Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6825 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

באותו עיניין, אני מעוניין לעשות זאת לבד במיוחד שאני יכול לפרק את שני החלונות האחוריים ב206(3 דלתות כמובן).

השאלה שלי איפה אפשר לקנות את ה"פילים" האמריקאי באיזור הצפון ?

תודה מראש

מקס.

seat leon 20vt

fr

פורסם

מצטרף לשאלה רק באיזור המרכז.

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

סע לרחוב סלמה בת"א, יש שמה כמה חנויות שמתעסקות בזה. אני אישית לא יודע איך קוראים לחנויות, כי אני קיבלתי את הפילם, אבל נאמר לי שבסלמה יש כמה חנויות כאלה.

ROOONEEYY

פורסם
יש חנות מסוימת שאני קונה בה בסלמה,וזה אותם פילים כמו שמוכרים באוטו דיפו

נ.ב בסרטון הבן אדם לא מפרק את הדיפון של הדלת כדי שהמדבקה תרד מתחת לקו הדיפון

מדוע?

אני מחפש פילים אמריקאי כמו שנאמר כאן שהוא בעל האיכות הטובה ביותר מבין השלושה,ובאוטודיפו לא מוכרים אמריקאי.

מישהו יודע איפה אפשר למצוא ?

seat leon 20vt

fr

פורסם

בקשר להסרת מדבקה בלי פגיעה בצבע הרכב.

פשוט וקל קח פן (של השיער) רצוי אחד חזק וטוב תפעיל אותו על המקום ולאט לאט תוריד המדבקה עצמה תירד וישאר עוד טיפת דבק! על הדבק שנשאר תמשיך עם הפאב ותפסיק ואז תפעיל שוב ואז תשפשף עם היד וזה ירד.

בהצלחה =]

Volkswagen Polo 1.2 TSI 2011

כי חיים רק פעם אחת.:-)

פורסם

הבעיה שאיך אני מארגן פן שיגיע עד הרכב? אין לי שום נקודת חשמל שאני יכול להתחבר אליה רק בשביל להגיע לרכב אני צריך לטפס 5 קומות ככה שאין מצב להביא חשמל... (אלא אם אני קונה ממיר 12V ->220V ?)

עוד רעיונות?

פורסם
הבעיה שאיך אני מארגן פן שיגיע עד הרכב? אין לי שום נקודת חשמל שאני יכול להתחבר אליה רק בשביל להגיע לרכב אני צריך לטפס 5 קומות ככה שאין מצב להביא חשמל... (אלא אם אני קונה ממיר 12V ->220V ?)

עוד רעיונות?

תבקש מאחד מהשכנים שלך מקומה ראשונה או מהלובי ותעביר כבל מאריך של 5 מטר משהו כזה אני מקווה שזה יספיק.

Volkswagen Polo 1.2 TSI 2011

כי חיים רק פעם אחת.:-)

פורסם

חיפוש על "הסרת מדבקות". הנושא ניטחן שוב ושוב....

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...