Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6851 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למה לחפש אקורדים צורמים בכוח?

למיטב ידיעתי האירוע הזה הובא גם לידיעת ממ"י - פורסם בכל מקום אפשרי. אני לא חושב שיש חבר ממ"י אחד שהיה מבקש הזמנה ולא מקבל. אם יש כזה - זו תהיה בעיניי הפתעה.

מה גם שממ"י ואנשים מטעמה משתפים פעולה בשוטף עם אלטרנתיבי.

למיטב ידיעתי דני לוי בחו"ל. למה הגעתו או אי הגעתו לאירוע - הנה אקורד צורם? יחסים אישיים בין שני אנשים בוגרים - אינם אקורד צורם לאירוע... גם אם הוא היה בארץ ולא היה בא - זה לא היה "אקורד צורם".

למה גבי סרוגו צריך לנאום? בשם מי? להגיד מה?

אירוע סובארו לא היה אירוע לקידום הספורט המוטורי - למרות שעל הדרך הוא אכן עושה בדיוק את זה.

חברי עמותת נהגי המירוצים הוזמנו ע"י יבואן סובארו דרך חברי ועד בעמותה גם בגלל שחלק נכבד מהחברים נוהג על מכוניות סובארו.

לא צריך לנפח מעבר לפרופורציות את היחסים הבעייתיים בין גורמים שונים בתחום - ומדובר באנשים בודדים - לא בעמותות וארגונים.

פתגם ישן וחכם אומר:

אם אתה לא חלק מהפתרון - אתה חלק מהבעייה.

הייתי מציע לכולנו לבחון איך אנו הופכים לחלק מהפתרון. צעד ראשון, לפני שאנחנו כותבים דברים - כדאי לבדוק את העובדות.

אני חושב ידידי - שאתה קצת מגזים... והגזמות - הן אף פעם לא חלק מהפתרון...

לא שאין חיכוחים - אבל גם לא צריך השכם וערב להזכיר ולעורר אותם בכל הזדמנות!

בברכה,

אלון חלווה

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

היו יומיים מעוד מעניינים,בהחלט היה מרגש וחלומי פגוש בן אדם,נהג,סנסציה עולמית פטר סולברג!

תודה למארגנים,על האירוע,על הקמתו,הפקתו

נועם היימן התותח!!!!!!

חברת אלטרנטיבי,סובארו וכו!

וכמובן הצלמים,זאב התותח,פז בר,אילן!!!!

אנחנו מאוד נהנו

אמיר

קבוצת ראלי גמליאל GRT

פורסם

מצטרף לברכות האירוע הזה עשה שרות מצוין לקידום הספורט המוטורי ולמודעות, אני מסכים עם כל מילה של אלון !!!

הכתבה בערוץ 2 הוסיפה עשרות מונים להסברה ואני בטוח שכמה שרים וח"כ צפו בכתבה (למרות שהיתה קצרה אבל קולעת)

ולקחו לצומת ליבם את הפוטנציל שבספורט המוטורי

כל הכבוד לחברת יפנאוטו(סובארו) שתומכים ומקדמים את הספורט המוטורי בעקשנות ודוחפים קדימה למרות מציאות לא פשוטה

כל הכבוד לצוות אלטרנתיבי המעולה על ניהול האירוע ביד רמה

תודה לעיתונאי הרכב לטל שביט הכרוז האחד והיחיד

תודה לצלמים על הסיקור שמוביל בסוף לחשיפת הספורט לכולם

בתקווה למרוץ חוקי ואמיתי ראשון בארץ

קובי כהן

פורסם
בהחלט כל הכבוד לסובארו!

תודה ענקית גם לאלטרנתיבי ולכל מי שלקח חלק בתכנון, הפקת והרמת האירוע!

נקוה שהאירוע הזה יקדם אותנו ולו בקצת לקראת ספורט מוטורי!

אם יורשה לי - כל הכבוד גם לחברי מועדון STI ובראשם ארז קמפל התותח על התצוגה היום!

תצוגת ההחלקות המדהימה של ארז, הצטרפותו של סולברג לסיבוב ולאחר מכן נהיגתו באוטו של ארז לא היו מתוכננים והיו פרי יוזמה של ג'ון וארז באותו רגע.

ארז...השמיע קול!!!

אותי יותר מעניין מהכל, איך היה לך???

ספר קצת חוויות, מה גרם לו (חירמן אותו) לקחת את ההגה של האוטו שלך לידיים? על מה דיברתם? מה הוא חשב על הנהיגה שלך?

ספר, ספר, ספר!

ובלי קשר, האירוע היה טוב מאוד מכל הבחינות, הכתבה היתה טובה מאוד ,החיים יפים ומספיק עם כל השטויות והפוליטיקה המעצבנת הזאת!

בואו נעשה ספורט מוטורי!

לסלי

(שהרגיש כמו ילדה בת שש עשרה מול בריטני ספירס...בערך, טוב יותר גרוע בעצם)

"There's one arena of motor sport where everyone's a hero. One where the skill is not in the deftness of steering, nor the late application of brakes. Nor that intuitive feel for a car's limits. This a sport where the real display of talent is just turning up on race day." TOP-GEAR on drag racing.

פורסם

אמנם לא הגעתי על הבוקר, אבל נהניתי מאוד.

כל הכבוד ליפנאוטו ואלתרנטיבי, וצל"ש לטל"ש :)

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

איפה כתבה בעמוד האחורי של הדף הראשי או הפנימי או לפחות בספורט משהו ממשהו( אפשר לפחות בקטן)?

חוסר ההיתיחסות של כתבי הספורט בנושא ממחיש לנו איפה אנחנו עומדים עוד לפני החוק והעשיה.

אם כתב רכב שעוסק בספורט המוטורי לא הצליח להכניס מס' שורות לעיתון זה אומר המון.

ביחס לזה לי זה צרם.

לטענות שאלו מהמרשלים למה הם לא הוזמנו אז אני חוזר בקול לא לשם הניגוח אלה לשם קיצור השיחות:

מועדון המרשלים ומעדונים אחרים לא הוזמנו לארוע שהיה בגדר "ארוע סגור" גם שאר הקהל הרחב לא הוזמן, לראיה לא פורסם דבר בפורומים/עיתונות, רק לאחר פניה אישית לאלטרנטיבי אושר הגעתנו לשטח ולצערי לא חשבתי במימד הרחב של שאר המרשלים -מפאת קוצר זמן/מהירות חשיבה.

אני מתנצל בפני כל אותם המרשלים שטורחים להגיע לאימונים ולא התאפשרה הגעתם ליום זה.

בפעם הבאה אני יחשוב רק אליכם -מבטיח.

פורסם
ארז...השמיע קול!!! קוקוריקו תרנגול

אותי יותר מעניין מהכל, איך היה לך??? חם ומגניב

ספר קצת חוויות, מה גרם לו (חירמן אותו) לקחת את ההגה של האוטו שלך לידיים? על מה דיברתם? מה הוא חשב על הנהיגה שלך?

ספר, ספר, ספר!

פטר היה אצלי ברכב כ 2 דקות בדקה הראשונה אני נהגתי וניסיתי לדבר איתו תוך כדי היה חביב

נחמד מנומס אבל לא דיבר יותר מידי בעיקר ציחקק

שהוא נהג היה די שקט לא ממש הצלחתי לגרום לו לדבר

הוא נהג מדהים לא יודע כמה זה נראה מדויייק מבחוץ אבל מבפנים הפעמיים או שלוש שהוא החליק

יישר לתוך 4 הקונוסים היה פשוט מדהים וברגע שהרכב התיישר לכיוון נסיעה טס קדימה כאלו

ייצאנו מהמקום

אין ספק שהבן זונה יודע לנהוג !!!

ובלי קשר, האירוע היה טוב מאוד מכל הבחינות, הכתבה היתה טובה מאוד ,החיים יפים ומספיק עם כל השטויות והפוליטיקה המעצבנת הזאת!

בואו נעשה ספורט מוטורי!

לסלי

(שהרגיש כמו ילדה בת שש עשרה מול בריטני ספירס...בערך, טוב יותר גרוע בעצם)

:)

פורסם

אסף

בעיתון המוביל של המדינה ישנה כתבה על הגעתו של סולברג לארץ

בשבת הייתה כתבה בערוץ 2

2 מדיות מהמובילות בארץ הודיעו על הגעתו של סולברג מה הבעייה?

כן הבעייה כולה נעוצה שהארוע נגע בקצה קצהו של הספורט המוטורי ולא מעבר לכך, סרוגו בפורום הסגור של העמותה כותב על כך מדוע לא ניתן היה לסרב לסובארו בבקשתם לעמותה כי ייתנו מופע לטובת הציבור " זאת החברה היחידה שמכריזה שהיא מקדמת את הספורט המוטורי" כן סובארו משקיע והרבה במקורבים אליה יובל מלמד נועם היימן וגם איתי אלון כולם יחד נותני שרותים לטובת סובארו ומרוויחים כסף מכך, עיני לא צרה באף לא אחד מהם אבל אילו השקיע סובארו את הכסף שהושקע באירוע זה (PR קוקטיילים וכד') גם באירועי ספורט מוטורי אולי הדברים היו נראים קצת אחרת, אני לא מדבר על הראלי בעמק אני מדבר על הראלי שהיה באמציה ששם סובארו במעט כסף דחפה אירוע של מועדון מרוצי ישראל.

תמתין עוד יום אולי מחר או קצת יותר יהיו תמונות באחד העיתונים, מעבר לכך הקהל נתן ביטוי לאחר כשעה וחצי שעתיים והתחיל להתנדף הביתה ובצהרי היום (12:00) בערך כבר ניתן היה לספור את הקהל שנשאר במקום, האירוע כולו אולי היה בין 1500 ל-2000 איש (פה הגזמתי) מה שאומר שרק החרמנים שכותבים כאן קיבלו תמורה לאגרה וכול השאר די השתעממו למרות שאלו חברה שרצים לראות ספורט מוטורי.

סובארו החליטו שאירועים אלו עדיפים לה על פני ספורט מוטורי כפי שהוא מתנהל כיום (יש לדברים גיבוי) ואולי בגלל זה לא הוזמנו המרשלים, מועדון מרוצי ישראל ואולי גם בגלל פוליטיקות פנימיות התנגדות בעלי עיניין מאנשי סובארו שרואים בהם מתחרים בפעילותם, לא הוזמנו חלק מהאנשים הבאמת חשובים מהספורט המוטורי וזה לא רק מועדון מרוצי ישראל .

וכמו תמיד תחשבו לפני שאתם עונים אני מציף את הדברים למעלה.

בן-אפרים

פורסם

בן אפריים היקר

בעסק טוב צריכים להיות שני צדדים מרוויחים.

סובארו היו יכולים לממן מרוץ אחד בכסף שהושקע ( לא בטוח, אולי לא, אולי שניים) אבל בפועל יחסי הציבור אינם גבוהים בכלל. גם שלושה או שמונה מרוצים לא היו מספיקים כדי לתת את יחסי הציבור שהם קיבלו בארוע האחד הזה.

אומנם היו רק 2000 איש (לטענתך), אבל היה שידור בטלוויזיה, שרק זה מגיעה למאות אלפי אנשים, וברור שתהיה חשיפה בכל עיתוני הרכב (וכמו שנאמר גם בחלק מעיתוני היום יום. שלא לדבר על זה שפייביש אפילו עשה עליהם כתבה (רק זה חשפיה פנומנלית ;-)

אז כולם הרוויחו, קיבלנו יחסי ציבור טובים לחוק הספורט המוטורי, ראינו את סולברג וסובארו הרוויחה אחלה PR שבעולם ...

פורסם

פיטר על האוטו של ארז:

אימפרזה או מיאטה?? :?

מזל שהוא לא בליגת הדריפטינג! :lol:

קרדיט ענק לראובן מסקאלה על הסירטון!

תום

"its one of the most magical letters in the world of performance automobiles, its the latter M, and with combinning with the number 3 causes uncontrollable envy hatred and despair for those who will never experience the view from the cockpit." Web Riders Shoot Out

פורסם

לצערי לא יצא לי להיות בארוע ב"אלטרנתיבי" וצפיתי בשידור היום של ראלי עולמי.

אין ספק כלל שפטר סולברג יודע את עבודתו מבחינת קידום ויחסי ציבור.

ה-SHOW חשוב מאד לקידום הספורט המוטורי ולא משנה בכלל מה נמצא מאחורי כל ארוע , בשורה התחתונה, במצב שבו הספורט המוטורי הישראלי נמצא חשוב שכל אחד שיכול לתרום עושה זאת.

אף אחד מיצרני הרכב בעולם לא נמצא שם בגלל שהוא סתם ככה אוהב (אולי רק פרארי..) כולם נמצאים בספורט המוטורי בגלל התדמית ולשם קידום מכירות.

סולברג, על פי הכתבה עשה SHOW וזה חשוב , גם הוא ידע עד כמה חשובה ההמצאות שלו בשבילנו.

לגבי התוכנית- נהניתי ואני לא מתבייש להגיד שהזלתי דמעה יחד עם דיויד ריצ'ארדס וניקי גריסט בכתבה על קולין מקריי.

לגבי ראלי קפריסין המפורסם שבו ריסק את הפורד פוקוס - גם אני הייתי שם ולכולנו היה ברור שקולין הולך לתת בראש לכולם, עד שהגיע ל-SERVICE עם הפוקוס המפורקת.

אבל כזה היה קולין מקריי.

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

• תוכן חדש...