Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6285 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב

ציפיתי שיפתח שרשור חדש או שיהיה המשך דיון בקודם. אבל זה עדיין לא קרה.

בהזדמנות זו, אני מבקש מאייל (LotusElise) לעשות שרות לציבור ולהוסיף אחרי שידור כל תוכנית לינק מ"הסוג שעובד", קישור ישיר לקובץ, כמו

"mms://vid.walla.co.il/video/armageddon/532297-6.wmv" עבור התוכנית הראשונה.

במחשבה שנייה, יש לנו פה ערוץ תקשורת די ישיר עם מגוון גורמים בהפקה.

קובי, תוכל לבקש שיוסיפו אצלכם, בעמוד שלא מציג לכולם את הסרטון, קישור שכזה?

מחכה שמישהו יוסיף לינק מהסוג הנ"ל.

:-D

פורסם

היתה תוכנית נחמדה ומעניינת, כרגיל.

רק דבר אחד צרם לי מאוד בעין -

לקראת סוף החלק שבוא גיא למד לעשות דונאטס און רץ לעבר המיאטה בעוד גיא מחליק אותה במעגלים.

עם כל הכבוד שיש לי לאון ולליאור לוי ("הנהג למשימות מיוחדות") על יכולת השליטה שלהם ברכב, אני לא בטוח שזה רעיון טוב במיוחד לרוץ לעבר מיאטה שננהגת ע"י נהג לא מיומן באמצע דונאט. גם אם זה בטוח לחלוטין, אני לא חושב שזה קטע שראוי להראות בערוץ ציבורי ולו רק כדי שלא יכנסו לכל מיני אנשים רעיונות לראש. בפרק הראשון הדגשתם שאתם חובשים קסדות, בתחילת הפרק הזה הדגשתם שדונאטס עושים רק במתחם סגור ולא בכביש - יופי! אבל למה להכניס טייק לא בטיחותי שכזה?

ועוד הערה קטנה - בסוף קטעי הראלי גיא מראיין את הנהג ומקריא לו את הזמן, אבל עושה רושם שהוא לא בדיוק יודע להגיד באותו הרגע מה מיקומו בטבלה הכללית ומסתפק באיזו הערה כללית בסגנון "יפה מאוד, אבל יכולת יותר". אני מבין שיש אילוצי צילום וכנראה לא צילמו את הקטעים בסדר בו הם משודרים, אבל צריכים למצוא לזה פיתרון קצת יותר איכותי.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

במבחן ההשואתי בין הSTI לאיבו, הרגשתי שפשוט חסר משהו במבחן הזה. יש הרגשה כזו כאילו מדברים רק על ההתנהגות או הביצועים. לא יודע, אולי זה בגלל שהתרגלתי לטופ-גיר.

וגם אני חושב שעם כל הכבוד לאון ולתוכנית, הייתם יכולים לערוך את הקטע הזה ולא לשדר את און רץ מסביב לרכב. כשראיתי את און רץ לגיא, ציפיתי שגיא יעצור אבל לא, הוא המשיף להסתובב ליד און.

פורסם

יש כמה סיבות למה התוכנית לא מצליחה להמריא כמו: מופע [האימים] המוטורי.

אז:

1. אין פירסום מספיק בשביל שזה יגיע לכלל הציבור.

2. שעה לא מתאימה 20:30 זה בדיוק באמצע של החדשות. אני היתי מזיז ל21:00.

3. יום לא מתאים-יום חמישי-אני היתי מזיז ליום שבת.

בהתחשב בעובדה שאין הרבה רייטינג בערוץ 1 אין שום סיבה מיוחדת שאי אפשר להזיז את התוכנית ליום שבת ב21:00.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

ב9 יש מבט אם אני לא טועה.

ובקשר לתוכנית, חוץ מזה שהבום נכנס לפריים בסוף המבחן הראשון (משהו שלא קורה בסרטי סיום של מגמת תקשורת), הכל היה די בסדר.

שוב, בלי מזדה אצל קובי.

משכנתא זה קל

פורסם

בסך הכול הייתה תוכנית רגילה,

היו כמה פאשלות, רק פנס אחד עבד ב MP3, האיש שנהג עליו לא כל כך מתאים לטלוויזיה לדעתי.

היו עוד כמה פאשלות שראיתי אבל אני לא זוכר, בסך הכול היה נחמד.

הצרפתיות לא מסתדרות עם הקוריאנית, לכן אני מחנה אותן רחוק אחת מהשניה:-D

לעבוד עם כובע, בגד ים וכפכפים, נראה לי שאני בגן עדן.8)

פורסם

לגבי איכויות הכתבות, נכון הם לא בשמיים אבל הם לא ערוץ מסחרי עם תקציב גדול, לכן צריך לשפוט אותם עם כפפות משי,

אבל הטמטום הגדול כדי לבזבז זמן תוכנית ולהראות משהו שהוא לא חינוכי , ולפי דעתי אין בו גם יכולת מדד לשליטת נהיגה או כל דבר אחר, וכן אנימתכוון לדונאט עם המיאטה, לפי דעתי היה מיותר ולא היה בו שום דבר מועיל.

פורסם
בסך הכול הייתה תוכנית רגילה,

היו כמה פאשלות, רק פנס אחד עבד ב MP3, האיש שנהג עליו לא כל כך מתאים לטלוויזיה לדעתי.

היו עוד כמה פאשלות שראיתי אבל אני לא זוכר, בסך הכול היה נחמד.

ככה זה באופנועים, אחד אור רגיל השני אור גבוה.

פורסם
ככה זה באופנועים, אחד אור רגיל השני אור גבוה.

זה שלא אחד עבד עם אור גבוה והשני עם אור רגיל, אחד לא עבד בכלל.

אבל תכלס, גם עם כל הפאשלות, אחרי הכל זה חצי שעה של כיף

פורסם
לגבי איכויות הכתבות, נכון הם לא בשמיים אבל הם לא ערוץ מסחרי עם תקציב גדול, לכן צריך לשפוט אותם עם כפפות משי

אני חולק על המשפט הזה! לא יכול להיות שבסרטי גמר במגמות תקשורת בארץ מקפידים על כל מיני הפרעות, אבל בערוץ הראשון לא מקפידים. אני חייב לציין שמגמות תקשורת בארץ הם ברמה סבירה אך לא כמו בערוץ הראשון למרות שהם הציוד הישן עדיין אפשר להגיע לרמה טובה של צילום.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

רק אור 1 אמור לדלוק בmp3 ולא 2.

ככה זה בהרבה אופנועים בהם 2 פנסים מופרדים.

נ.ב:גם אצלי באופנוע זה ככה אור גבוה ואור רגיל.

ALFA ROMEO MITO 1.4

• תוכן חדש...