Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6685 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים.

מערכת היגוי באוטו שלי מאוד רגישה לבורות. למרות שאני ניזהר ומשתדל במידת האפשר להמנע מכניסה לבורות ואם נכנס אז במהירות מאוד נמוכה, כניסה לבורות גורמת לנטיית הגה לצד ימין (תמיד לצד ימין).

ראוי לציין שמכונית שנהגתי בה קודם, מערכת היגוי שלה לא הייתה רגישה לאותם בורות, עברה אותם וממשיכה לעבור אותם כבר קרוב לשמונה שנים ללא שום פגע.

אני נאלץ לבקר עם אלפא שלי מידי כמה חודשים בכיוון פרונט (תמיד פותר את הבעייה). מכיוון שאני נוסע מאט מאוד ונזהר מאוד מבורות, לפי דעתי זה לא הגיוני מה שקורה עם מערכת היגוי.

האם באמת באלפא 164 מערכת היגוי עד כדי כך רגישה?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

במכון פרונט אומרים שכל הבוקסות במצב טוב.

בכביש מדובר לא על בורות של ממש, אלא שקעים באספלט כמו שיש על כבישי הארץ.

אני לא נכנס במדרכות וכו'...

מדובר על סטייה של הגה ימינה בכ-2-3 מעלות. זה לא הרבה, אבל אני רוצה שהכל יהיה מושלם.

השאלה שלי, האם מדובר על עניין ידוע של רגישות במערכת הגה?

מה כדאי להחליף במערכת הגה כדי לפתור את הבעייה?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

מה שאתה מתאר מראה על בעיה אמיתית.

אין מצב שהפרונט שלך בסדר, הכל תקין, וכל בור מוציא אותך מהכיוון.

בדוק מצב של אומים נועלים במסרק ההגה, בדוק את המסרק עצמו - האם יש חופשים?

בדוק את כל הרכיבים בדרך.

אתה אומר שאין בוקסות גמורות?

אז אולי יש תושבות בולמים גמורות שזזות על פעם, אולי יש בוקסות משולשים גמורות, אולי התפוחים נראים במצב טוב חיצונית אבל הם תקועים כבר שנים...

יש מליון ואחת סיבות, שום רכב לא צריך להיות רגיש לבורות בכביש - ברמה יומיומית.

מערכת ההגה אמורה להיות עמידה, זה קרבורטור דל-אורטו...

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

תודה על התגובה.

אני יבדוק את הדברים שאמרת. כניראה אוטו שלי צריך ביקור אצל רופא.

אעדכן כשיהיו שינויים.

פורסם

בהחלט נראה שמקור הבעיה הוא מהכיוון שרון הציע.

אני מציע לך בנוסף לכל האמור לבדוק גם את כריות הבולם שלך. כמו ב-33, גם ב-164 מדובר בחלק רגיש יחסית הנוטה להתבלות בתדירות גבוהה מהרגיל.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תוכן חדש...