Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6382 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טריוס הוא מעוצב בשביל אישה ככה אני חושב והוא מאוד גיפון עירוני ככה שעם לא מעניין אותך הביצועי שטח אלה רק הפוזה שהוא נותן, אז הוא ייתן לך את אותה פוזה שאת מחפשת. הייתי בודק גם את הסוזוקי ג'ימיני או את הגראנד ויטרה 3 דלתות אבל המחיר שלה קצת יקרה בסביבות ה-146,000 ש"ח והג'ימיני בסביבות ה-116,000 ש"ח לדגם המפואר.

יניב

פורסם
עכשיו יותר טוב?

העיקר שתמצאי את מה שאת מחפשת :wink:

מעולה, תודה.

אני נוסעת בעיקר באיילון בין הרצליה לתל אביב.

אפשרויות שבאות בחשבון בעיניי:

דייהטסו טריוס

אופל קורסה

מאזדה 2 או 3

גולף / פולו

מה דעתכם - איך כל אחת מהן והאם הן בטיחותיות, חסכוניות, נוחות וסוחבות היטב?

איך מוסכי השירות שלהן באזור הרצליה?

יש לכם המלצות לקנייה במבצע או בהנחה?

ואני מחפשת סוכנות/יבואן שעושה טרייד אין במחיר מחירון לרכב הישן בקניית החדש.

תודה.

פורסם

ננסה לעשות קצת סדר בבלאגן.

ג'יפון יתן לך בעיקר פוזה. אין לו תועלת מעשית בנסיעות כפי שאת מתארת וסביר להניח שהחסרונות שלו עולים על היתרונות אם את לא מתכוונת לרדת לשטח כזה או אחר.

מבין כל הסופר-מיני שציינת (פולו, מאזדה2 וקורסה) - אף אחת מהן לא גרועה באמת. תעשי נסיעת מבחן ותבחרי את זה שמתאימה לך יותר או נמכרת בתנאים טובים יותר.

מאזדה 3 מוחלפת בקרוב ולדעתי חבל לרכוש עכשיו אחת באופן פרטי.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

לגבי הג'אז - אני יכול להגיד שיש לה שימושיות גבוהה גם בתור סופר מיני וגם בכלל (מושבים מתקפלים בכל צורה, גם בסיס המושב

עצמו מתקפל כלפי מעלה, מצויין אם רוצים לסחוב עציצים גדולים ואין מקום בבגאז') אבל בזמנו (2006) הייתה יקרה יחסית ולא

מאובזרת, מה שממש לא מקובל היום בקבוצת הפאביה וחברותיה (אני מדבר על 100,000+ כמה אלפים על רכב עם 2 כריות אוויר,

חלונות ידניים מאחורה ושאר הדברים די בסיסיים, בשביל כריות צד תצטרכי לשלם).

מנוע חסכוני, שירות טוב במוסכים (חלקים די יקרים לפי מה שהבנתי) אבל אל תשכחי שהגאז' החדשה כבר הוצגה, ולא ידוע לי מתי

תגיענה לארץ, קח שבמידה ואת חושבת עליה קחי בחשבון תוספת של ירידת ערך.

Insane things comes from insanely people.

פורסם

טוב, בתשובה לשאלות, אז הייתי ציני לגבי הסיטרואן מכיוון שמדובר באנשים ששבויים בסטיגמות. ה-C4 נחשבת למכונית אמינה מאוד, וגם ה-C3 לא ממש מתפרקת לחלקים קטנים. הראייה היא מחיר המחירון של לוי יצחק, בשוק שסוגד לאמינות ותו לא - ועדיין, ירידת המחיר של ה-C4 היא מהקטנות בקבוצה.

סיטרואן מייצרת היום C1,C2, C3,C4,C5,C6 ו-C8. מתוכן רלוונטיות C3 ו- C4, אבל ה-C3 היא קטנה לדרישותייך ומיושנת למדי.

(C1 כלל לא מיובאת לארץ, ו-C2 רק בגירסת VTS מאכזבת לטעמי).

הדייהטסו טריוס עולה 137,000 במחירון, אלא אם יש הנחה רצינית, הוא חורג מהתקציב שלך.

מכלל המכוניות בקבוצת המחיר הייתי שוקל את המכוניות הבאות:

קטנות יותר:

1. דייהטסו מאטריה - לטעמי יש לו עיצוב מדהים, אבל מי שלא יאהב אותו, יגיד שהוא מכוער מוות

daihatsu-materia-5589.jpg

עונה על דרישותייך, השאלה אם מוצא חן בעינייך.

2. פז'ו 207 - אמנם קטנה, אבל מאוד קרובה בגודלה לקומפקטיות. דגם ה"ספורט" עולה 125,000 במחירון, נראה לי שאפשר ללחוץ קצת.

3. סקודה פאביה - יותר זולה ממה שהקצבת, אבל אופציה לא רעה.

4. סקודה רומסטר - עוד אופציה מעניינת, בעיקר בגירסת הסקאוט (המפוארת).

מהבינוניות:

1. יונדאי i30/קיה סיד - שתי אחיות תאומות, הסיד מתומחרת זול יותר. שתיהן מוצלחות מאוד.

2. גולף 1.4TSI החדשה.

3. סיטרואן C4 המחודשת.

במקומך הייתי עושה סיבוב באולמות התצוגה ומזמין לנסיעת מבחו את אלה שנראות לי (בסה"כ כל המכוניות מתחלקות בין צ'מפיון (גולף, 2 סקודה), לובינסקי (C4 ו-207),דייהטסו ואולי כלמוביל (יונדאי).

פורסם

גולף 1.6 DSG 7 (אוט')

זריזה יותר מרוב המתחרים.

חסכונית (ממוצע 1/14.9)

בטיחותי -7 כריות אויר וציון מקסימאלי במבחני ריסוק וגם במבחני פגיעת צוואר.

מחשב דרך , מסך מגע ,צנג'ר ,בקרת אקלים ,חלונות חשמל ועוד..

המלצה חמה - גשי לסניפים השונים בהם יש התלבטות מבחינתך ותתרשמי , בין הרכבים שיותר מצאו חן - בקשי נסיעת מבחן ותרגישי את הרכב ואת מה שעושה לך את זה יותר .. איכויות , שקט , הנדסת אנוש וכמובן התחושה הכללית ..

פרטים יותר מעמיקים ינתנו בכייף.

בהצלחה.

עומר.

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם

עומר. עם כל הכבוד שאני רוכש כלפיך. ויש כבוד.

1.6 8 שסתומים זה אחד המנועים הבזבזניים בדלק.

ב4 שנים שהייתה לי VAG עם מנוע הנ"ל תצרוכת הדלק בנסיעה עירונית עמדה על 1/7.692 או 13/100.

בכביש היא הייתה עושה 1/10 בנסיעה גריאטרית.

מה בדיוק השתנה במנוע משנת 2001?

פורסם

ציינת שאת רוצה תא מטען גדול (ותקציב של 120K).

זה מוציא את כל ה"סופר מיני" (פולו, מאזדה 2, סיטרואן C3 ודומיהן) מהמשוואה.

הטריוס יקר מדי.

לג'ימני תא מטען קטן ורק דלתות קדמיות. לא שימושי ולא נוח.

מה שנשאר הן רק מכוניות משפחתית קומפקטיות (סיטרואן C4, מאזדה 3, פורד פוקוס ודומיהן).

ומה שמתאים "על הנייר", או לדעת ממליצים מסויימים, עלול לא להתאים לך (תנוחת ישיבה, נוחות, הנדסת אנוש או סתם).

אז, כמו שכבר נכתב כאן, הכיני (בעזרת ממליצי הפורום הנכבדים) רשימת מועמדים, בקרי בסוכנויות הרכב, נפי מהרשימה מה שלא מתאים, ובצעי נסיעות מבחן במועמדות הסופיות.

ואם לא תראי בתהליך הזה טרטור, או חו"ח עונש, תוכלי אפילו להינות ממנו.

בהצלחה.

עד 27.1.2020 אני עסוק

פורסם

1.6 8 שסתומים זה אחד המנועים הבזבזניים בדלק.

איזה ניסיון יש לך עם מנוע 1.6 אחר?

ולגבי שאלתך - תשובה מאוד ברורה = 7 היל' DSG! לעומת 4 היל' אוט'.

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם

לאחי הייתה אלטאה 2.0 FSI שהייתה לה בערך אותה תצרוכת דלק.

שאר מכוניות 1600 שהיו לי (והיו וגם היו כמה וכמה) לא התקרבו אליו מבחינה זאת.

כיום יש לי B4 בעלת תצרוכת דלק זהה.

בגלל זה אני בכלל לא חושב בכיוון של 1.6 102כ"ס המיושן.

אחרת מזמן כבר הייתי נוסע עליו.

פורסם

תודה לכל המגיבים.

מה דעתכם על המבחר של שברולט/אופל בטווח המחירים הזה?

מה דעתכם על קניית ג'יפ טריוס חדשה משנתון קודם, כדי שתתאים לתקציב? איך זה הולך ךגבי חדשות משנתונים קודמים? הבנתי שזה נקרא רכב מחברה ולא כדאי. נראה לי חבל לזרוק כסף על מכונית חדשה שהערך שלה אובד במהירות.

מי נותן טרייד אין מלא בקניית רכב חדש?

אני מחפשת מכונית בטיחותית, חסכונית ולא יקרה, ובנוסף שתהיה מושקעת מבחינת נוחות ואסתטיקה: מסך מגע,

אלקטרוניקת סאונד, תאורה פנימית יפה של לוח המכוונים, ציפויים חלקים נעימים, עיצוב דמוי עץ על הדש בורד וכו'. ציפוי עור לאביזרים לא מעניין אותי. חשוב לי גם שהצבע החיצוני יהיה תכלת בהיר מטאלי או טורקיז. ממה שראיתי, המכוניות החדשות מגיעות היום בצבעים משעממים סטנדרטיים.

• תוכן חדש...