Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6567 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מנוע חדש? אין חייה כזו אלא אם כן אתה מוכן להשקיע את מחירו של הרכב. תתרכז במנוע מפירוק.

אז לפי מה שאני מבין מיכמכם עכדיף לקנות מנוע מפרוק ופשוט למכור את האוטו כמה שיותר מהר ?

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

• תגובות 62
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עדכון :

מצאתי מנוע מחברת הביטוח "הפניקס", מנוע 60000 ק"מ, מפירוק מרכב שעבר תאונה, ב7000 שקל, + 2000 ש"ח הרכבה.

הם נותנים על המנוע אחריות.

מה אומרים ? עסקה טובה ?

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

מה זה "עסקה טובה"? נתפסת עם המכנסיים למטה, אין לך ברירה. אתה יכול למשוך עוד זמן ולחפש יותר זול, אם אתה רוצה.

לפי דעתי אחרי התקנת מנוע "חדש" אין טעם להפתר מהרכב, השקעת? - תמשיך לנסוע עליו.

nitch

מה לגבי החלפות שמן ופילטר תכופות יותר, כל 5000-7000 ק"מ?

כמובן מבורך, אבל היצרן אומר כל 25,000 ק''מ.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם
מה זה "עסקה טובה"? נתפסת עם המכנסיים למטה, אין לך ברירה. אתה יכול למשוך עוד זמן ולחפש יותר זול, אם אתה רוצה.

לפי דעתי אחרי התקנת מנוע "חדש" אין טעם להפתר מהרכב, השקעת? - תמשיך לנסוע עליו.

nitch

כמובן מבורך, אבל היצרן אומר כל 25,000 ק''מ.

עסקה טובה זה אם המנוע נמכר לי במחיר טוב, ולא עובדים עליי.

אני התחלתי לחשוב על אוטו חדש כבר לפני כמה חודשים, ועכשיו הדבר האיץ את הרעיון, אם אני יקנה מנוע חדש, אני יוכל לסוע עליו כמה זמן, ולמכור אותו, שלא יכנס לי שוב לפרצוף.

פורסם

אומרים "לפנים".

במידה וימצא ע"י מכונאי, שיבדוק חזותית את תקינות המנוע לפני הרכבה, שהמנוע תקין, אזי מדובר בעסקה טובה.

פורסם
אומרים "לפנים".

במידה וימצא ע"י מכונאי, שיבדוק חזותית את תקינות המנוע לפני הרכבה, שהמנוע תקין, אזי מדובר בעסקה טובה.

המנוע נבדק כבר ונמצא תקין, וחוץ מזה, אני מקבל עליו אחריות, אז לבינתיים זה לא בראשי.

פורסם

בשביל להיות יותר שקט לגביי המנוע החדש הייתי ממליץ לך להשקיע עוד קצת ולעשות לו כבר טיימינג, משאבת מים, ומשאבת שמן חדשים.

כמו כן לשמור חלקים מהמנוע הישן כמו מזרקים, חיישינים למינהם ומה שאפשר בעצם שכן אלו חלקים שעולים המון במידה ומתקלקלים.

הייתי אפילו מקצין ומציע לשמור את המנוע כולו (אם יש לך איפה לאכסנו). בשלב מסויים בטוח תצטרך ממנו משהו.

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

פורסם
בשביל להיות יותר שקט לגביי המנוע החדש הייתי ממליץ לך להשקיע עוד קצת ולעשות לו כבר טיימינג, משאבת מים, ומשאבת שמן חדשים.

כמו כן לשמור חלקים מהמנוע הישן כמו מזרקים, חיישינים למינהם ומה שאפשר בעצם שכן אלו חלקים שעולים המון במידה ומתקלקלים.

הייתי אפילו מקצין ומציע לשמור את המנוע כולו (אם יש לך איפה לאכסנו). בשלב מסויים בטוח תצטרך ממנו משהו.

רעיון בהחלט טוב, אבל יש עדכון :

המנוע המדובר המשומש נמכר למישהו אחר..

לכן המשכתי בחיפושי, ומצאתי מנוע קומפלט, עם טורבו, אבל בלי אינג'קטורים ב14500 כולל ישור קו (אם צריך) והרכבה ופירוק.

מנוע שעשה 40-50000 קילומטר, מיבוא מחו"ל.

דרך מוסך פורד מורשה בטבריה.

האם העסקה במחיר טוב ?

נראה שמחר אני יבצע זאת..

פורסם
רעיון בהחלט טוב, אבל יש עדכון :

המנוע המדובר המשומש נמכר למישהו אחר..

לכן המשכתי בחיפושי, ומצאתי מנוע קומפלט, עם טורבו, אבל בלי אינג'קטורים ב14500 כולל ישור קו (אם צריך) והרכבה ופירוק.

מנוע שעשה 40-50000 קילומטר, מיבוא מחו"ל.

דרך מוסך פורד מורשה בטבריה.

האם העסקה במחיר טוב ?

נראה שמחר אני יבצע זאת..

מחיר טוב יחסית למנוע כולל טורבו ועוד עם אחריות ועבודה של מוסך מורשה. רק תדאג לניירת מתאימה ושיקחו את כל עניין הרישוי והרישומים "עליהם" כמו שנקרא, כאשר הרכב מוכן אתה רק מגיע ואוסף אותו בלי לשבור את הראש יותר מדיי.

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

פורסם

המוסך לא אמור לבצע עבורו את הרישום של המנוע החדש לרשיון. הוא מקבל שטר מכר שמוצמד לרישיון ובמבחן הרישוי הקרוב מתבצע העדכון.

פורסם

אין לך או למוסך דרך לדעת כמה ק''מ עבר המנוע מיבוא. אפילו ליבואן אין ממש דרך לדעת. הוא קונה קונטיינרים של מנועים ולא מזיז לו כמה ק'מ עבר הרכב ממנו המנוע הורד.

פורסם
אין לך או למוסך דרך לדעת כמה ק''מ עבר המנוע מיבוא. אפילו ליבואן אין ממש דרך לדעת. הוא קונה קונטיינרים של מנועים ולא מזיז לו כמה ק'מ עבר הרכב ממנו המנוע הורד.

שאלתי אותו לגבי זה, אמרתי שהוא טוען שאני יקבל מנוע עד 50000 ק"מ, ויכולתי לקבל מנוע עם 120000 ק"מ, הוא טוען שאין סיכוי למצב כזה, אבל הכל בעל פה.

אז בגלל זה אני כל כך מודאג, הרי המנוע כולל 3 חודשי אחריות, והוא יכול ללכת אחרי 4 חודשים לא ? מה אני אמור לעשות במצב כזה ?

אני חושב ברצינות על לקנות את המנוע הזה ופשוט לעשות טרייד אין על האוטו, אני ממש מפחד מהעניין הזה..

חשבתי לפני שהמנוע הלך לעשות טרייד אין לפולקסווגן קאדי \ טוראן, אבל ירדתי מזה בגלל המחיר והמוניטין אמינות המפוקפק של פולקסווגן..

פורסם
שאלתי אותו לגבי זה, אמרתי שהוא טוען שאני יקבל מנוע עד 50000 ק"מ, ויכולתי לקבל מנוע עם 120000 ק"מ, הוא טוען שאין סיכוי למצב כזה, אבל הכל בעל פה.

סתם מילים

המנוע כולל 3 חודשי אחריות, והוא יכול ללכת אחרי 4 חודשים לא ?

כן

פורסם
סתם מילים

כן

אתה מוסיף לי אבנים ללב :-P.

טוב חבל להמשיך את זה, כנראה שאני פשוט ירכיב את המנוע הזה ויעשה טרייד אין לקאדי חדשה..

מישהו במקרה יודע על תקלות מיוחדות בקאדי ? זה גם כן מפחיד אותי, כי בפעם האחרונה שהייתה לי בורה, היא הייתה על הפנים מבחינת אמינות.

• תוכן חדש...