Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6238 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מעוניין להרכיב 2 מגברים על האוטו.

בגלל שהמערכת מובנית קניתי מנחת זול לבנתיים עד שאני יקנה מנחת איכותי יותר של GENESIS, השאלה היא ככה, חיפשתי בשירשורים פה בפורום ושאלתי אנשים לגבי חיתוך החוטים במערכת, אומרים לא לחתוך את החוט כדי שהכרית אויר לא תיפתח אלא לפצוע אותו, השאלה שלי היא ככה - במידה ואני נוגע רק בחיווט של 4 הרמקולים השאלה אם אני יכול לחתוך אותם ולא יקרה כלום.

זה פעם ראשונה שאני מרכיב פשוט מגבר על מערכת מובנת.

עוד שאלה, המנחת שקניתי הוא ממיר ל 2 ערוצים (2 RCA) אז קניתי גם 4 מפצלים.

השאלה היא ככה - המפצלים של ה RCA מורידים מהאיכות של המוזיקה?

אני מתכוון להרכיב ככה - מגבר מונו בלוק לסאב ומגבר ל 4 רמקולים, ז"א שאני מעביר 2 פלוסים מהמצבר וכבל RCA אחד ומפצל אותו ל 6.

אז במקום לפצל אותו עדיף לי לקנות עוד כבל RCA ואז האיכות תהייה יותר טובה? ואז אני משתמש ב 2 מפצלים. (הכוונה להעביר 2 כבלים של RCA במקום אחד ולפצל אותו יותר מידי)

ולגבי הכבל הדק שאומר למגבר מתי להפעיל אותו ומתי לכבות אותו, יש לו יציאה במערכת מקורית? לאיפה אני מחבר אותו?

תודה מראש לכל העוזרים,

לילה טוב,

אריאל.

פורסם

מיותר להעביר 2 פלוסים מהמצבר לפי דעתי עדיף לך להעביר אחד יותר עבה כנראה 4 גייג' אם מדובר על שני מגברים

HU: Pioneer DEH-X9550BT Comp: Hertz Energy ESK165 Amp: Phoenix Gold Octane R8.0:4 Sub: Hertz ES300

פורסם

קראתי את שני הקישורים.

זה לא עונה על השאלות, התקנת היחידת ראש זה לא מקורי אלא רדיו דיסק רגיל.

כבל 4 גייג' אחד אני לא יעביר כי המפצל מוריד לו את המתח ואני צריך 4 גייג' למגבר אחד ולשני 8 גייג'.

פורסם

תודה לעוזרים, דיברתי עם בנאדם שהסביר לי הכל, קניתי מנחת שיש בו גם את ה REMOTE למגברים ו 4 ערוצים.

• תוכן חדש...