Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6217 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב

ברשותי מזדה 626 שנת 92 מנוע הוחלף מיבוא לפני 3 שנים .

הרכב סוחב כרגיל , ואני לא רואה בעייה בתפקוד המנוע , הדבר היחידי שמפריעה לי זה שהתחילו רעשי תיקתוקים ובזמן האחרון הרעש נהייה יותר חזק (יחסית) .

יש לי הרגשה שזה בא מהשסתומים , ויכול להיות גם שזה משמן המנוע .

הייתי רוצה לדעת מה סוג השמן שאני צריך לשים למנוע של המזדה , ובנוסף לדעת איזה סוג של שסתומים יש במנוע כזה מכיוון שהבנתי שאם זה שסתומים הידראולים אז אין מה לכוון , בנוסף רציתי לדעת אם צריך לעשות כיוון כמה צריך לעלות טיפול כזה .

הרגשתי צרפתיה

והייתי עם איטלקיה זמן מה

ניסיתי גם יפנית, ואפילו קוריאנית .

אבל לבסוף התאהבתי בגרמניה!

פורסם

בלוף מנוע מיבוא חושבים שקונים מנוע חדש עם תוספות פה הבעיה.

גם אני לדאבוני אכלתי אותה באותו נושא ומקווה בשבילך שזה לא אותו דבר.

הרכבים באירופה עושים פי כמה קילומטרים מארצנו הקטנטונת והשחיקה גדולה יותר.

בשני המיקרים זה מראה על שחיקה ויכול להיות סה"כ גם כבעייה בשסתומים מאחל לך.

בדיקה עצמית ע"י הטיית האוזן על מכסה שסתומים כמ השיעלה הנזק שלך יהיה אכי טוב.

בדיקה שנייה שמיעת רעשי קרנק מהקרטר ע"י העלאת הרכב לליפט רעשים אלה בדרך כלל בהילוך 1-2 ובטורים גבוהים וההקפצת מצערת בטורים.

פורסם

אם אני לא טועה ברכב זה קיימים מרימים הדראולים עם השנים הם נתפסים ומה שקורה זה שמרווח השסתומים גדול מידיי וזה מה שגורם לנקישות.

תלך לכל בעל מקצוע שישמע את הרעש ויתן לך חוות דעת לא חושב שיקחו ממך כסף בשביל לשמוע אלא אם כן יפרקו את מכסה השסתומים ויבדקו בדיקה יותר מעמיקה כזאת בדיקה תעלה מחיר לא גבוהה במיוחד.

• תוכן חדש...