Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מערכת לפני קנייה-מחיר,האם שווה?

Timor
שימו לב! השרשור הזה בן 6101 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

אז ככה המערכת היא....

morel dotech 6.5"

ומגבר kicker kx350.4

כולל התקנה ב 2400

או את המגבר הנ"ל קומפוננטו6.5ואינטשוFocalו165V2Sו

ב 2800 ש"ח כולל התקנה...

מחיר של הפוקאל לבד באינטרנט הוא 1300

ושל המגבר 1500...

השאלה אם במקום המגבר בסכום הזה אפשר להביא משהו יותר טוב,חשבתי על ה mac audio z4200

הבחור אמר שהוא יכול להביא לי אותו אבל זה סיני והוא לא כ"כ ממליץ,טען שכל המגברים הסיניים מיוצרים באותו המפעל ושחברות משנות מעט את הרכיבים...

המלצות חבר'ה...אני יודע שהנושא טחון אבל מרוב שהוא טחון ושיש כ"כ הרבה דעות על מגברים שונים אין לי מושג מה לקנות

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני חושב שבתקציב הזה אתה יכול לקחת את הJBL 75.4 הוא יותר חזק ויש עליו המון ביקורות טובות ולגבי הקומפוננט אני אישית ממליץ על הדוטק בעיני סט נפלא אפשר להוציא ממנו אחלה סאונד

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

:twisted: DO YOU THINK YOU HAVE BASS? THINK AGAIN

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מאק אודיו זאת חברה גרמנית, אני לא יודע עם הZ מיוצר בסין או לא - אבל הבית הוא גרמני וזה מגבר טוב מאוד למחיר שלו.

הפולס אודיו שמחכה אותו אמור להיות סיני.

לגבי הJBL הוא חלש מהמק אודיו בהרבה, ה104 RMS האלה שלו זה כשהמגבר הזה מביא את עצמו ואת הרמקולים לגסיסה מוחלטת - בתכלס הוא סביבות ה - 75 RMS נקיים.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS2 + Audsion BitOne + Voce5.1K FullDA + MASSIVEBX4 +HatL1 + Morel CDM880 + Morel Hybrid602 + Micca COVO-S + Audison TH10 + Pioneer TS-X150

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אדי

אתה יודע שאני לא חולק עליך אבל הפעם יש סתירה רצינית

אתה זוכר את הבדיקה שעשה שלו לJBL ויצא קצת יותר מ104 RMS אמיתיים

על האינפינטי (ב2 אום) הוא קרע אותם שהסט מוצהר על 90 RMS והגיין לא התקרב ל70 אחוזים בHU בעל PREOUT נמוך

140 RMS ב2 אם אני זוכר נכון מהנתונים

S1200 של סרווין ווגה נוצל במלואו (250 RMS) ובגיין גבוה עיוות (מעוצמה)

גם הושאר על חצי

בקשר לפולס BA4400

כנראה (והיה תקדים) שברוקס היבואן

שלח מגבר Z4200 או דומה לו למעבדה בחו"ל ועשה rengineering ויצר את אותו המגבר שכפי שהוסבר כאן - לא מדובר ברכיבים אקזוטיים אלא OEM בהרבה חברות בסדרות כאלו

פשוט העתיק אחד לאחד אומנם ללא בקרת איכות שמחוייבת לה חברה כגון MAC AUDIO אך באותם רכיבים ממש

כך שזה המחיר לאותו מגבר ללא השם

אלעד

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 6101 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...