Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6382 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה ההשפעה של מכסה מיכל דלק לא תקין על מערכת הדלק?

מכסה לא תקין הכוונה: אטם קרוע, פקק סדוק וכו'.

:twisted:הכל נראה בסדר אבל בעצם שום דבר לא בסדר.:twisted:

פורסם

בכל רכב ההשפעה היא אחרת (בנזין/דיזל)

לדוגמא :(שאגב למדתי מימנה אחלה לקח)

לרכבי דיזל הזרקת הדלק היא בלחץ,

ואני יום אחד איבדתי את פקק מכסה הדלק שלי בסוואנה (מנוע דיזל מצויד במערכת הזרקה חזקה במיוחד)

ותומי השגתי לי איזה פקק שמצאתי במחסן אבל מה שלא ידעתי שלפקק הזה אין נשם (כלומר אטום לגמרי)

אני ממשיך לסוע ברכב ולאחר יומים מגיע לתידלוק לתדהמתי המשאבה קפצה אחרי 28 ליטר אני לא מבין ולחוץ שוב

ככה עד שכבר נשפך סולר על הרצפה .

מוזר ברך כלל נכנס לי 90 ליטר איך הפעם רק 30 המשכתי לסוע בתידלוק הבא שהיה כבר באוטו יום נכנו רק 23 ליטר מוזר ..

מה שקרה זה שבגלל לחץ ההזרקה הגדול ואיטם המיכל כתוצאה מהוואקום המיכל המפלצתי מ100 ליטר הפך ל25 ליטר

והנזק היה יותר יקר מפקק מכסה דלק אורגינל גם אם הוא היה מצופה זהב ....

פולקסווגן-כי חיים רק פעם אחת !

פורסם

נגרם שם נזק לעוד רכיבים חוץ מהמיכל

ואני לא מגזים אתה יכול לנסות אם אתה חושב אחרת

אני ראיתי את מיכל הישן אחרי שהורידו אותו מהרכב הוא קטן לפחות בחצי

ובפעם האחרונה שתידלקתי לפני הכניסה למוסך נכנסו רק 20 ליטר אני יוצא מנקודת הנחה שהיו עוד 5 ליטר בפנים בגלל זה רשמתי 25 בכל מקרה נזק עצום בגלל פקק

אם אני לא טועה היה שם עוד רכיב שנסדק

פולקסווגן-כי חיים רק פעם אחת !

פורסם

אולי במערכות מתקדמות עם לחץ של 2000 באר זה יכול לקרות.

במערכת הזרקה חד/רב נקודתית רגילה (בנזין) אני לא רואה סיבה למה אי אפשר לנסוע אפילו בלי מכסה.

כל עוד יש דלק, המשאבה שומרת על הלחץ.

• תוכן חדש...