Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מדריך החדשות 1987, מגזין אוטו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6611 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

את הביטוי "אלופת הרמזורים" זכרתי כ"מלכת הרמזורים", אבל ניחא. לפחות משהו נחרט.

כ"כ הרבה מתחרות ל- BMW :-)

לא פתר לי בכלום את ההתלבטות בין GOLF GTI 16V ל- 205 GTI...

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

אם כך אז כדאי שתקרא את המבחן ל-205GTI 1.9 שיש באותו מגזין. רוני אהרנוביץ' חזר ממנה המום. המבחן מתחיל במילים "אני שונא את האוטו הזה" ובמהלכו הוא טוען שהיא (הפיז'ו) מסוגלת להתמודד מול מכוניות על. :-D

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

כדרכו תמיד - הוא צודק.

אחרי שקראתי את המבחן ההוא ידעתי שתיהיה לי כזו.

הכתבה נקראת "שברה את הכלים".

רציתי לחפש משפט שממצה משהו, ואין כזה. כל המשפטים "ממוצים". אין מילה מיותרת, אין מריחות ו"מלאנים" בכתבה, הכל תוכן מדוייק, מזוקק, ואין מיותר.

זה עוול לצטט רק חלק מאותה כתבה, אבל לא יכולתי להעתיק את כולה, ולכן בסוף נאלצתי לבחור במשפט אחד.

"היא עולה רבע מהפורשה, שביעית מהפרארי ועשירית מהלמבורגיני, ולא תגיע אחריהן לשום מקום - אלא אם בחרת לסוע בכביש המהיר דווקא. האוטובאן והאוטוסטראדה הם המקומות היחידים בהם עלולה ה-205GTI1.9 לסבול מרגשי נחיתות לעומתן בהן - וגם מול קפה פלור שבבולוואר סן רמו".

פנינים.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

לא. הייתה 1900.

לפני כחצי שנה - הייתה לי גישה במשך יום שלם לארכיון של מגזין אוטו. (מעבר לעובדה שבבסיס היו לי כחצי מהגיליונות מכל הזמנים. היו כי הם נזרקו ע"י הרס"ר).

ממש הנאה צרופה לחזור אחורה לזכרונות הילדות. לי יצא לקרוא כתבות מלאות, וזה הרבה יותר כיף מלקרוא סיכומים בשורה אחת. מצאתי אפילו את המגזין הראשון שאבא קנה לי בגיל 7. :)

אביעד

• תוכן חדש...