Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוויה...

a®iel
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8583 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הכל התחיל ביום שבת... בדרך ליציאה בערב התחיל רעש של דפיקות שנשמע כאילו מגיע מכיוון הפרונט של הרכב... יום אחרי זה כבר הייתי אצל חזי וכריסי בנסיון למצוא את הבעיה - לאחר בדיקות שונות גילינו שהרפידות החדשות לא יושבות טוב על הדיסקים הישנים ולכן הוחלט לבצע חריטת דיסקים , הדבר התבצע היום , לא פתר את הבעיה הנוראית שבסופו של דבר הסתבר שהיא :רעש של דפיקות על פח מכיוון בית הגלגל השמאלי אחורי.... :shock:

לא ברור מהיכן הדפיקות , הרכב עוצר כמו גדול (נדבקתי פעמיים לשמשה הקדמית...) למרות שהדפיקות מתחילות רק בזמן בלימה איטית מתחת ל50 קמ"ש... ולנקודה -

היום שם היום אוסף של רכבים שפשוט גרם לי להזיל ריר ולנטוש את הרכב שלי... זה התחיל בוקר - נכנס בחור בשם צח עם אלפא GTV2000 לא פחות ממדהימה בצבע כחול שמורה בצורה מדהימה , ג'אנט מדהימים , מצב כללי פשוט נהדר!!! הריר החל ליזול...

אחרי כמה דקות נכנס משהו מרהיב למוסך.... אלפא ג'וניור , עיצוב של ברטונה , צבע לבן פנינה , הבנתי שההשקעה עליה עברה מזמן את ה100K - מרהיבה , כנראה הרכב הכי מושך שראיתי מעודי , מתוחזק בצורה מושלמת , פאר פנימי מדהים...אני עד עכשיו חושב עליו...WOW !!! :lol:

אח"כ הגיע הילל פוסק עם הGT הלבנה שלו... ואז שקעתי בהתלבטות קטנה.... GTV אולי....נשמעת מדהים , דוד אחורי כפול-יציאות מאחורה , ג'וניור מרהיבה , מושכת , קלאסית או אולי הGT שהיא ה-חלום שלי...

טוב נו , הגיע הזמן להתעורר מהחלום....אני עדיין עם הRSI שלי.... עדיין יש רעש בבלימה (אמנם נעלם קצת אבל עדיין קיים :cry: ) אבל בסוף...בסוף יהיה טוב!!!!

:-)

פורסם

ידעתי שזה לא ברקסים.

דבר עם יגאל מ-רפי ובניו באזור תעשיה בנתניה , הוא פתר בעיה כזאת לחבר טוב שלי.

יש שם איזה משהו שדורש חיזוק.

נדמה לי משהו שמחזיק את הדוד אבל אני לא בטוח....

דבר איתו.

אייל.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

שווה להעלות את האוטו על ליפט ולבדוק אם אחד מהגלגלים לא פיתח בטן כלשהי.

זה יכול לגרום לרעש דומה למה שאתה מתאר - זאת הייתה הבעיה אצלי.

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

-1970, ח"כ מנחם פורוש אל שר התיירות, בנוגע לקיום גרנד פרי ישראלי ראשון.

פורסם

כדי שתבין.... נסעתי גם לאגזוזן כדי שיבדוק את כל המערכת ויגיד אם יש משהו שדופק שם... וזה ממש לא זה... תאמין לי... ניסיתי הכל....

פורסם
אח"כ הגיע הלל פוסק עם הGT הלבנה שלו...

ראית את הגועל :?:

על מה שעשו לו לתא המטען, צריך להוריד לחוליגן יד... :wink:

פשוט תלשו לו את הספוילר (בפעם הרביעית, לדבריו :shock: )

עם הקאנטים שהוא שם מתוך תא המטען... חורים כאלו אי אפשר לשכוח

:cry:

חלאס עם הואנדליזם בארץ הזו :!:

אנשים לא יכולים לפרגן לאחרים על האוטו שיש להם :?:

צרות העין במדינה הזו היא ממש מכה לאומית... :?

-=סוף אוף-טופיק=-

איך נשמעות הדפיקות שיש לך ?

(איך ששאלות פה לא נשמעות טוב... :wink: )

MCS 2008

פורסם

הדפיקות נשמעות כמו דפיקות על הפח של הרכב... מאוד מוזר... היום זה נשמע רק במהירויות ממש איטיות...5-10 קמ"ש...מאוד לא ברור...

פורסם

אולי לאגריים של הגלגלים, בגלגלים הקדמיים יושב לאגר כפול ובאחורי רגיל תנסה לבדוק אם הם תקינים בעיה כזו יכולה לעשות רעש כזה בעת העצירה

• תוכן חדש...