Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6741 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכל חברי הפורום, אני שמח לחזור אליכם בעידכון לאחר שסוף סוף אחרי אין סוף שרשורים שפתחתי על בעיות מפה ועד הודעה חדשה לגבי איבוד מים היתחממיות בלי סוף הוצאת טרמוסטט ו 3 נסיונות להחזיר אותו, שלא צלחו בגלל קומפרסיה חזקה במערכת קירור ובריחת co למערכת קירור, החלטתי לעשות בדיקת ליקג שקבעה המים ברדיאטור גלשו החוצה.לאחר כמה התיעציות אים כמה מכונאים וקיבלתי גם את עצתו של צביקה קרבורטורים החלטתי להחליף מנוע אחר,והיום לאחר פיניש אחרון של כיוונים החלפת מיסב מותח לרצועות אלטרנטור ופולי מנוע,הרכבת טרמוסטט לאחר שקדחנו בו חור נוסף אני מבסוט עד השמים הרכב נשמע כאילו יצא עכשיו מהחברה צריכת הדלק אפסית עובד כמו שעון בקיצור אני מאושר,דרך אגב המנוע שהורכב ברכבי הוא היה של המוסך בעל המוסך קנה את הרכב לאחר תאונה מאחורה הרכב היה מטופל במוסך מורשה ככה שאני חושב שהרווחתי המחיר כולל הכל 4500 שח:lol:זהו חברים יקרים שבת שלום:wink:

imprza new age

פורסם

חגי ידידי, שכח להוסיף פרטים נוספים, חשובים מאד, המנוע הוצא מלאגסי 1800 מוזרקת, הורכבה סעפת יניקה עם הקרבורטור של המנוע הקודם, המנוע שהורכב, הוא בעל תשעים אלף/ 90000 ק" מ בלבד.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

צביקה ערב טוב ידידי אתה צודק אכן המנוע הוצא יש לציין לא מאימפרזה אלא מלגאסי 1.8 מוזרקת והוחלף סעפת היניקה בשלי קרבורטור

imprza new age

פורסם

הוא כבר עשה קרבורטור לא חבל להשקיע על ההזרקה?(הוספת מחשב וחיישנים)

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

כדי להשאיר את מערכת ההזרקה היה על בעל הרכב להחליף את מחשב הרכב, כולל הצמה.

המחיר היה קופץ בהתאם.

הצרפתיה שלי אוהבת שאני מתעסק לה "במנוע":oops:

מי אמר שהצרפתיות לא חמות???( הצרפתיה שלי מתחממת מהר).

עריכה- החלפת רדיאטור הפכה את הצרפתיה לפולניה.:brickwall::brickwall:

פורסם

חברים יקרים תודה על התגובות המהירות אני רוצה לציין שהרכב מודל 90 ואין בו מחשב מנוע לכן הוחלפה הסעפת בנוסף יש לי שאלה נוספת, למה אחרי הרכבת טרמוסטט שעון החום עדיין מראה שכאילו אין טרמוסטט כלומר פחות מחצי:?:הטרמוסטט אים שני חורים קטנים

imprza new age

פורסם
במנוע תקין אין סיבה הגיונית לקדוח אפילו חצי חור בטרמוסטט :roll:

בטרמוסטט המקורי יש חור קטן לניקוז אויר גם ככה, חור נוסף לא יואיל\יגרע במאומה.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

איציק בוקר טוב לך אני שמח שעניתה לי כי אתה תותח בסובארו רק לא הבנתי את תשובתך שחור נוסף לא יואיל או איגרע מה הכוונה ומה לפי דעתך הסיבה ששעון החום עדיין לא עומד על החצי כשיש טרמוסטט:?:מחכה לתשובות מעוד תותחים שמבינים בסובארו זה הדבר האחרון שמטריד אותי מד שעון החום.

imprza new age

• תוכן חדש...