Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6287 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לרשותי 50K.

הדרישות:לפחות 1600 ידני משנת 2005 שתיהיה אמינה עדיף שיהיה כוח שלא תיהיה קטנה מדי אבל גם לא גדולה מדי.

קצת הרבה דרישות זה ידוע כרגע א ין לי ממש רעיונות לרכב, בעבר חשבתי על ה-307 שברולט אוואו אופטרה הקטנה או הסובארו B3.

אשמח לקבל הצעות לרכבים נוספים או חיזוקים בקשר לאחד הרכבים האלה!

תודה רבה מראש לכול המייעצים

צרפתיה היא כמו אישה, אתה מוציא כרטיס אשראי רק בשבילה:brickwall: :brickwall: :brickwall: :brickwall: :brickwall:

פורסם

נכנסתי ליד 2, הזנתי לפי הדרישות שלך, וזה כל מה שקיבלתי:

http://www.yad2.co.il/Cars/Car.php?AreaID=&ModelID=&SubModelID=&FromYear=2005&UntilYear=&Auto=0&fromPrice=40000&untilPrice=55000&Info=&SubSubModelID=0&OwnerID=&fromKM=&KM=&fromEngineVal=1600&untilEngineVal=&EngineTypeID=1&fromHand=&Hand=

מה זה אומר?

הדרישה לקבל רכב ידני, עם מנוע 1600 סמ"ק, משנתון מתקדם מול התקציב הדל לא מציאותית.

מכל מה שיש למכירה, הייתי בוחר בסובארו שנחשבת לאמינה או במגאן בטיחותית ונוחה.

בשברולט (דייהו) לא הייתי נוגע.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אני יודע איזה סוגי מכוניות יש אני שואל על איזה רכבים את ממליצים לרכב אמין שלא צורך הרבה דלק.

אני יודע שאפשר להכנס ליד שניה ולחפש!

אבל אני לא ממש יודע איזה רכב אמין איזה שווה את ערך ההשקעה בו.

דברים כאלה בגלל זה אמרתי שאני פתוח להצעות

צרפתיה היא כמו אישה, אתה מוציא כרטיס אשראי רק בשבילה:brickwall: :brickwall: :brickwall: :brickwall: :brickwall:

פורסם

אימפרזה ידנית אמינה (בתנאי שטופלה נכון) ושומרת על ערכה ,כבר המלצתי לך עליה.

אבל, בשביל לתפוס אקסמפלר שמור, כדאי להוסיף לתקציב או לרדת שנתון.

גם לא צריך לכעוס.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

307 לא גדולה מדי מבחוץ אבל מאד מרווחת ונוחה מבפנים ביצועים טובים ועלויות אחזקה נמוכות.האימפרזה מאד מיושנת וברמת בטיחות נמוכה. גם המגאן אופציה טובה.

• תוכן חדש...