Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6455 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תהיה בטוח שלא מסוכן בכלל! יש המון כפרים שמוצפים בימי שבת וחג ביהודים ובתיירים יהודים ונוצרים.

הנוצרים בדרך כלל נוסעים לכפרים דרוזיים.

בין המוסלמים יש קצת קיצוניים שיקללו או ירקו לידך אבל לא יתחילו תגרה. במיוחד שאתה מסתובב בכפר עם בן למשפחה מכובדת, כולם מכבדים אותך ויש כאלה שבאים ללחוץ לך את היד, כי יש להם המון כבוד!

עומר.

מחפש שילדת חיפושית או חיפושית שלמה עד עם רשיונות! (לצורך פרוייקט באגי)

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
מדובר בסכנת חיים של ממש .

גם לשתות קולה : " קוקה קולה פלסטינית, תוצרת רמאללה. "

וגם להסתובב אצל ' אוהבי ישראל '

:shock:

איזה שטויות אתה מדבר.

אין שום סיכון לנסוע ולרכוש מוצרים בעוספיה ודליית אל כרמל.

אתה יודע כמה פעמים עליתי לדליית אל כרמל ורכשתי שם מוצרי מזון?! המון! בחיים לא היתה שום בעיה! ואני מדבר על הסופר, על מכולות ואפילו על השוק המצויין שיש שם ביום שבת. אפילו דוד שלי רכש משם מאחד החנויות סלון לבית והיה מרוצה עד הגג.

תשים לב בהבדלים במחירים: בפעם האחרונה שהייתי שם בקבוק שתייה של מיץ ענבים 1.5 ליטר עלה 5 ש"ח, וכאן רצו 7 ש"ח של אותה חברה בדיוק.

פורסם

וגם להסתובב אצל ' אוהבי ישראל '

:shock:

"אוהבי היהודים" (בעיקר לדפוק אותם) לפעמים גורמים לנו ללכת לקנות אצל הבני דודים - ולא ששם היחס או המחירים פחות טובים.

אני קניתי 18 ידיות חדשות (בגדלים שונים) למטבח חדש, אצל הבני דודים בכפר-קאסם, בסכום של כמעט 600 שח. הידית הכי גדולה (לקלאפה) באורך 60 סנטימטרים עלתה לי 40 שח כולל מע"מ. בחנויות מטבחים (כל השמות הגדולים) רוצים סכום ממוצע של 120 עד 200 שח ליחידה. בחנויות פירזול אפשר להשיג את זה ב 70 שח ליחידה.

אין מה להשוות גם מחירים של מקדחי SDS לפטישון למשל, אצלם זה ממש שליש מחיר - וגם קניתי ידיות מעוצבות יוקרתיות לדלתות בכל הבית, כולל מנעולים חדשים לדלתות, במחירי בדיחה.

בחנויות המסודרות של הבני דודים היחס מצויין, המחירים הוגנים ואפשר לשלם גם בכרטיסי אשראי (ומקבלים גם קבלה על הקניה).

אגב, אני עדיין ממשיך לקנות שם מידי פעם (מחירים טובים, אם חסר משהו אז מזמינים, יחס טוב ובד"כ יש הכל במלאי).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

בין המוסלמים יש קצת קיצוניים שיקללו או ירקו לידך , תהיה בטוח שלא מסוכן בכלל ! 8) , ויש כאלה שבאים ללחוץ לך את היד .

עומר.

לא תודה ,לא מדובשם ובטח לא מעוקצם .

הכל טוב ויפה עד ש..... כותרת בעיתון צועקת פרטי הפיגוע האחרון .

זול וזאמבורה שניהם מתחילים ב ז

פורסם

אולי אני יעשה הסכם איתם נביא בקבוקים כאלו ונשנה להם את המדבקה לרגילה ואני יתחרה בקוקה קולה עצמה :-)

S2000

פורסם
היא מיוצרת במפעל ברמאללה, לפי אותה נוסחה ויש לה בדיוק אותו טעם.

העלויות יצור אפסיות, המוצר פשוט מתומחר בהתאם לכמה שקהל היעד מוכן לשלם.

צר לי, אך בתור מכור קולה רציני (2 בקבוקים ליום) הטעם לא דומה כלל! כמו שהזכירו פה, לקולה מרמאללה יש יותר גזים והיא מתוקה יותר.

ולגבי התמחור שלה- תעשו חשבון לבד, פועל ערבי יותר זול בהרבה מפועל ישראלי, פנסיה הוא בטוח לא מקבל ברשות ואחזקת המפעל זולה בהרבה מהמפעל בבני-ברק.

אלפא רומאו ספיידר V6 3.2 בציר 2007

טל שביט (1955-2011) זה לא אותו הדבר בלעדייך, אתגעגע לנצח.

פורסם

עדיף לשלם עוד כמה פרוטות ולקבל משקה שיש לו אמא ואבא והמיסים שלו מפרנסים את הצבא שמגן עליי ולא את הצבא שרוצה לבוא עליי.

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

פורסם
לקולה מרמאללה יש יותר גזים והיא מתוקה יותר..

אם כבר מדברים על המתיקות יכול להיות שהקולה של החג (הבקבוק המגודל) יותר מתוקה?

!you ate today? thanks to the farmer

חימושניק פנתר הוא חימושניק מאלתר!

פורסם

אני כל שבת יוצא עם החברה ולפעמים עם המישפחה שלה לכפרים לשווקים ולטיולים שכוללים ערבים ודרוזים, מחירים טובים, יחס מצויין, אירוח מצויין ואני מרגיש בטוח להיסתובב לידם ואיתם!

מי שלא אוהב אותם זאת בעיה שלהם. גם אצלהם יש הבדלים ושונאים של עצמם, כמו שיש אצלנו מזרחיים אשכנזים, אצלהם יש קיצוניים ואנשים נורמאלים. כמעט בכל כפר שביקרתי יש שם כמות של ישראלים די ניכבדת, אז סימן שלפחד לא צריך.

חוץ מזה ברוב הכפרים יש אבטחה של מגבניקים ושוטרים, והם נהנים לשמור בכפרים האלה, שקט רגוע אין מהומות. נכון שיש לפעמים אחד או שתיים שונים, כמו טרקטורונים במרכז דאלייה או שטויות למיניהן, השבוע למשל ישבתי לאכול במסעדה בדאלייה, ועבר ספק ג'יפ ספק באגי, בלי אגזוז, הרעש הוציא את כולם מדעת. הדרוזים שארחו אותנו יצאו וכעסו עליו. יש להם תרבות יותר מיהודים! אחלה אנשים שבעולם!

בקשר לקולה: גם אני שותה משהו כמו שני ליטר ביום, ישר זהיתי טעם יותר מתוק ויותר גזים. לא רגיל לזה אבל היא ממש טעימה!

יותר מהקולה הרגילה!

ומי שמעדיף להישאר בבית ולא לצאת לכפרים של בני דודים מפסיד! באמת שמפסיד!

הסוחרים מוכנים להרוויח גרושים עלינו, פחות מ100% כל זה תלוי אם אתה יודע להיתמקח. אני לא מוכן להפסיד!

עומר.

מחפש שילדת חיפושית או חיפושית שלמה עד עם רשיונות! (לצורך פרוייקט באגי)

פורסם

הבקבוקים של החג הם צרה צרורה...

מהרגע שמפלס הקולה מגיע לחצי ומטה אני זורק את הבקבוק בגלל שיצאים כל הגזים (נפח גדול יותר לבקבוק-יותר מקום לגזים להתפשט)

אלפא רומאו ספיידר V6 3.2 בציר 2007

טל שביט (1955-2011) זה לא אותו הדבר בלעדייך, אתגעגע לנצח.

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

אלי,בשוק עצמו או באחת החנויות מסביב?אם כן אז איזה מהן?מה המחיר?

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

• תוכן חדש...