Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ביקור במרוץ אפילוג בברנו (Brno)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6807 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כדי לחגוג את שחרורי מצבא ההגנה לישראל, החלטנו אני וחברתי לנסוע לטיול בפראג. בתור צופה קבוע של מוטו ג'י פי, ידעתי על קיומו של מסלול ברנו בצ'כיה (לא ידעתי מי מו מה- רק ידעתי שהוא בצ'כיה). בעידן האינטרנט, כמה תקתוקים וגיליתי על קיומו של מירוץ "אפילוג" לסיום עונת המרוצים במסלול - שבמקרה התקיים בשבוע בו ביקרתי במדינה.

ביום שבת, בלי יותר תכנונים, עשינו אני והגברת את דרכינו אל התחנה המרכזית של פראג ועלינו על אוטובוס לעירה ברנו. שעתיים וחצי של נסיעה פלוס עוד חצי שעה בהסעה חינמית מיוחדת למסלול הביאו אותנו למסלול כמה שעות לפני המרוץ.

המרוץ המדובר הינו מרוץ סיבולת של שש שעות, שאירח מכוניות מכל הרמות החל מסקודה טנדר משופר קלות, כלה בשאר מכוניות פרודקשן סטייל פביה ופיאט 500 (כמו בסמלון שלי), המשך במכוניות טורינג בסגנון WTCC (סיאט לאון, ב.אמ.וו סדרה 1 ו3) ולבסוף מפלצות יורקות אש של GT3 (פורשה, פרארי וצמד למבורגיני גיארדו) GT1 (קורבט C5R, אסטון מרטין DB9) ועוד מכוניות DTM (אודי A4 ומרצדס CLK DTM). המקומיים חילקו את הקטגוריות לפי נפחי מנוע מעד 1400 סמ"ק ועד מעל 3500. בתור אחד שלא בילה במרוצים בחו"ל אני חייב לומר שהאווירה הייתה מדהימה, רק לשמוע את המכוניות יוצר רושם שונה לחלוטין מלראות ביורוספורט את המרוצים הללו. המכוניות החזקות פשוט מרעידות את הקרקע מקילומטר...

מיותר לציין שכל הכניסה לארוע הייתה בחינם (סוף עונה) ואת המרוץ ראיתי מטריבונה מקורה מטר מהישורת הראשית.

כל העסק גרם לעוד צביטה על כך שאין בארץ ספורט מוטורי על מסלולי אספלט.

תמונות יבואו בהמשך... בכל מקרה הנה לינק לתמונות של הארוע של שנה שעברה:

http://www.automotodrombrno.cz/go/main.asp?catid=391&langid=2

פורסם
לי נראה כמו טטרה אקורה V-8 ספורט ...

אני חייב להגיד שהפתעת אותי עם התשובה דובי. כשראיתי את האוטו מרחוק חשבתי שזה איזה וולגה רוסית, לא ידעתי שטטרה מיצרים משהו חוץ ממשאיות היום...

פורסם

זה לא שאני חכם כזה גדול...נכנסתי לאתר של המרוץ ומצאתי תמונה נוספת של הרכב ללא ההשחרה שביצעת...וכן תמונות נוספות ממרוץ קודם שהיה שם...:lol::lol::lol:

מסתבר שזו איזו סדרת מרוצי סיבולת שיש בצ'כיה ונחשבת מאד פופולארית.

ההימור הראשוני שלי היה מוסטנג מהדגם הישן שהתחרה בסוף שנות ה-80 ותחילת ה-90 ב-DTM .

אגב- על החלון הקידמי יש את כתובת האינטרנט של הקבוצה וכתוב שם שזו טטרה.

ועוד אגב- השורשים של המשפחה שלי מצ'כיה.

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

• תוכן חדש...