Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6547 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב !

יש לי בעיה ב C-5 2003 שהדלתות הקדמיות לא תמיד נפתחות עם השלט. ואני נאלץ מדי פעם (לא כל פעם) לתת חצי סיבוב עם המפתח כדי לפתוח בדלת של הנהג.

בדלת של הנוסע, יש בעיה, שלא תמיד ניתן לצאת מהרכב. צריך ללחוץ על כפתור הנעילה פעמיים,(לנעול ולפתוח) ואז אפשר לפתוח מבפנים.

חוץ מזה איפה מחזקים את המראה הפנימית, כך שתתמוך במראה פנורמית(היא לאט לאט יורדת) ?

יהודה

פורסם

ב C5 נעילת הדלתות והחלונות מבוקרות על ידי מחשב. בהנחה שלא מדובר בבעיה מכנית כלשהי במנגנונים בדלתות נסה פשוט לאפס את המחשב על ידי ניתוק המצבר למספר דקות וחיבור מחדש.

שים לב לדברים הבאים לאחר חיבור המצבר:

1. זכרונות תחנות הרדיו ימחקו.

2. אין להתניע את המכונית לאחר חיבור מחדש של המחשב, יש להמתין כדקה לתת למחשבים להיתאפס. (ב c5 זו הוראה של היצרן! אם לא תמתין המנוע יתנהג בצורה משוגעת ומסוכנת, הטורים יקפצו ללא שליטה וכדומה).

3. נעילת החלונות מהשלט עלולה לא לעבוד, יש לסגור ולפתוח כל חלון מספר פעמים, ככה המחשב לומד את החלונות.

אם זה לא פתר את הבעייה אז יש לך בעייה מכנית או אלקטרו מכנית במנגנונים בדלתות. גש למוסך שמכירים את הרכב הזה.

לגבי הראי הפנורמי, תלמד להסתדר בלעדיו, ל C5 יש מראות צד נהדרות שנותנות ראות טובה על מה שקורה מאחור. חבל להרוס את הראי המקורי ב C5, הוא יקר.

פורסם

מניסיוני עם אותו הרכב בדיוק, זה בטח עניין מכני. הפתיחה לסירוגין זה שלב אחד לפני הצרה האמיתית, כאשר הדלת תינעל ממש. בפעם הראשונה שזה הופיע, משכתי את העניין, כי מדי פעם הבעיה נעלמה. לדעתי זה קשור למזג-אוויר. אחרי שהחלפתי במנעול חדש, פירקתי את הישן, והבנתי למה זה קורה. יש שם ציר-בורג מפלסטיק, שמניע זרוע ימינה ושמאלה לפי הפיקוד. הזרוע נתקעת בצד מדי פעם, ורק הפעלה חוזרת משחררת אותה. בגלל שזה לוקח הרבה זמן לבצע אילתורים במנגנון, גם כי פירוק והרכבת הדלת לוקחים הרבה זמן, העדפתי לקנות מנגנון חדש. הוא יקר, ולאחרונה רק התייקר עוד. החלפתי כבר בשלוש דלתות, בפעם הראשונה זה היה פחות מ- 500 לקדמית, ובפעם האחרונה זה כבר עלה 800 שקל, לדלת אחורית שמאלית.

כיוון שכבר פירקתי, אני יכול לגלות לך שאפשר לשבור די הרבה דברים בדרך. יש כמה פלסטיקים קטנים שבמוסך מורשה מחליפים בכל פירוק והרכבה, אבל יש גם איזה בורג שיושב עם ידית הפתיחה של הדלת מבפנים, והצלחתי לעקור אותו פעם אחת במהלך העבודה. זה נזק די גדול. אז בקיצור, תחשוב פעמיים לפני שאתה נותן לסתם מישהו להתעסק עם זה.

פורסם

רמת גן.

נתת לי כתובת. אבל בשיחת טלפון, הוא נשמע מאוד מסויג, כמו: אני לא יודע, אני צריך לראות, לא זכור לי רכב כזה וכו'

אז אני לא נוטה ללכת אליו כברירה ראשונה.

• תוכן חדש...