Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6410 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברצוני להעזר בחברי הפורום נכבדים,

האם יש מישהו שיצא לו להתקין ברכב מסחרי דיזל אימובילייזר בארץ, מדובר ברכב שהמובילייזר המוקרי התקלקל וביצעו מעקף.

יש גם ברכב איתוראן לא יודע אם זה משנה.

השאלה עם מרכיבים אימובילייזר חליפי, (אם איני טועה מדובר במערכת שנקראת MED ) הדבר עובד בצורה טובה ואמינה, ללא תקלות?

כי יצא לי לשמוע פעם שאימובילייזרים בדיזל הם לא אמינים (גם המקורי לא משהו הלך אחרי 6 שנים).

תודה מראש

פורסם

לא היו לי בעיות אם אימובילייזרים האלה. לפעמים הכפתורים מתקלקלים ואז מחליפים את הלוח (80-100 ש''ח). הבעיות שהיו לי כאשר שלחתי את משאבת סולר לשיפוץ (עליה מורכב הניתוק) ואז האימובילייזר הלך. פעם שניה החלפתי מנוע ברכב אחר, גם אימובילייזר הלך. פעם שלישית הוא התקלקל לבד, לאחר מספר שנים ועבודה רבה מאוד. כולם רכבים שונים.

תתעדכן מול חברת הביטוח שלך, במקרה והיא דורשת מיגון כזה היא יכולה גם להשתתף בהוצאות ההתקנה ותשלם כ-1/2 מהסכום. האימובילייזר עצמו עולה ב-1,500 ש''ח.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

היי לכולם

לפני שאני מנתק את האימובילייזר מד שיש לי במגנום דיזל וזורק אותו כי הלכו לי כבר 5 מפתחות פלסטיק, אולי מישהו שמע על קיט שמתחבר לאימובילייזר מד ומאפשר להתקין לוח לחצנים - קודן במקום מפתח.

אני יודע שמערכת אימובילייזר דיזל חדשה תעלה לי כמו 1500 ש"ח ואני קצר בכסף

יש למישהו רעיון ?

תודה על העזרה

איתן

• תוכן חדש...