Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6459 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום בבקר לפני כחצי שעה פניתי ימינה לרחוב משכית באזור התעשייה הרצלייה,כל מי שמכיר את הרחוב יודע כמה הוא פקוק

ועמוס ברוב שעות היום,רוחב הרחוב 2 נתיבים ביום טוב וב3 לפנות בוקר.

אני פונה על 20 קמש מהמסלול הימני לימני ומזהה מיד שוטרת ושוטר בצד ימין במארב אחרהם הנידת שחוסמת כמובן את הנתיב שלי,ובצד שמאל לפניה חוסמת משאית שפורקת סחורה את הנתיב השמאלי,מה שמאלץ את הפונים משני נתיבים כאמור להדחק ולהשתחל בין השניים.

מה עושה השוטרת? מיד אחרי קופצת באמוק לכביש לעצור את נהג הz4/m3 שנסע אחרי {אבל לא אותת:shock:} מיד בסיום הפנייה ושוב יוצרת עיכוב לתנועה!!!

ואני שואל----זה מה שחשוב ברחוב הזה?

לא רק שלא "משחררים" את הציר אלא גם תורמים לחסימתו?,פלא שהציבור מזלזל בעבודת השוטרים?

פורסם

דבר דומה קורה כל יום בערב, בפניה של דרך מנחם בגין - לפרשת דרכים בת"א לבאים מכיוון הבורסה בר"ג ויוצר פקק בירידה לאיילון, ע"י סימון למכוניות שלא אותתו או כל עבירה אחרת לעמוד על הנתיב הימני. (למי שלא מכיר הצומת הגדולה ליד אולמי רסיטל\רכבת מרכז)

אני חושב שברגע זה נתתה לי רעיון לצלם את שיטת הצייד הזאת ולהעביר את התמונות למי שיכול לסיים את שיטת הצייד הזאת.

ואם יש עוד אנשים שנתקלו במקומות קבועים שבאם המשטרה פועלת בשיטה הזאת יהיה נחמד לשמעו כדי לדעת להתרחק מהם...

Drive carefully! most people are caused by accident.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6459 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...