Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6498 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עוד לא בוצע מחקר סטטיסטי בעניין :)

5 אנשים שחתכו להם? סבבה. אבל כמה אנשים עם מיאטה את מכירה? 100? 150?

לא טענתי שהתופעה רחבת היקף - רק ניפצתי בועה מסויימת ש-"זה כבר לא קורה כי זה שייך לעבר"

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

יש לך שתי ברירות אם אתה רוצה לשרוד עם רודסטר:

- לוודא שיש לך חניה תת קרקעית עם שומר בכל מקום שאתה הולך אליו

- להבין ולהפנים שאתה חלק מעם צר עין, בהמתי ושפל שבמוקדם או מאוחר יפגע לך באוטו באיזשהו אופן ולך, חוץ מלנשוך את השפה ולשלם על התיקון, אין מה לעשות בנידון

I always get confused between the sound of a Sopwith Camel, and the sound of a malodorous runt wasting everybody's time

http://www.pavius.net

פורסם

כיסוי לרכב יכול להוריד קצת את הסיכון אבל גם אם תשים זה עדיין יכול לקרות

ואני מתערב איתך שאחרי כמה זמן אתה תתחיל לשים זין ולא תתאמץ יותר מידי לשים כל הזמן את הכיסוי ולהוריד אותו

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

אני חושב שיש פה גם אספקט של בידוד, שעם הגג הקשיח יותר נעים באוטו לדוגמא בחורף הוא לא מתקרר כל כך מהר כמו עם גג עשוי מבד - וזה לא ישנה איזה בד מדובר.

אני אישית הייתי הולך על הדגם הקשיח מעבר לעניין של היופי, אני לא סובל שאפילו נשענים לי על הרכב בקלילות ומבחינתי אם הרכב שלי היה יכול להראות לאחרים כמו מאזדה3 וימשוך כמה שפחות עיניים אז הייתי ישן בשקט. (לי שיראה כמו שהוא מספיק לי :) ).

פורסם
כיסוי לרכב יכול להוריד קצת את הסיכון אבל גם אם תשים זה עדיין יכול לקרות

ואני מתערב איתך שאחרי כמה זמן אתה תתחיל לשים זין ולא תתאמץ יותר מידי לשים כל הזמן את הכיסוי ולהוריד אותו

תתפלא אבל הרכב אצלי שנתיים ולא קרה לי שעליתי לחבר לחצי שעה אפילו ולא כיסיתי את הרכב. אני תמיד מכסה, לא משנה איפה אני ולא משנה אם אני עולה ל15 דקות או ליום. בדיוק כמו שאני מקפיד לשים את מנעולי ההגה ואת האזעקה.

פורסם
מה עם כיסוי יוכל למנוע את וונדליזם או שימשוך יותר את העין?

עדיף עם כיסוי כמובן, "מה שהעין לא רואה היא לא רוצה"

פורסם

אני חושב שגם הביטוח המקיף לגג הקשיח יהיה זול יותר מאותן סיבות שהועלו כאן------ו 17 קג משנים משהו? נו באמת...

כולם פה נהגי מירוצים?

פורסם

עוד קצת מידע:

קודם כל במיאטה בעלת גג קשיח יש הבדלים בגימורי פנים וגימורי חוץ.

לטעמי נחמדים מאוד.

גימור פנים בהיר משפר את המראה בצורה משמעותית לעומת גימור שחור משעמם פלסטיקי ונראה זול של מיאטה גג רך.

בנוסף לגרסת גג קשיח מתלים רכים יותר, מכסה תא מטען מפח ולא מאלומיניום וכו' - לא יודע עד כמה זה חשוב ספציפית עבורך.

עם גג סגור גרסת גג קשיח נראית רע.

בחורף נוסעים עם גג פתוח - כך שזו לא בעיה :wink:

כיסוי - מעיף ומעיק לשים אותו כל הזמן.

עוזר במידה מסויימת ומצד שני גם מושך תשומת לב.

ביטוח - גרסת גג שקיח יקר יותר בגלל שהרכב עצמו יקר הרבה יותר.

לא היגיוני? אולי. אבל זה מה יש.

פריצות - כמו שסנדה אמר היופ פורצים דרך חלון ואם יהיה פורצים מתומתמים אז יש סיכוי שיחתכו את הגג דווקא (ואז יהיה להם הרבה יותר קשה להגיע לפתיחת דלת).

וונדליזם של גג - לצערי קורה.

לשמחתי לא בשיעורים גדולים מדיי.

אבל כל פעם היא פעם אחת יותר מדיי.

חומר של גג - בד שחור מזכיר צמר.

זה יפה מאוד.

זה מסבך את התחזוקה שלו.

מבחינה כלכלית נטו אני חושב שאין הצדקה ללכת על גרסאת גג קשיח רק בגלל חשש מוונדליזם.

תוספת לעלויות הביטוח כל שנה והפרש עצום במחיר רכישה לא מצדיקים את זה.

מצד שני יש את השיקול של שקט נפשי בלהאיר את הרכב בלילה או במקומות מזדמנים בעיר - וזה אכן לא מבוטל.

גנאדי

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

• תוכן חדש...