Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6470 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נראה לי שזה (עדיין ) נחשב נדיר:

היום ראיתי בקניון חיפה רנו מגאן ספורט חדשה, אדומה ויפהפייה!

עשתה לי את הצהריים:-)

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

• תגובות 287
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
הכי "נדיר" = מאזדה 3.

הכי נדיר ללא מרכאות:

איבו כלשהיא, לא זוכר איזו-יש איבו 7 בחיפה בצבע אדום.

מוסטאנג אדומה (כמה פעמים ראיתי אותה, הבחור מסתובב!) -ממש לא רכב נדיר ראיתי איזה 5 מוסטנגים מהדור החדש מסתובבות להם,2 מהם היו קבריולט,אפילו אחת הייתה במופע המוטורי.

פורשה בוקסטר-גם לא כל כך נדיר,הופיע בסרט הזה של מאיה בוסקילה,ויש איזה 2 מסתובבות קבוע במרכז הכרמל בחיפה.

כמה האמרים דגם 2 ו-3 חחחח ממש לא נדיר אחד הרכבים הכי נצפים בארץ.

האמר H1 לבן אזרחי לחלוטין

הרכב שייך לשכן שלי,כל היום הוא עובד על המנוע והרכב בקושי סוחב.

יש גם בחיפה s2000 קבריולט.

הרכבים שציינת לא ממש נדירים.

פורסם

אם כבר בחיפה עסקינן, מישהו מכיר את הקסארה השחורה או ירוקה כהה נראה לי שהיא 2L 16V עם ארבעה קסנונים (גם בפנסי הערפל)? רציתי לדעת מה הוא עשה לה כי היא נראית ונשמעת ממש טוב

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

פונטיאק סולסטיס

w1200.png

008vy4.jpg

w480.png

1212121tt5.jpg

w691.png

רכב מדהים, שייך לדוד שלי.

HU: Pioneer DEH-80PRS Woofers: SEAS Lotus Reference Tweeters: SEAS Lotus PerformanceSUB: Hifonics12" Wiring:KnuKonceptz,Omega-Audio,Sound quest AMPS:Lightning Audio,Phonix Gold

פורסם

לדעתי הסולסטיס נראת כמו רכב אמפיבי ישן קרי כמו סירה עם גלגלים , מה זה העגלגלות הזאת מקדימה ואחורה , חסר כל טעם .

בלי לפגוע באף אחד ..זאת דעתי על העיצוב .

הנה תמונה מחמיאה יותר

http://z.about.com/d/cars/1/7/I/S/2007_pontiac_solstice_gxp.jpg

ואם בחיפה היפה שלנו עסקינן ראיתי אחת לבנה, במוריה כמובן .

ורמז למי שרוצה לראות מכוניות "נדירות"(כהגדרתכם)תקפצו לקפה תות מחר אחר הצהריים ..אך זהירות לא לגעת ..בעלי המכוניות משגיחים מבית הקפה ..:)

פורסם

טוב ליפניי שאני יפרט אני מבקש מימכם שלא לצעוק עליי ש "אין מצב שראית כזו אין כאלה בארץ " כי אני בטוח ב מאה אחוז ב מה שראיתי (חוץ מאחת שעברה ממש מהר ואני לא בטוח אבל דיי קשה להתבלבל ).

1:Ferrari 360 Modena של חבר (או יותר נכון של אבא שלו והיה לוחית צהובה)

2:Ferrari GTO אני בטוח ב 99%(אבל זו זות שעברה מהר אז אולי אני טועה והיתה לא לוחית צהובה )

3:פורשה 911 gt 3 שהלכה totall lost .

4: sl 65 amg (אחת היפות )

5:Lamborghini Urraco (ליד איזה שברולט ישנה וענקית אגב ראיתי רכב זה אחרי שראיתי אותו בפורום ופשוט לא האמנתי אז הלכתי ליבדוק)

6: Ford Mustang Mach 1 ישנה שנת 1970 (אחת היופות לוחית צהובה )

7:bmw 850 csi (אחת המכוניות לדעתי לפחות )

8: bmw m6 (לוחית צהובה ויפה כמו שצריך )

9:bmw z8 (בטוח ב 100% אבל הייתה לה לוחית לבנה והיה לא נסעה על הכביש אלה על משאית .)

ממינים לא מאמינים בעיה שלכם אני נהנתי לראות אותם :-D.

זה חמשיר: מעשה במצלמה מז@י&ת,כל היום נהגים מצלמת, כשיסע השוטר

אז אותה ננסר ונוכל לחייך על באמת

פורסם

לכל מה שרשמתה אני מאמין, חוץ מ:

2:Ferrari GTO אני בטוח ב 99%(אבל זו זות שעברה מהר אז אולי אני טועה והיתה לא לוחית צהובה )

אין מצב שהיתה בארץ פרארי GTO, בטח ראיתה אחת מה-308...

Drive carefully! most people are caused by accident.

פורסם

קרוב קרוב זה חבר של אחי ולדה גם הוא חולה רכב לא קטן אני דיי נותן לו ולאחי שעוריי נהיגה פרטיים (לא שאני מבין גדול אני עדיין אם נהג צעיר ).

אבל אני לא בקטע של מחשבים (לא כי אני לא רוצה כי אני לא מבין בשיט :cry:)

אגב אוסף יפה למרות שהקורבט לא כל כך נדירה (אבל יפה ).

זה חמשיר: מעשה במצלמה מז@י&ת,כל היום נהגים מצלמת, כשיסע השוטר

אז אותה ננסר ונוכל לחייך על באמת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6470 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...