Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6269 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החלטתי לנסות לבנות מערכת יניקה ביתית , הרכב שלי הוא שרייד 93 1300 .

הפילטר מקבל אויר קר מעל הפנס ומצדדיו .

מה אומרים ?, מה יש לשפר ? .

zzzz.jpg

wwww.jpg

rrrrr.jpg

פורסם

יפה, הדבר היחידי שהיתי עושה זה הפרדה , תצייר על קרטון את כל הצורה של העניין ואז תחתוך פח באותה צורה ושלום על ישראל .

שיהיה בהצלחה

אור

פורסם

אחינו באמת כול הכבוד רעיון מצויין :-D,אבל לפי מה שבניתה אני במקומך הייתי משאיר את הפילטר המקורי אבל זה אני :wink:

OPEL CALIBRA 2.0I היא לא נוסעת מהר היא טסה נמוך :twisted:

פורסם

יפה מאוד,אם כי אני בספק אם הדקטייפ יחזיק לאורך זמן.

בחום של תא המנוע וברעידות הדבק יימס והחתיכות יזוזו

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

כל הכבוד על העבודה! התוצאה יפה מאוד

האם מורגש שינוי כלשהו ביחס למקור?

אלכס.

דרושים מסגרים עם ניסיון בCO2

מחפש כנפונים לטנדר מאזדה 2003-2007

מחפשים מסגר? חפשו בפייסבוק: http://www.facebook.com/profile.php?id=100002187529747&sk=wall#!/profile.php?id=100002187529747&sk=wall

פורסם

שיפור מורגש רק בנסיעה מהירה על טורים גבוהים יחסית .

בערבים קרירים השיפור יותר מורגש וגם יש צליל נחמד אבל בימים חמים אני מרגיש כמו עם המערכת המקורית .

פורסם

עבודה נקייה ואסטתית, כל הכבוד.

נ.ב

כמה עלה לך הפילטר, ומאיפה רכשת?

HU: Pioneer DEH-80PRS Woofers: SEAS Lotus Reference Tweeters: SEAS Lotus PerformanceSUB: Hifonics12" Wiring:KnuKonceptz,Omega-Audio,Sound quest AMPS:Lightning Audio,Phonix Gold

פורסם

לא רע. אני במקומך הייתי חושב על התקנת ברך עם רדיוס סיבוב כלשהו (גדול ככל שניתן) בנקודת ההתממשקות למאייד. הפנייה החדה שם מן הסתם לא טובה לזרימה כלל. מה הקוטר שם? אולי תוכל לקנות בהום סנטר ברך PVC בקוטר מתאים.

תקנו אותי אם אני תועה

פורסם

במקום הדקטייפ היתי הולך על אזיקון. זה יהיה יותר יעיל.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • תוכן חדש...