Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6534 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

בעוד יומיים רכבי, פיג'ו 306 שנת 98 מנוע 1600, נכנס למוסך המרכזי לשם החלפת מאייד קירור פנימי, כלומר, פירוק דשבורד. עלות הטיפול היא 2500 ש"ח מתוכם 1500 ש"ח עבודה... בכל אופן, מכיוון שכך, ומכיוון שידוע לי על חייו הקצובים של רדיאטור החימוםהפנימי, האם מומלץ להחליף אותו על הדרך? כמה עולה החלק הזה?

האם יש עוד משהו שכדאי להחליף על הדרך?

ללוח פיקוד ושליטה של המזגן יש גם מחלה ידועה של חוסר יכולת ליצב את המזגן על מהירות קבועה. האם החלפה של שלישיית הכפתורים הללו יכולה גם להיעשות על הדרך או שלא מפרקים את האיזור הזה לגורמים?

תודה רבה לכל המנוסים בסיוט הזה.

פורסם

אם אתה יודע שהחימום שלך הולך לשבוק אז תטפל בזה מבעוד מועד.

ואם פותחים את מערכת המיזוג אז רצוי להחליף פילטר.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

• ספונסר פורום
פורסם

החלף את ראדיאטור החימום,הוא נוטה לדלוף לעיתים,ומחירו ביחס למחיר הכולל של העבודה הוא שולי.

אורן

פורסם

מנצל"ש (סורי..)

אני גם צריך לפרק דשבורד ולהחליף קירור+חימום.

האם בפירוק דשבורד ניתן גם לאטום את קיר האש באותה הזדמנות?

(הכוונה לאיטום נגד רעש, עם חומר ייעודי של דיינמט או סקנד-סקין)

למכירה המערכת שלי -Focal, Nakamichi, Xetec, Eclipse...

פורסם

האם יש עוד משהו שכדאי להחליף על הדרך?

נורות כלשהן או חלקים שעולים שקל וחצי שדורשים פירוק דשבורד? אין כלום?

פורסם

תודה רבה לאורן על העזרה בשאלות האלה.

הגעתי היום למוסך ומתברר שההמוסך המרכזי לא מוכן לתת ארחיות על עבודה, בגלל שמדובר בחלק חלופי שלהם ולא מקורי (3500 ש"ח אגב). כלומר, אם אחרי שעה המאייד פגום או כל דבר אחר נובע מעבודתם, אין אחריות ואצטרך לשלם שוב על עבודה. ברחתי משם.

כבר קיבלתי הצעות טובות יותר בנוגע לאחריות ממוסכים מתמחים במזגנים.

בכל אופן, אני פוזל לכיוון ביצוע העבודה בעצמי למרות ההפחדות כאן. הייתי רוצה לדעת במה מדובר, ואני לא מוצא את הפרק המתאים בהיינס. מישהו יכול להפנות אותי?

אגב, האם בנוגע לפירוק דשבורד חשוב שההיינס יהיה מתאים למודל שלי, שנת 98, או שהיינס משנת 93 עד 95 מספיק טוב?

פורסם

לדעתי אתה לא יכול לעשות את כל העבודה בעצמך, כי פעם שפירקת את היחידה הפנימית יהיה צורך למלא גז ומה שמסביב.

ואם אתה בכל זאת מפרק תיזהר לא לנשום את הגז שמשתחרר- הוא רעיל!

פורסם

אם היה גז, היה מה לתקן? :roll:

בכל אופן, ברור לי שצריך למלא גז. אגב, אני רק בתחילת הדרך. אני לא מוצא מקור טוב שמסביר באופן מפורט כיצד לעשות זאת, מה שיאלץ אותי לפנות לבעל מקצוע כנראה.

• תוכן חדש...