכיוון חוף נעורים. הפנימיה נמצאת בקצה הכביש, במרחק של כמה מאות מטרים מהצומת.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

את צריכה לרדת מכביש החוץ במחלף חבצלת השרון ולעלות אל הגשר. במרכז הגשר את פונה שמאלה וחוצה את כביש החוף מלמעלה ויורדת חזרה לאחר שחצית את כביש החוף לצד השני. את ממשיכה בנסיעה בירידה מהגשר, חולפת את תחנת הדלק ומתחילה לנסוע בתוך שכונת המגורים עם הכביש עד שתגיעי לצומת קטנה בה את פונה שמאלה עד לעצור ומייד אחרי זה בצומת ה- T ימינה עד לכניסה לבסיס. עושה גיבוש למשטרה או משהו כזה...?! :lol:

• תוכן חדש...