Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6232 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

לאחרונה שמתי לב להידלקותה של נורה בלוח המחוונים שלי במהלך נסיעה, כאשר הכל לכאורה נראה כתקין.

מה אומרת הנורה הנ"ל?

פורסם

מניסיון לא טוב עם הנורה הזאת -

מפלס נוזל בלמים נמוך

רפידות שחוקות

תקלה כלשהי במערכת הבלמים.

גש למוסך שיאבחן את הבעיה במדוייק.

פורסם

יכול להיות שהדלת לא נעולה עד הסוף, או הנדברקס לא מורד עד הסוף, ואז יש נורה של סימן קריאה- אבל גם עדיף לבדוק את כל מה שקודמי אמרו.

פורסם
תודה על התשובות הענייניות, מחר אגש למוסך.

לפני שתיגש למוסך, בדוק תחילה מפלס נוזל בלמים, והוסף לפי הצורך, לפני הנסיעה למוסך, שם בדוק וסדר את הסיבה לכך, (משאבת בלם נוזלת, או משאבת אופן באחר מהגלגלים , או מאחד מצנורות הבלום).

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

נסעתי היום משהו כמו 60 ק"מ והנורה לא נדלקה, אז אני מניח שזה היה משהו חד פעמי כגון מה שאמר צ'יפוס. אך אם זה יחזור אבדוק זאת יותר לעומק.

דרך אגב, מגיע לי מזל טוב, היום עברתי טסט חוזר שנכשלתי בו על זיהום אוויר (גבוה יש לציין- 0.4).

יישמתי את המלצות קודמיי לפורום והכנתי את הרכב לטסט, שמתי תוסף שבוע שעבר, נסעתי משהו כמו 200 ק"מ בשבוע האחרון והיום בבוקר נסעתי עוד 60 ק"מ בערך לפני הטסט, הגעתי לטסט עם רכב חם ועברתי את הבדיקה ללא כל בעיה.

• תוכן חדש...