Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6557 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טל

קראתי בעיון את הדברים ואני יכול להסכים עם חלקים רבים בבקרת שלך . אני חושב שאתה השבת לכל המבקרים , הנמצאים באותו צד של הוויכוח,מה עם הבקרת המרומזת שלך לחברים מהצד השני ??

הריני מצטט 2 משפטי מפתח שלך,שלא הרחבת עליהם, כי אז, היית נראה כמבקר מודאג ואובייקטיבי שמאזן את הבקרת בהתאם למציאות ובכך מרגיע את הרוחות , ולזה ציפיתי ממך ! (אולי התכוונת למשהו אחר?)

והשאלות הן (בכחול) :

ולמען הסר ספק: כשאני אומר "לכם" אני לא מתכוון רק ל-IRDA.

1.למי עוד התכוונת ?

הרי אם לא הייתם רבים עם כל העולם ובמקום זאת יושבים כמו בני אדם ומקימים גוף מאוחד - של נהגי הראלי, של כל הנהגים, של כל הנהגים והרוכבים, לא משנה - כבר מזמן היתה לכם התאחדות מוכרת. ואני די בטוח שאתם יודעים את זה היטב כמוני.

הרעיון "גוף מאוחד" היה של הוועד החדש שהחליף את יובל וגבי סרוגו, ובגלל פעולות הוועד ליישום הרעיון, פרשו יובל וגבי מהעמותה ,גררו עוד כמה חברים ועזבו את העמותה וגרמו לפילוג עליו אתה מדבר !!!

2.מי באמת גרם לפילוג ???

טל

לסיכום

לא פלא שהדיון מגיע לרמה כזו כשאין דין ואין דיין !!!

אני תקווה שהאנשים ברשות יקימו התאחדות ראוייה ,שתהיה מאויישת באנשים ראויים,מקצועיים ,ישרים ואוהבי ספורט מוטורי , כי רק כך נוכל להחזיר את כולם לשפיות כי ללא רועה התוצאות ידועות מראש ,והרי הן לפניכם !!

פנייתי לכל החברים - אנא מכם , הורידו טונים , כיתבו לעניין וניצרו אש, זה לא מועיל לאף אחד !!

מישל

• תגובות 82
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אולי נועדנו "ללכת במדבר 40 שנה"?

והדור הבא ישכיל להמנע ממלחמות,הכפשות,תסכולים,מרמור וקנאה.......

ובא לציון גואל .... וספורט מוטורי בישראל......

רק מי שעושה לא טוב..... טועה......

פורסם

יכול להיות שכל מיני אנשים מבינים שבקרוב יהיה כאן ספורט מוטורי חוקי, שיהיה לא מעט כסף מסביב, ועל זה בעצם על הויכוח - מי יקבל נתח יותר גדול?

פורסם

שוב - אני אענה רק עניינית בכחול.

אלון

אלון

1. אם הכול בסדר באירדא למה כול הזמן הסברים על הצעדים שאתם עושים? (אין צורך בתשובה) - כאשר תוקפים אותנו יש שתי אופציות - לשתוק או להגן על עצמנו. אני בדעה כי שתיקה לפעמים (בד"כ) מתפרשת כהסכמה עם הדברים ולכן, כשטל שביט כותב דברים לא אובייקטיביים (ראה הסבר חצי מהשרשור לעיל) - אני אציב את העובדות כמו שהן. זכות ההגנה נתונה לכל אדם או גוף - גם ל IRDA - למרות שאת זה - טל שביט מנע מאיתנו בכתבתו.
  2. לגבי המכתב - תפרסם אותו בכדי שכולם ידעו מה כתוב בו (אני יודע) צורת הכתיבה הדברים המועלים בו הם אלו שהיו צריכים "לעשות את העבודה", ברשות הספורט יש אנשים חושבים והם רואים את הדברים אחרת, אמרתי וגם כתבתי מי שנפגע מהמהלכים ש"אירדא" עושה זה בסופו של דבר "אירדא". - אם יש לך אותו אתה מוזמן לפרסם. מישל גדז' שכנע אותי שלא נכון יהיה להוציא בושתו של טל ברבים - קיבלתי המלצתו (הועד קיבל). המכתב במשרד הספורט מדבר בעד עצמו. אני מדגיש לעניין הכתבה ועניין יובל מלמד - יש בו רק עובדות - טל מוזמן לתקן אם יש לו מידע אחר. ושוב - אין ולא הייתה כל בקשה להפסיק את עבודתו של היועץ מטעם IRDA. אם יועצת משרד הספורט יחליט לעשות זאת אחרי שנכנס בעובי הקורה - אני מקווה בשביל מר שביט שיפנה לקבל מהם תגובה/הסברים לפני שיתקוף גם אותם!!!
  3. לגבי תגובה 29 באירוע שממ"י עשתה, תקרא שוב ותבין על מה אתה עונה, אישית כתבתי שנותרו מעט, נעשה שיקול על המשך הפעילות ניתן זמן נוסף וחזרו לפעילות 75% מכלי הרכב למרוץ, שקר לא שקר אתה לא הייתה שם! אתה ניזון משמועות! הדברים שנכתבו על ידי היו האמת למציאות שהתרחשה באירוע. ושוב אתה מטעה. אני לקחתי את הנתונים מהטבלה שאתה פרסמת וגם טרחתי לשים לינק לטבלה (יושר אישי). בטבלה מופיעים 8 שפרשו. מתוכם שניים חזרו ורק אחד סיים - אלו נתונים שאתה פרסמת! לא אני, אתה! עכשיו 1 מ 8 או 2 מ 8 זה לא 75% "שחזרו וסיימו" כמו שאתה כתבת - על עובדה זו בלבד - הצבעתי. זו לא קנטרנות - זו עובדה והזמנתי אותך להסביר שם בשרשור - בחרת לא לעשות זאת.
  4. לומר על טל שביט שאינו מעורה בנעשה זה לזרות חול בעיניים, טל לקח מספר צעדים לאחור בכדי לא לטבוע בביצה הטובענית וממשיך לעקוב מהצד על המתרחש. - טל שביט אינו מעורה במה שקורה ב IRDA. גם אתה לא, ברוך. תתפלא. עובדה שאדון שביט לא ידע שמי שפוצץ את נושא ההתאחדות המשותפת זה הפורשים (נכון שגם טולדאנו לא רצה - זו זכותו). מי שפוצץ הכל וניסה לעשות פוטש - זה הפורשים - ולזה הם קיבלו גב מיובל מלמד (יש לזה סימוכין בכתב באינטרנט). גם את זה טל שביט לא ידע! אתה יודע איך אני קובע שהוא לא ידע? שהרי אם הוא ידע - החטא שלו גדול שבעתיים.

לפני שאתה מגיב בחמת זעם על כול מי שכותב נגד אירדא לפעמים צריך לחשוב חכם ולתת לשירשור להעלם באופק כי כמו כול דבר עיתונאי מחר יש יום חדש ועיתון חדש יוצא, קחו את הדברים בכללותם מכול מקום שנכתב לתשומת לבכם. - אני לא מגיב בחמת זעם ברוך. תלמד להבדיל בין זעם ללהיטות. אין פה אפילו להיטות יתר. אני חרד לגורל הספורט - כספורטאי. טל לא יבין זאת - הוא אינו ספורטאי. אתה אולי תבין זאת בגלל עברך (גם לא בטוח).

ברוך שליט

הנה ברוך - קיבלת תשובה עניינית ולא מתלהמת.

רק העובדות מדברות ברוך - שורה תחתונה!

אלון

נ.ב.

אני לא רואה שמר שביט משיב תשובות ענייניות לשאלות הענייניות שהעלתי אני או אחרים (מישל או דני למשל). ולא בלי סיבה.... כי אין תשובה טובה למה שעשה - למעט אולי - "סליחה טעיתי..." - אבל כנראה שנדרש זן אחר של כתבים לעשות זאת וטל אם ימשיך בקו שלו יוכיח שהוא אינו נמנה על זן זה.

אלון

אלון

פורסם
יכול להיות שכל מיני אנשים מבינים שבקרוב יהיה כאן ספורט מוטורי חוקי, שיהיה לא מעט כסף מסביב, ועל זה בעצם על הויכוח - מי יקבל נתח יותר גדול?

יכול מאוד להיות שאתה צודק - וזה הדבר שהכי מפחיד אותי!

לא בטוח שמדובר דרך אגב רק בכסף (בסוף, ד"א תמיד מדובר בשורה התחתונה בכסף) - אבל גם אגו ורצון לנהל.

לכן הצהרתי ואני מצהיר שוב:

1. אין לי כל שאיפות פוליטיות בהתאחדות (למשל בניגוד לך ברוך - הרי הצהרת על זה בפורום שחור על גבי לבן). ביום ההכרזה על הקמתה של ההתאחדות של הספורטאים אני אפרוש גם מועד IRDA כי אדע שמיציתי את התפקיד אליו נבחרתי.

2. אין לי כל עסק בתחום הספורט המוטורי. אין לי כל כוונה להקים עסק כזה. אינני מדריך בשכר - לא מוכר חלקים - לא יבואן - אינני ולא אהיה, מארגן מירוצים או מפיק.

אני רק ספורטאי - ומקווה להיות קצת יותר מקצוען בהמשך אם המערכת תאפשר זאת וזהו.

את הספורט הזה - אני חושב שצריכים לנהל רק אנשים שנבחרו ע"י ספורטאים כמו אהוד, דני, מישל, קובי כהן, יובל מלמד,גבי סרוגו - כמוני וזהו.

כל שנה - או שיזכו לאמון מחודש בבחירות - או שיועברו מתפקידם. זה הבסיס היחיד לספורט נקי בתחום הזה - לפחות בהתחלה!

ד"א - הנבחרים - אינם חייבים להיות ספורטאים דווקא - הם יכולים להיות אנשי מקצוע, נהגי עבר, מארגני עבר וכו' - אבל אנשים ללא אינטרסים אישיים או ניגודי עניינים בספורט. ברור לי למשל שמארגן פעיל - לא יכול להיות יו"ר התאחדות - גם לא חבר ועד משפיע וכך גם גם יבואן חלקי מירוצים או יבואן רכב (רק שלוש דוגמאות קטנות - ויש עוד אלף) - הם תמיד ימצאו בקונפליקט מול אינטרס הנהגים.

אלון

פורסם

אני דווקא חושב שהצדק עם טל שביט שיצא נגד האופוריה של ה"עוסקים" בספורט שלמעשה לא קיים.

אני מסכים איתו בעקרון אבל לא לגבי הפרטים שבהם אני לא בקי.

אבל טל שביט אשם במצב הקיים לא פחות מאחרים פה [וכולם אשמים!!].

יש פתגם: מי שהולך לישון עם כלבים - קם עם פשפשים.

הכלב הוא חוק הספורט המוטורי.

יש בארץ טניס? יש.

יש בארץ חוק טניס? אין.

יש באנגליה מרוצי מכוניות? יש.

יש באנגליה חוק ספורט מוטורי? אין.

יש ב FIA איזה מאתים מדינות ולא שמעתי על חוק כזה באץ אחת מהן.

למה? כי ספורט מוטורי הוא ספורט ולא תעבורה ואין לו שום צורך בחוק [וכבר היו דברים מעולם גם בארץ].

לפעילים בתחום היתה אפשרות לפעול נגד עצם רעיון החוק, שמראש היה ברור לאיזו סמטוחה הוא יגרום כפי שכותב טל, או לשתף פעולה עם הפוליטיקאים הקטנים. הם בחרו להיכנס למיטה עם פוליטיקאים אז שלא יתלוננו על הגירודים.

פורסם

למען גילוי נאות,הובלתי את חוק הנהיגה הספורטיבית כ-6 שנים - התוצאה! חוק גרוע מזה אי אפשר היה לקבל.

נבחרתי להוביל את צוות ההיגוי במשרד הספורט לאחר שראיתי שזה כסת"ח פרשתי משם (לראייה שום דבר טוב לא יצא משם) - מזל כיום יש כבר כמה תקנות שעברו כמה הן שוות איש אינו יודע.

עמדתי בראש "אירדא" כ- 5 שנים, התפטרתי בגלל שידידך תקע בי סכינים מושחזות (אך לרגע לא חשבתי לפרוש בגלל שדעתי לא התקבלה,בניגוד לחברך) - התוצאה! פורשים שעזבו והקימו עמותה חדשה, ניראה כמה עוד ישארו בעמותת "אירדא"?

הקמתי את ההתאחדות המשותפת שעמדה בפני צעד חשוב להכרה ולתמיכה כספית וקרסה בגלל חברך שהוביל "פוטש" - מזל שלא יצאה לפועל כי אז חברות כלכליות היו מנהלות את ההתאחדות וכמה עסקנים היו מרוויחים ובגדול!

המשכתי בראש התאחדות הכידונים עד שהבנתי כי אינני מסוגל למנף את הכידונאים לחוד.(אחריות אישית הזכרתי?) - רק את הכידונאים אינך מצליח למנף? או שאנשים גילו את הדברים האמיתיים אודותיך כגון שאיפותיך "החברתיות כלכליות"

הבאתי ביטוח לכל המירוצים בישראל במחיר שווה לכל נפש, חברך בסיכלותו הרבה הכשיל גם את המהלך הזה - מישהו ראה אותו? האם לא היה מקום לתחרות בענף הביטוח? האם יצא מכרז מסודר?

דני לוי

רצתי, עשיתי, בניתי ......... הרסתי.

רוצים תענו לא רוצים אל תענו רק אל תספרו סיפורי אלף לילה ועוד לילה

ב.א.

פורסם

כמשקיף מהצד נראה לי הרבה הרבה הרבה יותר מדי פוליטיקה אגו ואינטרסים , פחות מדי ספורט וספורטיביות.

בחירות דמוקרטיה התאחדיות עמותות נציגים הדחות אינטריגות העלבות דיונים תגובות כתבות בלה בלה בלה בלה בלה , אבל תכלס לא היה מרוץ אחד בארץ מאז שהחוק עבר לפני שנתיים וחצי.

ולא רק הראלי שלכם, בינתיים סגרו לנו את הליגת הג'ימיקאנה, סגרו לנו את ליגת הדריפטינג, סגרו לנו את המרוץ DRAG של עמותת IDRO ועיריית ערד שהיה מתוכנן לפני שנתיים . ולאף אחד לא איכפת!

מישהו בטרד הזה כתב שבתחרות שלכם הגיעו 11 משתתפים, ואני משאר בטח בלי צופים כי אתם בשו שו שלא ימנעו ממכם את הזינוק. רשום לכם 40 נהגים בעמותה... Wow!!

אנחנו בMDC התחרינו בין 70 - 100 מכוניות ביום אחד מול קהל של אלפים , בתחריות דריפטינג היינו בין 10 - 25 מכוניות

עם קהל מצומצם עקב חוסר תנאים. לאימוני DRAG מגיעים 30 - 50 מתחרים וקהל עצום .

כל אלו ברמה amateur בשביל הכיף בלבד. חבל שהתארגניות שלכם לא "סופרים" אותנו כספורטאים ו/או אפילו כאחים למאבק.

לפני שלש שנים (!) קובי כהן הרים כמה ארועים "למען ספורט מוטורי בישראל" ובאו אלפים. איפה הארועיים האלו היום, איפה האיכפתיות והיוזמה....של הנהגים הצופים ושל העומדים להרוויח שהכל יקבל את ה green light ??

מי בכלל יבוא היום לכזה הפגנה למען משהו שצריך להיות בכל מדינה מתוקנת בעולם ללא צורך בשר וחוק ובחירות ודמוקרטיה והתאחדיות ועמותות ונציגים והדחות ואינטריגות והעלבות?

(גילוי נאות: אני ממייסדי IDRO מושקע ומופסד עשרות אלפי שקלים מכספי הפרטי עקב תקיעת החוק )

פורסם

הנה הציטוט של דני....

עמדתי בראש "אירדא" כ- 5 שנים, התפטרתי בגלל שידידך תקע בי סכינים מושחזות (אך לרגע לא חשבתי לפרוש בגלל שדעתי לא התקבלה,בניגוד לחברך) -

הנה תגובת ב.א.

... התוצאה! פורשים שעזבו והקימו עמותה חדשה, ניראה כמה עוד ישארו בעמותת "אירדא"?

והנה התגובה שלי:

:roflmao::roflmao::roflmao:

חה חה חה...

כרגיל - עוד "יודע כל" עם טענה שבינה ובין המציאות אין כלום.

חזר אלינו מהכפור - לא יכולתי שלא להגיב לבדיחה - סילחו לי חבריי.

הפורשים פרשו בגלל דני לוי??? - זו התוצאה???

כרגיל - אני צריך לשפוך את האור על האמת.

דני לוי לא היה בועד וישב בשקט במשך שנתיים. אכל מה שהאכילו אותו בכפית - ושתק!

הפורשים פרשו, כי מישהו (וכולם יודעים מיהו) חשב שיצליח לרסק את IRDA ולהקים התאחדות בלעדי רוב הנהגים. לטענתו עשה את זה מאידיאולוגיה - נניח... לצורך השלום - אני מוכן לבלוע את זה. הוא עוד יישב עם IRDA באותה התאחדות - אין ברירה אחרת.

האמת היא, כי הפורשים פרשו בגלל שבעמותה התקבלה החלטה להשהות את פעולות הועד הקודם להתאחדות קטנה ולנסות להקים התאחדות אחת גדולה - ראשי הפורשים לא יכלו לחיות עם זה (אני אומר בגלל אגו - הם אומרים אידיאולוגיה - ניחא, אני מקבל). זו האמת ואין בילתה. גם אם יכתבו על זה אלף טל"שים בכל ירחון אפשרי - מכובד ככל שיהיה. גם אם יגבו אותם אלף עכברי מקלדת ("עכבר" תרתי משמע) המתחבאים מאחרי כינויים יפים כמו "מר ספרינט" ו"המלאך" ו"בן אפריים" וכו' - זה לא ישנה את האמת.

מי ישאר איפה? נראה... רק הזמן יגיד מה ישאר מ IRDA מה ישאר מהפורשים ומה ישאר ממחרחריי המלחמה עלומי השם ועלומי האינטרסים.

אלון חלווה.

פורסם
כמשקיף מהצד נראה לי הרבה הרבה הרבה יותר מדי פוליטיקה אגו ואינטרסים , פחות מדי ספורט וספורטיביות.

בחירות דמוקרטיה התאחדיות עמותות נציגים הדחות אינטריגות העלבות דיונים תגובות כתבות בלה בלה בלה בלה בלה , אבל תכלס לא היה מרוץ אחד בארץ מאז שהחוק עבר לפני שנתיים וחצי.

ולא רק הראלי שלכם, בינתיים סגרו לנו את הליגת הג'ימיקאנה, סגרו לנו את ליגת הדריפטינג, סגרו לנו את המרוץ DRAG של עמותת IDRO ועיריית ערד שהיה מתוכנן לפני שנתיים . ולאף אחד לא איכפת!

מישהו בטרד הזה כתב שבתחרות שלכם הגיעו 11 משתתפים, ואני משאר בטח בלי צופים כי אתם בשו שו שלא ימנעו ממכם את הזינוק. רשום לכם 40 נהגים בעמותה... Wow!!

אנחנו בMDC התחרינו בין 70 - 100 מכוניות ביום אחד מול קהל של אלפים , בתחריות דריפטינג היינו בין 10 - 25 מכוניות

עם קהל מצומצם עקב חוסר תנאים. לאימוני DRAG מגיעים 30 - 50 מתחרים וקהל עצום .

כל אלו ברמה amateur בשביל הכיף בלבד. חבל שהתארגניות שלכם לא "סופרים" אותנו כספורטאים ו/או אפילו כאחים למאבק.

לפני שלש שנים (!) קובי כהן הרים כמה ארועים "למען ספורט מוטורי בישראל" ובאו אלפים. איפה הארועיים האלו היום, איפה האיכפתיות והיוזמה....של הנהגים הצופים ושל העומדים להרוויח שהכל יקבל את ה green light ??

מי בכלל יבוא היום לכזה הפגנה למען משהו שצריך להיות בכל מדינה מתוקנת בעולם ללא צורך בשר וחוק ובחירות ודמוקרטיה והתאחדיות ועמותות ונציגים והדחות ואינטריגות והעלבות?

(גילוי נאות: אני ממייסדי IDRO מושקע ומופסד עשרות אלפי שקלים מכספי הפרטי עקב תקיעת החוק )

אני מבין כל מילה שאתה כותב - גם אם לא הכל מקובל עלי - אני בהחלט מגלה אמפטיה. אבל לא הוגן להאשים אותנו (IRDA ו/או הפורשים) בכך.

40 הנהגים הללו IRDA והפורשים הם אלו שבזכותם יש בכלל סיכוי שלא תהיה עבריין לנצח!

הם השקיעו (זמן וכסף - ולא רק במכוניות שלהם - אלא בלוביסטים בעו"ד וכו') כדי להפוך גם אותך לחוקי. קודם כל אותנו - אבל גם אותך. זה שאין התאחדות לדראג - זה לא אשמת נהגי הראלי. - הנה, לראלי רייד יש התאחדות - גם לעבירות וזאת ללא כל פעילות בשנתיים האחרונות (עבירות למשל).

אני בהחלט מגלה אמפטיה להרגשתך (ואולי אפילו מעט הזדהות עם חלק מהדברים) - אבל אל תאמר "אין לי ספורט חוקי בגללכם"...

תחשוב אולי שאם יהיה ספורט חוקי - לנו (נהגי הראלי) - היה חלק משמעותי בכך.

בכבוד רב,

אלון חלווה

פורסם
הוא עוד יישב עם IRDA באותה התאחדות - אין ברירה אחרת.

מכל הרפש שנכתב בנושא הזה ובנושאים אחרים בימים האחרונים זו התובנה החשובה ביותר. והיה דוקא יותר אצילי לנסח את זה בכיוון ההפוך (IRDA עוד תשב איתו באותה התאחדות).

לעסוק בהיסטוריה לא יעזור לאף אחד ובמדינה שלנו בניגוד לשאר העולם נושא חוק הספורט המוטורי כבר עובדה מוגמרת לפחות לתקופה כמו זו שחלפה מאז חוקי המנדט הבריטי עד היום.

אני יכול רק להגיד שביום שכולם יחזרו להתחרות יחד ולמירוצים תהיה צורה אני אשמח לחזור ולעזור לקיום אותם אירועים כמרשל.

הייתה ל-IRDA לפני שבוע הזדמנות לגלות בגרות נפשית לרדת מהעץ ולהשתתף באירוע של ממ"י.

לפני כן הייתה לכולם אפשרות להשתתף באירוע של נועם היימן.

וכלום זאת למרות שכבר הודיעו שמישל (IRDA) לא ירים אירוע במשך הקיץ.

אני תוהה מה יקרה כשהחוק יעבור ובאמת יהיה באירועים האלו כסף גדול ופתאום יצוצו עוד 10 מארגני מירוצים. מי שמשלה את עצמו שהעובדה שהוא היה שם קודם בימים האפורים של החוק תעזור לו במשהו נראה לי שבמצב הדברים הנוכחי רק שורף את עצמו.

אני יכול רק לקרוא לנהגים שבאמת רק רוצים לעסוק בספורט לנצל כל פלטפורמה של מארגן שמוכן להפסיד כרגע כסף עבורם ולרוץ להשתתף ואפילו לבלוע 200 ש"ח ש"גונבים" ממנו בעלות המירוץ גם ככה זו טיפה בים העלויות שמסביב.

אני לא תמים וברור לי שכרגע כולם פועלים מתוך אינטרסים לתפוס את השליטה אבל תקחו בחשבון שבמדינת ישראל הסחבת הבירוקרטית מסביב לישום החוק עלולה לקחת עוד הרבה זמן ובנתיים מכוניות שהושקעו בהן עשרות אלפי שקלים עולות לאימונים בקושי 5 פעמים בשנה שחלקם ספרינטים קצרים.

האם השתתפות של IRDA במירוצים של ממ"י תשנה במשהו את מעמדה כנציגת מרבית הנהגים? האם היא תהפוך את ממ"י ליותר רלוונטית להפוך ממארגן מירוצים להיות התאחדות?

לצערי אני רואה בימים אלו גם את ענף מירוצי המסלול של האופנועים הולך מדחי לדחי וגם ענף הקארטינג ממשיך לדרוך במקום. ענפים אחרים בקושי פעילים ומעל כל זה מרחפת רוחו של שאול מופז שיחד עם המשטרה האימפוטנטית שלנו עושים כל מאמץ להוריד לטמיון את מה שכבר כן מרימים עם רוח גבית של התשקורת המטומטמת.

אני קורא מעל דפי הפורום הזה לכל מי שהוכיחו בשנתים האחרונות שהם מארגנים רלוונטיים ברוך שליט, מישל גידז' ונועם היימן להתגייס יחד לאירוע גדול ומשותף של 3 סטייג'ים שונים (אולי כל אחד יהיה אחראי על קטע?) עם 20 מכוניות ראלי (לא כולל אורחים בבאגי או בג'יפים) שבהן נהגים ונהגי משנה שבאמת רוצים רק לנהוג ולנווט ולהוכיח את יכולתם על המסלול. אני באופן אישי אהיה שם לעזור אם זה יקרה.

פורסם
רצתי, עשיתי, בניתי ......... הרסתי.

רוצים תענו לא רוצים אל תענו רק אל תספרו סיפורי אלף לילה ועוד לילה

ב.א.

אמרתי שלא אכנס להתנצחויות לגבי עצם הענין בו עוסק השרשור, והתכוונתי לכך. אבל אתה, mrsprint, מהווה בדיוק דוגמה לכך שהטענות שיש לי אינן מופנות רק נגד IRDA. אין לי מושג מי אתה אבל מה שאתה עושה כאן זה חרחור-ריב מהסוג הגרוע ביותר, בדיוק סוג הסכסכנות והמתקפות האישיות שמעוררות בי גועל ולא משנה מצד מי הן מגיעות. כמי שהחליף את דני לוי בהתאחדות הכידונאים אני יכול להבטיח לך שכל הנציגים שם, וגם אני, היו שמחים אילו היה ממשיך בתפקידו.

אני לא זקוק לתמיכה מהסוג הזה, תודה.

טל

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

פורסם

כמו שכתבתי אי שם בהתחלת השרשור הזה(שאגב מאז רק נהפך להיות יותר גרוע)

אני רוצה שיקום אחד מכל היפי נפש פה ויגיד לי איך המאבק שאתם עושים פה תורם לספורט שלכם.

שהרי אם יש כמה מארגנים וכל קבוצה מחרימה מרוץ של מארגן אחר אז מה אתם מתפלאים שיש פה 10 נהגים ושם 10?

ואלון לתקן מישהו על עוד רכב ראלי שעלה ואחד פחות זה נקרא להתפס לקטנות..לפחות בעיני.

אני בדעה של דרור אגב..זה דורך במקום ואם לא תפסיקו לריב זה ימשיך ככה..אולי כדי שתנסו לסדר את זה..בשבילכם(או לפחות אלה ממכם שבאמת אוהבים את הספורט הזה ולא מחפשים כסף וכ'ו).

נ.ב.

אני לא מהענף הזה וגם לא ממש מכיר מבפנים. הנושא הזה ובכלל כל הריבים שלכם על גבי הפורום הספיק לי להבין כמה דברים ולכן הגבתי.

יואב

to finish first first you have to finish

פורסם
אני מבין כל מילה שאתה כותב - גם אם לא הכל מקובל עלי - אני בהחלט מגלה אמפטיה. אבל לא הוגן להאשים אותנו (IRDA ו/או הפורשים) בכך.

40 הנהגים הללו IRDA והפורשים הם אלו שבזכותם יש בכלל סיכוי שלא תהיה עבריין לנצח!

הם השקיעו (זמן וכסף - ולא רק במכוניות שלהם - אלא בלוביסטים בעו"ד וכו') כדי להפוך גם אותך לחוקי. קודם כל אותנו - אבל גם אותך. זה שאין התאחדות לדראג - זה לא אשמת נהגי הראלי. - הנה, לראלי רייד יש התאחדות - גם לעבירות וזאת ללא כל פעילות בשנתיים האחרונות (עבירות למשל).

אני בהחלט מגלה אמפטיה להרגשתך (ואולי אפילו מעט הזדהות עם חלק מהדברים) - אבל אל תאמר "אין לי ספורט חוקי בגללכם"...

תחשוב אולי שאם יהיה ספורט חוקי - לנו (נהגי הראלי) - היה חלק משמעותי בכך.

בכבוד רב,

אלון חלווה

אלון, לא האשמתי אף אחד בכלום. אני רק מתפלא היום כפי שהתפלאתי לפני שנה ושנתיים שלש וארבע איך אתם , נהגי הראלי, שכל כך הייתם יכולים לנצל את כוחותינו למטרה - לא פניתם אלינו (נהגי הדראג, ג'ימקאנה, דריפט ומסלול) להצטרף למאבק. יש לי שאלה רצינית מאוד, למה שהממשלה תזדרז ביישום חוק עבור 40 נהגים ? חבל שלא מצאתם לנכון לעשות הכל לצרף את כל הנהגים מכל התחומים לצידכם strength in numbers מה שנקרא

בשניה שעברה החוק בכנסת אני, ליאור ברוך, קובי שבתאי, דייגו ורן ייסדנו את IDRO "עמותת נהגי מרוצי מיאוץ בישראל" , הקמנו עמותה חוקי עם עו"ד וכל הbell & whistles והבאנו ספרי regulations של NHRA ודאגנו לתרגם אותם לעברית כפי שנדרשנו, הצטרפו עשרות חברים כבר בשבוע הראשון ואף היינו חלק מה booth של ספורט המוטורי בתערוכת המכוניות אוטומוטור הקודם, ייבאנו לארץ ציוד מקצועי מוכר ע"י ה NHRA למדידת רבע מייל כולל תדפיס time slip רישמי ועץ זינוק תיקני. כל זה שוכב עדיין בארגזים מעל שנתיים מחכה לקונה מירדן / טורקיה או קפריסין... כי בינתיים כל חברי העמותה קבלו גועל נפש והתפזרו.

אני ספורטאי ולא זקוק לאישור על כך מהממשלה או מהתאחדות, מרוצי מכוניות זה התחביב שלי - מזל שלי שמתי שאני מגיע לארה"ב או אירופה לא דורשים ממני דמי חבר ואישורים רפואיים ורשיונות מיוחדים.... מספיק להם קסדה תקנית ,צמיגים טובים ודמי כניסה.

אבל אל תאמר "אין לי ספורט חוקי בגללכם"...

בכבוד רב,

אלון חלווה

לא אמרתי אפילו ברמיזה - אבל עם כל הכבוד שיש לי אלייך, חוקי לא חוקי, עם חוק או בלי חוק.... עדיין אסור לקיים מירוץ מכוניות מכל סוג שהו במדינת ישראל.

:?

ואתם רבים עדיין מאז שנות ה 80 מי אמר מה למי ואיך הוא דיבר אליי וכתב ותקע סכינים והפליץ בישיבה...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6557 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...