Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6597 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום יש לי בעיה ברב נדלקת לי מנורה כתומה בצורת מנוע..(יש לי אימפרזה 02)

בטיפול אצל סובארו הרגיעו אותי ואמרו לי אנחנו לא רואים שום בעיה סע לשלום

היום המוסכניק שלי אמר להוסיף גולד לייבל וזה יפתור את הבעיה..

מה אתם חושבים?

תודה לעונים

אימפרזה כי חיים רק פעם אחת...(פולקסווגן העתיקה מימני...:wink:)

פורסם

חפש בפורום, נושא התוספים ויעילותם נדון רבות.

קרא את ההכרזה שבראש הפורום ולהבא הקפד על כותרת תקינה (הפעם היא שונתה עבורך :-) )

פורסם
שלום יש לי בעיה ברב נדלקת לי מנורה כתומה בצורת מנוע..(יש לי אימפרזה 02)

בטיפול אצל סובארו הרגיעו אותי ואמרו לי אנחנו לא רואים שום בעיה סע לשלום

היום המוסכניק שלי אמר להוסיף גולד לייבל וזה יפתור את הבעיה..

מה אתם חושבים?

תודה לעונים

חושבים (יודעים) שהמוסכניק שלך דיבר שטויות.

פורסם

כשנורת הבקרה דולקת אז זה יהיה די קל לאתר את גורם התקלה ע"י התחברות עם מחשב/סורק אבחון תקלות.

המלצה לתוסף דלק כפתרון לבעיה זה כמו להמליץ על מרק נחשים לריפוי מחלה.

החלף מוסך לאחד אחר מקצועי וטוב ומצויד בציוד אבחון ובידע.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

אם נדלקה הנורית הזו, הרי שנרשמה תקלה במחשב ניהול המנוע, אליה יש להתייחס.

באם המוסכניק שלך אמר להוסיף גולד לייבל, אני מניח שהתקלה שהיתה, וככל שהוא חיבר סקנר וחילץ את קוד התקלה, היתה בנושא של תערובת עשירה או ענייה, או סביר יותר, ממיר קטליטי לא תקין.

התוספים טובים מאוד, אך אינם קוסמים, ונדיר שיפתרו בעיה של נורית "צ'ק אנג'ין" דולקת.

באם התקלה שנרשמה היתה לעניין ממיר קטליטי, וזה באם "גדול" מאוד, הרי שהתוסף עלול במצב קיצוני בלבד להרחיק את מועד הדלקותה הבא, וגם זה בספק גדול.

מנסיוני, התוסף לא יעזור לתקלה מסוג זה, ניסיתי במס' רכבי סובארו אימפרזה את העניין הזה (לפתור את הבעיה בתוסף) וזה ממש לא עזר, במקרה הקיצוני החיובי, הנורית חזרה לדלוק אחרי שבועות ספורים,

מעבר לכך וממילא, איננו יודעים מה התקלה שנרשמה, והאם בכלל המוסכניק ניסה לחלץ אותה.

יותר מכך, קשה לי להאמין שכך התבטא המוסכניק, אבל אם אתה אומר, לא אתווכח. פשוט מוזר.

האם חובר סקנר? האם המוסכניק מקצועי לעניין אבחון תקלות ממוחשבות?

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

מחלות ידועות;

- חיישן נקישות לא תקין - רשום במפורש על גבי סורק התקלות.

- "תקלת ממיר" (אם כי נדיר במודל הזה, בד"כ מופיע ב-07'-06') - יש לבצע עדכון תוכנת מחשב ניהול מנוע

לערכים חדשים של היצרן בנוגע לזיהום אויר - גם רשום במפורש.

בשני המקרים יש לבצע אבחון ממוחשב ואין כזה דבר שלא תופיע תקלה על מסך סורק התקלות.

*תמיד כדאי לנקות בית מצערת.

לא יודע איפה בדקת, ולמה אמרו לך במורשה שהכל בסדר, כי זה לא. כמו שדני אמר, חייב להתייחס לנורת תקלות.

• תוכן חדש...