Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6685 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל שלום :) אני חדש כאן .

אימי נכה ויש לה מנגנון נהיגה עם תפוח הגה וגז ביד ולא ברגל, ויש לה רשיון רק על אוטמט .

לי יש רכב ידני ואני עדיין צריך מלווה. היא נחשבת מלווה? זה תופס ?

הסתכלתי באתר של משרד התחבורה וזה מה שמצאתי

אדם מעל גיל 24 שיש בידיו רישיון נהיגה לאותו סוג רכב חמש שנים לפחות

אותו סוג רכב = מכונית, משאית, אוטובוס ?

או,

משמע אם היא נוהגת ביד ולא ברגל, אז זה לא תופס עליי? ויש לה רשיון לאוטמט ולי ידני..

תודה!

פורסם

מלווה לא אמור להתערב פיזית בפעולות הנהיגה. למלווה גם אין כל אפשרות לעשות זאת למעט אולי קצת להסיט את ההגה. ממילא אין למלווה אפשרות ללחוץ במקום הנהג על בלמים/גז או קלאץ'.

עיקר המלווה הוא להעיר ולהאיר לנהג על דרך נהיגתו והשתלבותו בתנועה. לפיכך, לא נראה שיש בעיה שמלווה יהא נכה.

יחד עם זאת יתכן והגבלה על אוטומט, יש בה בכדי לפתוח פתח בכדי לפסול מלווה שכזה לרכב ידני. אומנם לענ"ד לא נאמר במפורש בחוק שאסור, אך חלילה יקרה מקרה, איני בטוח שכל שופט יקבל זאת כרוח החוק ויזָכה.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6685 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...