Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב מושך חזק לשני הצדדים בנסיעה מהירה - פגי'ו 205

micha89
שימו לב! השרשור הזה בן 5910 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

צהריים טובים,

ביום שישי האחרון כשיצאתי לבילוי, נתקלתי בתופעה מאוד מפחידה.

נסעתי מחדרה לחיפה בלילה, היו רוחות חזקות, אך זה לא אמור להיות תירוץ, הפיג'ו 205 (שנת 90, מנוע 1400) משכה לי חזק ימינה וגם שמאלה, ואני לא מדבר על סתם תזוזות קטנות אלא ממש הרכב היה מסוגל לעבור נתיב מעצמו מרוב שהוא משך לי לצדדים, זה היה נורא מפחיד הנסיעה הזאת ונסעתי על 60 כל הדרך רק מהפחד, כל כמה שניות הרכב פשוט זרק אותי ימינה או שמאלה איך שהתחשק לו, אני תמיד בודק לחץ אוויר בצמיגים כך שזו לא הבעיה, וגם בעיקולים\פניות לפעמים אני מרגיש את ההגה משוחרר מידי, כלומר הרכב לא מגיב מהר שאני מזיז את ההגה.

גם שאני מתחיל נסיעה אם למשל אני עומד באדום, בלי לתת "רייס" על ההתחלה, אני מרגיש את הגלגל מפרפר קצת וההגה מאבד שליטה לכמה שניות הראשונות של הנסיעה.

זו לא סתם תופעה של הגה שמושך הצידה, אלא ממש הרכב זורק את עצמו לצדדים (גם ימין גם שמאל)

יש הצעות?

מיכאל.

Hyundai I20 Inspire 2010

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בנסיעה בכביש כאשר יש רוחות חזקות הגיוני שהרכב ישוט לכל הכיוונים

דבר נוסף תבדוק את הצמיגים שלך - לא את לחץ האוויר אלא מה שנת הייצור שלהם

אולי הם יבשים ולכן אחיזת הכביש שלהם פחותה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

צהריים טובים,

ביום שישי האחרון כשיצאתי לבילוי, נתקלתי בתופעה מאוד מפחידה.

נסעתי מחדרה לחיפה בלילה, היו רוחות חזקות, אך זה לא אמור להיות תירוץ, הפיג'ו 205 (שנת 90, מנוע 1400) משכה לי חזק ימינה וגם שמאלה, ואני לא מדבר על סתם תזוזות קטנות אלא ממש הרכב היה מסוגל לעבור נתיב מעצמו מרוב שהוא משך לי לצדדים, זה היה נורא מפחיד הנסיעה הזאת ונסעתי על 60 כל הדרך רק מהפחד, כל כמה שניות הרכב פשוט זרק אותי ימינה או שמאלה איך שהתחשק לו, אני תמיד בודק לחץ אוויר בצמיגים כך שזו לא הבעיה, וגם בעיקולים\פניות לפעמים אני מרגיש את ההגה משוחרר מידי, כלומר הרכב לא מגיב מהר שאני מזיז את ההגה.

גם שאני מתחיל נסיעה אם למשל אני עומד באדום, בלי לתת "רייס" על ההתחלה, אני מרגיש את הגלגל מפרפר קצת וההגה מאבד שליטה לכמה שניות הראשונות של הנסיעה.

זו לא סתם תופעה של הגה שמושך הצידה, אלא ממש הרכב זורק את עצמו לצדדים (גם ימין גם שמאל)

יש הצעות?

מיכאל.

רוחות הצד בין זכרון לעתלית הן אחלה סיבה לרכב להיזרק לשני הכיוונים, במיוחד בעונה הזו.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זה לא הרכב זה המז"א .

גם אני בשישי האחרון חזרתי מחיפה לראשון לציון , ופשוט באזור עתלית זה היה מלחמת קיום .

תרגע.

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זה קרה לי גם בחמישי בערב, בהתחלה חשבתי שיש בעיה עם הגלגלים ואז ראיתי את העצים כאילו שהם עוד מעט עפים אז הבנתי מה הבעיה

:)

יש לי גולף 92 ששוקלת בסביבות 1400 ק"ג והרגשתי כאילו שאני נוסע על אופניים ששוקלים 20 ק"ג.

אבל אחרי שנכנסתי לכיוון זכרון (מכביש החוף) אז זה היה הרבה יותר יציב.

במקרה כזה אני חושב שהדבר הכי נכון לעשות זה לקחת את הצד הקיצוני של הנתיב ,בתנאי שאתה מספיק רחוק מהמעקה באמצע או בצד וגם לא כל האוטו מעבר לפס הצהוב או הלבן, לא להגזים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 5910 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...