Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6672 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי ארז

היכן נמצאת הדיאפרגמה? - היה שארית ג'ל שחור בתחתית מיכל המצוף

אין בעייה בצינורית כי פירקתי אותה ויצא משם דלק

קיה סיד SW (ליסינג) וניסן נוט של האשה,

פיאט 127 903cc , 1979 (נמכרה...)

מחפש אספנות - איטלקית חמה - אלפא/לנצ'יה , או DS23/21

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

טוב , זה יהיה קשה כי אני שולף מהזיכרון, מה גם שהמכסחת שלי לא לידי , וכנ"ל כל הספרות שלה.

המכסחת שלך דומה לשלי, אך לא זהה.

אצלי: לתוך המיכל דלק ירדה צינורית שבתחתיתה היה מסנן רשת כזו. במעלה הצינורית , היא היתה מחוברת למין קרבורטור (אין לי מילה אחרת לחלק הזה). אני פירקתי אצלי הכל , ובחלק שפירקתי , בין החלק עצמו לצינורית הזו היתה דיאפרגמה , שהיתה מלאה ג'ל כזה שחור שסתם הכל.

אני לא בטוח שאצלך זה זהה , אבל אולי דומה.

יש לך מעוף ויש לך ידיים טובות , פרק את כל מערכת הדלק הזו , וכל גומיה/דיאפרגמה שלא נראית טוב, תחליף. אתה עוסק המון בניחושים , פירוק יסודי תמיד יגלה יותר מידע על מה תקול. שים לב שאתה זוכר איך לחבר חזרה , כמו גם כיוונים למיניהם.

אני מקווה שזה עוזר לך במשהו

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

אני דיי חושש לפרק הכל ואז לא לדעת איך להחזיר

לגבי הדיאפרגמה שדומה לקרבורטור נראה לי שאתה מתכוון למיכל המצוף של הדלק שאת תחתיתו כבר פרקתי

אבל הוא מחובר לכל המערכת

לא מצאתי מסנן רשת

פורסם

כנראה המערכת שלך שונה יתר על המידה משלי , ולא כדאי לעשות הקבלות ביניהן.

לא לפרק זו בעיה , תחשוב על הקרבורטור כחלק אחד , אצלי החלק הזה התפרק לשני חלקים , וביניהם ישבה הדיאפרגמה.

לא תראה אותו מבחוץ ללא פירוק.

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

למיטב הבנתי, ארז מדבר על מכסחת דשא שבה המאייד נמצא מעל מיכל הדלק, אז זה לא רלוונטי עבורך.

נתק את צינור הדלק מהמאייד. פירוק מסנן האוויר יקל עליך את הגישה. אם יוצא דלק מהצינור, אז הבעייה שלך בכניסה לתא המצוף וכנראה מדובר על הגומיה המדוברת. אם לא יוצא דלק מהצינור, הוא כנראה סתום, אם כי זה לא סביר כל כך.

במידה ומדובר בגומיה, אתה צריך לפרק את המאייד, להפוך אותו, לראות שהמצוף דוחף מחט לתוך גליל במאייד שעמוק בתוך הגליל יש את הגומיה הנפוחה. הברג לתוכה בורג פח ושלוף אותה החוצה. הבא אחת חדשה כזו והחלף אותה.

על הדרך תביא גם O RING לתא המצוף וכן סט אטמים לחיבור של המאייד למנוע והחיבור של מסנן האוויר למאייד.

פורסם

עדכונים נוספים

פירקתי מסנן אוויר שהיה סתום משאריות דשא ושמן ( או דלק?)

פירקתי ראש מאייד

הגעתי לתא המצוף - ניקיתי אותו עם WD40 והעברתי חוט חשמל דקיק בכל החורים

פרקתי את המצוף הוצאתי את המחט, ניקיתי הכל והחזרתי חזרה

ערכתי בדיקה ונכנס דלק לבית המצוף

בגלל השעה המאוחרת ניסיתי להניע פעמיים כדי לא להפריע את מנוחת השכנים - ולא נדלקה

חנן אני רוצה להבין - המחט שמחוברת למצוף וכנראה היא זו שמווסתת את כניסת הדלק למיכל המצוף, אמורה לנוע בחופשיות?

האם ראש המחט הוא זה שפוגע בגומייה המדוברת?

לאחר כל הניקיונות שלי כדי לבדוק שהכל פתוח, הכנסתי אוויר דרך צינור הכניסה של הדלק לקרבוקטור ועבר אוויר ז"א שאין כבר סתימה - לא?

אז מה עוד יכול להיות? הייתי בטוח שפתרתי את הבעייה

אנסה מחר אחה"צ להניע שוב

ושוב תודה לכולם - אתם גדולים!!!!!!!!!!!!

לילה טוב

פורסם

זה שנכנס אוויר לא אומר שנכנס גם דלק, ובספיקה מספקת.

כשאתה פותח את תא המצוף, והמאייד מחובר למיכל הדלק אמור להיות זרם יפה של דלק, לא טפטופים. זה המצב?

נסה להניע בעזרת קצת דלק שתשפוך לפתח המאייד. אם המכסחת תתניע ותישאר דולקת אז יש בעייה עם מנגנון העשרת הדלק בהתנעה קרה.

אתה אמור להניע עם מצערת פתוחה לגמרי. זה מה שעשית?

פורסם

היי חנן

אתה מתכוון לפתוח את תא המצוף ולתת לדלק לזרום החוצה ולבדוק שיש זרם יפה?

בנוסף יש בורג מחט + קפיץ על מיכל המצוף - באיזה מצב הוא צריך להיות?

מצערת פתוחה עד הסוף - מכיוון שאף פעם לא הנעתי אותה , אני לא יודע מה זה פתוח - בהתבוננות במאייד - הפרפר צריך להיות פתוח לכניסת אוויר או סגור?

פורסם

היי חנן

אתה מתכוון לפתוח את תא המצוף ולתת לדלק לזרום החוצה ולבדוק שיש זרם יפה?

בנוסף יש בורג מחט + קפיץ על מיכל המצוף - באיזה מצב הוא צריך להיות?

מצערת פתוחה עד הסוף - מכיוון שאף פעם לא הנעתי אותה , אני לא יודע מה זה פתוח - בהתבוננות במאייד - הפרפר צריך להיות פתוח לכניסת אוויר או סגור?

כן, פתח את תא המצוף ובדוק שיש זרם יפה.

לאחר שתפתח את המצוף, המצוף אמור ליפול כלפי מטה בזווית של כ45 מעלות, והדלק יזרום. אם תרים את המצוף ביד לזווית אופקית זרימת הדלק אמורה להיפסק.

אני לא זוכר אם יש שם גם פרפר לצ'וק בכניסה למאייד ואם רואים מתוך המאייד את פרפר המצערת. הוא אמור להיות בתוך המאייד בצד שקרוב יותר למנוע. אני לא בטוח שהוא צריך להיות פתוח, כי אולי הגברנר - הווסת - סוגר אותו בהתנעה. אני לא לגמרי שולט בכל תפקודי הווסת. מה שבטוח הוא שהכבל צריך לדחוף את המצערת עד הסוף. תראה על המאייד לאן הכבל מחובר, ותשחק עם המצערת ותראה שפעם הכבל דוחף עד הסוף את המצערת, ופעם הוא מושך אותה עד הסוף. תראה שאתה במצב שהוא דוחף אותה עד הסוף.

פורסם

לדחוף את המצערת עד הסוף משמע להוריד את הידית מטה?

פורסם

היי לכולם

חדשות טובות!!!!!!!!!!!!!!!!

המכסחת עובדת!!!!!!!!!!!!!!!!!

אחרי כל הנקיון פתיחת החורים ומעברי הדלק, המכסחת עובדת

אבל.........כאשר חיברתי חזרה את מסנן האוויר - כבתה.......

כן המסנן סתום מדשא, אבק, חול, והמון המון שמן ודלק.

טסתי לטיפטוף בב"ש וקניתי מסנן חדש והמכונה כמו חדשה!!!!!!

דבר אחד חסר לי וזה מיכל האיסוף שלא קיבלתי מהדוד שלי.

האם יש אפשרות להשיג כזה- המכונה של קואנטום,

או אולי לאלתר מיכל.

שוב תודה לכולם ולחנן הג'יפולוג במיוחד:-P

פורסם

חנן - נהנתי מההדרכה הצמודה שלך

יש לך רעיון מהיכן להשיג מיכל איסוף?