Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6311 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

מס' שאלות התייעצות בנושא קניית רכב חדש ( 0 ק"מ מחברת השכרה/ליסינג):

1. מדובר ברכב שעלה לכביש ב 2/2009 עם 20 ק"מ,כלומר 0 לצורך העיניין

2. ברשיון רכב לא מוזכרת המילה השכרה בסעיף רישום קודם

3. הבעלים הרשום הינו חברת השכרה/ליסינג

4. אני רוצה לשאול מס' שאלות:

א. האם שווה ל"בזבז" בדיקה על רכב חדש (לדוגמא אם הייתי קונה את אותו רכב ישירות מיבואן ברור שאף אחד לא לוקח לבדיקה אז למה עכשיו כן,אני דווקא חושב שיש יתרון שמדובר בחברת השכרה וזה נותן ביטחון לא לעשות בדיקה).

ב. אני כן רוצה לבדוק לפחות מס שילדה ומס' מנוע לודא התאמה,שילדה אני יודע למצוא,האם אני יכול לבד למצוא מס מנוע או שאין לי ברירה אלא ללכת למוסך?

ג. העברת בעלות - האם ברשיון הרכב החדש לאחר שאעביר בעלות יש סיכוי שיהיה כתוב סעיף "רישום קודם" השכרה למרות שכרגע לא רשום ברשיון ? או שאם לא רשום כרגע אז לא יהיה רשום אף פעם ?

ד. שנת יצור - הבנתי שלא רושמים יותר שנת יצור ברשיון רכב אלא תאריך עליה לכביש? כלומר אם כתוב שהרכב עלה ב 2/2009 אז הוא נחשב שנת 2009 ?

ה. תשלום - כיוון שמדובר בחברה התהליך מולם הוא כזה שאני אמור לשלם בשיק או בהעברה בנקאית שתאושר רק לאחר 3 ימים,עד אז אין העברת בעלות. האם יש מצידי סיכון כלשהוא או שישנה דרך אחרת להגן על עצמי,ברור לי שכל פעולה שהם יעשו בתוך 3 הימים האלו תחשב לפלילית אבל בכל זאת...

תודה רבה

• תוכן חדש...