Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6629 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רואה ששווה לקנות זוג נוסף ולמכור לאנשים..8):wink:

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

נא לשים לב!!!

קניתי 2 מיכלים של AGIP חצי סינטטי (משהו 2000) וכאשר הגעתי הביתה הסתכלתי למטה בתחתית המיכל וראיתי את תאריך הייצור:

07.02

לפי מה שקראתי בפורום אפשר להשתמש בשמן עד 5 שנים מתאריך הייצור.

לכל החברה שמבינים בשמנים: האם יכול להגרם נזק למנוע אם אני אמלא שמן שפג תוקפו?

פורסם

מאוד "מעניין" , אתמול קפצתי לדיפו בב"ש לקנות שמן, ה-ESSO נגמר מזמן, וגם לא יהיה.

לקחתי 2 AGIP סינטטי מלא 5W30 עם המדבקה המבריקה ההיא , וגם בדקתי את התאריך.

חלק היו עם תאריך מרץ 08 (מצאתי 4 :wink: ) והרוב עם תאריך יוני 02!

אולי זה בעצם מבצע "הפטר מהסחורה הישנה" ?

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם
לקחתי 2 AGIP סינטטי מלא 5W30 עם המדבקה המבריקה ההיא , וגם בדקתי את התאריך.

חלק היו עם תאריך מרץ 08 (מצאתי 4 :wink: ) והרוב עם תאריך יוני 02!

זהו תאריך יצור של האריזה, בשנת 2002 עדיין לא שיווקו בכלל את הדגם הזה של השמן, שהוא חדש יחסית

השמן הוא תוצרת ספרד, למי שמתענין. אני משתמש בו במאזדה שלי מהרגע שהתחילו לשווק אותו בארץ לפני כשנתיים. מתוך נסיון של שנתיים אני יכול להגיד כי השמן ברמה בינונית בהשוואה לסינטטיים אחרים, אך עדיף על שמנים חצי-סינטטיים. המחיר היחסית נמוך שלו עוד לפני המבצע היתה בחירה טובה, ועכשיו "במבצע" אפשר להגיד שזאת מציאה של ממש. לקחתי שתי אריזות, יספיק לי מעכשיו לשנתיים. שילמתי בתווי קניה, אפשר לומר "בחינם".

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

• תוכן חדש...